Kuinka Vaihtaa Varastoja Verkossa (kuvilla)

Tällä tavoin kaupankäynti osakekannan kanssa on kuin kaupankäynti sijoitusrahastoilla muualla. Muutaman viime vuoden aikana häiritsevä Fintech-yritys on muuttanut peliä jälleen tarjoamalla pelkän luun liikkuvaa kaupankäyntijärjestelmää, jonka avulla sijoittajat voivat vaihtaa osakkeita ilmaiseksi. 75 sopimusta kohden, mutta usein kauppiaana, sopimusmaksusi laskee 0 dollariin. Heidän tehtävänsä, jonka tiedetään olevan Occupy Wall Streetin mielenosoitusten innoittamana ja johon viitataan yrityksen nimessä, on tehdä sijoituksista edullisempia ja helpommin saatavana tuhansia vuosituhansia. The Ascentin toimituksellinen sisältö on erillinen The Motley Fool -julkaisun sisällöstä, ja sen on luonut erilainen analyytikkotiimi. Kaikki nämä online-osakevälitys tekevät osakekaupasta nopeaa ja helppoa.

Kun käteisvarat ovat yli 10 dollaria, M1 sijoittaa saldot. Parhaat online-osakekaupan sivustot, määritä, mikä tietoturva, tuote tai palvelu sopii sinulle sijoitustavoitteidesi, riskinkantokykysi ja taloudellisen tilanteen perusteella. Kehotamme sinua tutkimaan niitä omien tarpeidesi ja tavoitteidesi kannalta. Tässä on 2019 suosituksemme, jotka perustuvat sijoitustyyliin ja merkittäviin etuihin. Aloita tietyn yrityksen vuosikertomuksella - vuosittaisella kirjeellä, jonka johto lähettää osakkeenomistajille.

Onko sinulla oikeita sijoituksia?
Osakkeiden ja optio-oikeuksien kaupan 0 dollarin palkkioiden avulla sijoittajat, joilla on aiempaa markkinakokemusta, löytävät itsensä kotona.

Tämä tarkoittaa kaikkien velkojen selvittämistä, luottotietojesi tarkistamista ja tarvittaessa parantamista sekä hyvää rahamäärää säästötililläsi menestyäkseen. TD Ameritrade tarjoaa tällä hetkellä maksuttomia IRA-tilejä ja sillä on fantastinen asiakaspalvelu. etsitkö parhaat salauskaupan robotit? Opetin itseni vaihtamaan ja monipuolistumaan altcoineiksi. Katso mitä kursseja suosittelemme etsiessäsi ratkaisua tulojen tuottamiseen, varallisuuden optimointiin tai molempiin. Kaupankäynnissä on kuitenkin lähes 3000 NTF-rahastoa. Rahoituspalveluiden tilan kehittyessä 2019-luvulla online-välittäjät ovat lisänneet muita ominaisuuksia, kuten koulutusmateriaalia sivustoilleen ja mobiilisovelluksiin. Etsi rahastoa tai hoitajaa, jolla on todistettu menestystapahtuma ja joka sijoittaa sijoitustavoitteidesi ja riskinhallintakyvyn mukaisella tavalla. Toimituksellinen vastuuvapauslauseke:

Niistä 16 välittäjästä, jotka vapaaehtoisesti altistuivat perusteelliselle arvioinnillemme tänä vuonna, olen henkilökohtaisesti käynyt kauppaa 13 kanssa. Voit käydä kauppaa rajoitetun tulotason osakkeilla joutumatta maksamaan kauppamaksuja. Tämä on vallankumouksellinen ja tekee M1 Financestä parhaan valinnanvapauden sijoituspaikoille ilmaiseksi. Peruskurssi on ydinstrategia, jossa opit kuinka kauppaa osakkeita ja kuinka sijoittaa osakemarkkinoille käyttämällä ammattitaidon taitoja ja strategioita riippumatta kokemuksestasi ja kaupankäyntityylistäsi. Maksuja on muutaman tyyppisiä:

 • Se on kuitenkin huomattavasti helpompaa saavuttaa minimitili saldo ansaitaksesi kaikenlaisia ​​etuja Preferred Rewards -ohjelmassa, joka sisältää ilmaiset osake- ja ETF-kaupat.
 • Sinun on ohitettava kaikenlainen tilisi vuosimaksu tai passiivisuusmaksu, mutta se on 50 dollaria, jos päätät koskaan sulkea tilisi.
 • TD Ameritrade on loistava välittäjä kaikkialla.

Välitystilien Tyypit

Mutta mitä tapahtuu, jos en tee mitään? Jos teet vähän tutkimusta, voit löytää hyvän alennusvälittäjän. Kauppaa käydessäsi haluat löytää helposti tilauksesi lipun.

He mieluummin käyttävät online-osakevälittäjiä, myyvät ja ostavat osakkeita välittäjän kauppapaikan kautta, joka yhdistää heidät pörsseihin. Jos haluat kokeilla futuurikauppaa, E * TRADE ja Charles Schwab ovat parhaat vedosi. Jos olet tosissasi tekemissään kaupoissa, Interactive Brokers on kaikki, mitä etsit välittäjänä. Jos ilmoitat, että haluat ostaa kymmenen osaketta, vaihdat osakkeita jonkun kanssa, joka myy yrityksen osakkeita.

 • Sillä on laaja valikoima alustoja sekä täydet pankkitoiminnot.
 • Hyvin harvat välitysyritykset antavat sinun ostaa osittaisia ​​osakkeita.
 • Osakesijoittamiseen liittyy riskejä, mukaan lukien pääoman menetys.
 • Uskollisuudella ei ole minimivaatoa tilin avaamiseen, ja se tarjoaa joukon ei-latausrahastoja.
 • Yritys tarjoaa myös yli 4500 no-load-, no-tran-fee -rahastoa.
 • Pidämme Robinhoodista, koska se todella sallii ilmaisten kauppojen tekemisen - ja se on mahtavaa.

2019 Luokan Parhaat Voittajat

Mutta pidä tämä mielessä, jos päätät ostaa ETF: ää. Kaikki nämä tiedot voivat auttaa sinua selvittämään, miten yritys toimii ja mihin se voi johtaa seuraavaksi. Robinhood ei sijoita osinkoja uudelleen.

Päästäksesi pääsyyn sinun on tehtävä vähintään 36 kauppaa 12 kuukauden aikana. Yrityksen blogi, heinäkuu 2019Facebook-faneja 326. Ally Invest tarjoaa alennusvälittäjänä verkko- (ja mobiili) -alustan kauppiaille, mutta sillä ei ole kattavaa kauppapaikkaa, kuten TD Ameritraden thinkorswim. Työkaluja ja resursseja on rajoitetusti, työpöytäversiota ei ole, alustalla käytettävissä olevien investointien määrä on uskomattoman rajallinen, ja jopa perustoimien tekeminen, kuten verolomakkeen saaminen vuoden lopulla, on haaste. Vapaa osake, ETF ja optio-oikeuksien vaihtopalkkiot Yhdysvalloissa. Et koskaan maksa kauppamaksua, mikä on mahtavaa.

70 sopimusta kohden. Edistyneet sijoittajat voivat käyttää myös Robinhoodia. Voit myös tarkastella historiallisia suuntauksia ja käyttää strategiaideat -työkalua. Maksat 6 dollaria. Pörssissä käydyt rahastot ovat arvokkaita ja erittäin tärkeitä tuotteita, joita on viime vuosina luotu yksittäisille sijoittajille. Mutta siksi myös TD Ameritrade sanoo, että sen koulutuskeskus kuratoi suosituimman sisällön yleisön yleisön lukumäärän perusteella. Päiväkauppa ei ole helppoa, ja on olemassa useita monimutkaisia ​​alueita, jotka vaativat tutkimusta uusille päiväkauppiaille.

Ota meihin yhteyttä
Lyhyt pörssiyhtiö.

Ohje

Ottaen huomioon, että osakemarkkinat tuottavat keskimäärin noin 7% - olet kirjaimellisesti onnekas saavuttamaan koko vuoden! Välittäjä voi olla kaupankäynnissä tai tehdä kauppoja puhelimitse tai sähköisesti. Siellä on yli 100 palkkiovapaa ETF-rahastoa ja melkein 4 000 sijoitusrahastoa, jotka eivät sisällä kauppaa.

Kun valitset online-osakevälittäjää, sinun on mietittävä välittömiä tarpeitasi sijoittajana. Se luopuu useimpien rahastojen vähimmäishankinnasta. Ennen kuin jatkat ..., 15 kaupankäyntitililläni 1. tammikuuta 2019. Sijoittamisen aloittaminen verkossa tarkoittaa enemmän hyvän tavan aloittamista samalla kun opit lisää sijoittamisesta. Välittäjä toteuttaa kaupan puolestasi.

5 Tähteä Eläke-uskollisuus 4 dollaria. Tiukka tietojen validointiprosessimme tuottaa pienemmän virhetason. Ennen Internetin ikää vanhan koulun kauppiaat, välittäjät ja tilintarkastajatAmerican CPA: n instituutti (AICPA) American CPA: n instituutti (AICPA) on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on sertifioitu julkisten tilintarkastajien yhdysvalloissa.

Globaalit tarjoukset - Yhdysvallat ja kansainvälinen

Yhteenveto: Parhaat verkkovälittäjät vuodelle 2019

Näet näiden välittäjien tähtiarvostelut, yhteenvedot, kuvakaappaukset ja paljon muuta tutustu osakevälittäjien vertailutyökaluun. Tämä käyttäjäystävällinen lähestymistapa virtaa suoraan Fidelityn oppimiskeskukseen, joka sisältää satoja artikkeleita ja kuten TD Ameritrade, etenemisseurannan. Niiden perusaine mahdollistaa ilmaiset sijoitukset, mutta ne tarjoavat myös myymiä, joissa voit maksaa automaatiosta ja muista asioista. Kokemusastettasi ja kaupankäynnisi mukaan riippuen sinulla voi olla eri prioriteetteja kuin muilla, kun valitset välittäjää.

 • Kun osake laski 35 dollariin, välittäjä yritti täyttää tilaukset tuohon hintaan, jos mahdollista.
 • 500 dollaria muille kuin eläketilille.
 • Ei palkkiomaksuja Toisin kuin useimmat verkkokaupat, Robinhood ei veloita palkkioita joka kerta, kun ostat tai myyt osakkeita, ETF: ää tai optioita.

Paras kokonaisuus: TD Ameritrade

Välitys tarjoaa arviolta 4 400 sijoitusrahastoa, jotka ovat käytettävissä ilman transaktiomaksua. E * Trade -yrityksen kaltaiset yritykset antavat sinun jakaa lainavoitot, jotka he ansaitsisivat heidän kanssaan, jos annat heidän myydä arvopapereitasi. Se oli ensimmäinen, joka tarjosi alhaisen kaupan palkkion 4 dollaria. 5% - 1% ja voi lisätä nopeasti. Menettämäsi summa voi olla suurempi kuin alkuperäinen sijoitus. Jos sijoitat pitkällä aikavälillä, todennäköisesti tulet indeksisi edelle, koska sinun ei tarvitse murehtia yhden huonon otoksen tuhoamisesta portfoliosi. Katsotaanpa.

Kasvupotentiaali

Joka päivä markkinat ovat avoinna, TD Ameritrade -asiakkaat tekevät keskimäärin noin 860 000 kauppaa (3). 50 sopimusta kohden Marginaalikorot: Voit vaihtaa optioita maksamalla 4 dollaria. Kaikilla yllä luetelluilla verkkoyrityksillä on helppo perustaa tili, joka tarjoaa halpoja sijoitusmahdollisuuksia, ja monilla on mahtava asiakaspalvelu, joka saa sinut tuntemaan, että tapaat jonkun kanssa tosielämässä. Paitsi että tutkimusvälineet ovat niukkoja, rajoituksia ei ole paljon - mutta tämä voidaan sanoa kaikista ilmaisista sijoittajasovelluksista. 95 kun teet 30 kauppaa vuosineljänneksellä. Kaupat maksavat vain 9 dollaria. Varastot ovat tyypillisesti riskialttiimpia kuin sijoitusrahastot.

Investopedia, helmikuu 2019.

Aktiivisille kauppiaille ja sijoittajille osakemarkkinakurssien mahdolliset kustannukset voivat olla 0 dollaria. Monet taloudelliset neuvonantajat suosittelevat salkun tasapainottamista vähintään vuosittain, ellei neljännesvuosittain. Tarjoaa kaikille toimijoille täyden valikoiman kaupankäynnin työkaluja ja instrumentteja, jotka ovat kätevästi vain napsautuksen päässä toteutuksesta.

Jos haluat lisää kelloja ja pillejä, pidä kiinni TD Ameritrade -sovelluksella. 95 osakekaupoista ja alennukset aktiivisille kauppiaille. Ole virtuaalinen hallintoavustaja, osta luettelossa olevia tuotteita osallistuvissa kaupoissa ja älä unohda tallentaa kuitti! Ongelmana on, että voit altistaa itsesi rajoittamattomalle vastuulle tätä tekeessäsi. Teknologia tekee kuitenkin investoinneista edelleen halvempia, ja yhä useammat yritykset taistelevat keskenään alhaisemmilla hinnoilla.

Oppia

Pidä myös nämä tekijät mielessä, kun opit kauppaa osakkeilla: Työkalut auttavat sinua tekemään fiksuja sijoituspäätöksiä. Jotkut välittäjät sallivat sinun avata tilin ilman minimitalletusta, kun taas toiset voivat vaatia useita tuhansia dollareita. Tervetuloa johtavaan bitcoinin kaivosaltaan! jäsenemme ovat jo saaneet 1583.3879296 bitcoineja markkinoille tulon jälkeen 1116 päivää sitten. E * TRADE antaa sinulle nämä työkalut ja alennukset kullekin kaupalle 4 dollariin.

Robinhood toimii parhaiten: Soita interaktiivisten välittäjien asiakaspalveluun numerolla 312-542-6901. Alustan tunteminen helpottaa osakekaupan oppimiskäyrää. Tämä makrotietokeskus tarjoaa pääsyn taloudellisiin indikaattoreihin ympäri maailmaa. Parhaat forex-välittäjät . 65 sopimusta kohden.

.css-114od53 {näyttö: inline-block;} @ medianäyttö ja (enimmäisleveys: 339px) {. css-114od53 {näyttö: inline;}} kassahallinta, tulossa pian.

95 kuukaudessa ja heidän palkkioalustan hinta on 135 dollaria kuukaudessa. Alan johtajana E * TRADE tarjoaa yhden suurimmista käytettävissä olevista potentiaalisista sijoituskohteista: Teknologia tekee sijoittamisesta entistä helpompaa kuin koskaan - mikä on mahtavaa. ChoiceTrade ei ole päivittäinen online-osakevälittäjäsi, ja jos vierailet heidän verkkosivustolla, tiedät sen heti. Se tarkoittaa myös, että aliarvioidaan riskejä, jotka liittyvät opiskeluun, jolla käydään kauppaa osakkeilla, ja tunnustetaan, mitkä osakemarkkinakategoriat toimivat parhaiten yksilöllisiin tarpeisiisi. Kuten useimmat muutkin tavanomaiset kaupankäyntialustat, Ally's tarjoaa sinulle suorana suoratoistoa tarjouksia ja tietoja sekä kojelaudan, jonka voit täysin mukauttaa.

Yhden Napsautuksen Tilaukset

Jos olet kiinnostunut ideasta, mutta et ole varma siitä, kuinka tulla päiväkauppias, opastamme sinut vaiheiden läpi. Kaikki nämä tekijät on otettava huomioon ennen verkkovälittäjän valitsemista. Tutkittuaan 25 suurta välittäjää ja kuultuaan kolmea ulkopuolista finanssialan asiantuntijaa, olemme jatkanut tämän katsauksen päivittämistä joka kuukausi viiden viime vuoden aikana varmistaaksemme, että se pysyy tuoreena. Organisaatio sanoo: "Säännösten mukaan mallipäiväkauppiaan on pidettävä vähintään 25 000 dollaria omaa pääomaa milloin tahansa asiakaspäivän kaupankäynnin päivänä. "Se on loistava tapa lainata rahaa henkilökohtaisesti. Älä reagoi markkinakriiseihin emotionaalisesti - pidä aina viileä pää ja pysy pitkäaikaisessa suunnitelmassasi. IRA: n avaaminen edellyttää minkä tyyppisen valintaa, kuten Roth IRA, perinteinen IRA tai SEP IRA. Tee nämä kohteet osakemarkkinoiden koulutuksen tarkistuslistallasi etusijalle:

Yhteiset varat
 • Lisäksi voit saada apua entisiltä lattiakauppiailta.
 • Kuten välittäjäpalkkioissa, kiinnitä huomiota kulusuhteeseen - yleensä prosenttiosuus tililtäsi ostamista sijoitusrahastoista tai ETFistä - vaikka ostaisit niitä palkkiona.
 • Vertailun vuoksi pörssissä käydyt rahastot vastaavat aina indeksiä.
 • Voit myös tarkistaa E-kaupan analyytikoilta päivitetyt analyysit ja kommentit, jotka voivat auttaa sinua kauppastrategian suunnittelussa.
 • Pidät 100% voitoista näillä rahastoilla.
 • Toisin kuin useimmat välittäjät, maksat vain puolet sentin osakkeesta kauppaan, vähintään 1 dollarilla.

E * Trade: paras kokeneille kauppiaille

0 dollaria osallistuessaan Schwab's Mutual Fund OneSource -palvelun keskinäisen rahaston maksuun (No-Load): Nyt TD Ameritrade - välittäjä, jolla on ylimmän tason kaupankäynnin alusta - on korkeampi kuin jotkut kilpailijat tähän hintaan. Kymmenen parasta kaupankäyntikurssia 2019 paljastettiin (40+ arvioitu), kuinka noteeraukset muodostuvat kansainvälisillä valuuttamarkkinoilla? Teknisesti se on silti korkeampi kuin Robinhood, mutta Robinhood tarjoaa vain osakkeita, ETF: iä ja optioita (ja kuten edellä huomautimme, Robinhood määrää rahaa kauppojen yläpuolelta maksamalla tilausvirtaan). Tämä tekee StockBrokersista. Pysäytä rajatilaukset:

Yksityisen varallisuuden neuvonantajien myymiä pankki-, luotto- ja luottamuspalveluita tarjoavat lisensoidut pankit ja luottamusyritykset, mukaan lukien Bank of America, N. Tässä on säännelty online-välittäjä keskittymässä. Ei futuurikauppaa Palaa alkuun Miksi valitsimme sen pohjakorot 4 dollarilla. 65 sopimusta kohden. Jokainen välittäjä täytti perusteellisen tietoprofiilin ja tarjosi toimeenpanoajan (henkilökohtaisesti tai verkon kautta) vuotuiseen päivityskokoukseen. Lisäksi Fidelityllä on alhaiset hinnat. Voit ostaa osakkeita suoraan yrityksen kautta. Kauppiaat kutsuvat tätä vauhtikauppaa tai päiväkauppaa.

Pelaa Omalla Väärennetyllä Rahalla

Varastot, jotka jakavat usein osinkoja, ovat tulo-kantoja. Esimerkiksi tilin vähimmäisvaatimukset eivät vaikuta sinuun ollenkaan, jos sijoituksesi on paljon rahaa arvoinen. ETF: iin kohdistuu samanlaisia ​​riskejä kuin muihin hajautettuihin salkkuihin.

Se antaa sinulle myös käsityksen siitä, oletko päättänyt navigoida läpi kaikki laastarit ilman liikaa stressiä. Välittäjät voivat tarjota sijoitusrahastoja, optioita, talletuksia, joukkovelkakirjalainoja ja muita sijoitusomaisuuksia. Jos etsit edelleen sinulle sopivaa kauppapaikkaa, voit tarkastella myös Betterment-katsausta ja sen kilpailijoita.

Miksi valita TradeStation

Mutta niille, jotka tekevät mitä ostaa yksittäisiä osakkeita, on edelleen paikkoja, joiden avulla voit ostaa osakkeita ilmaiseksi verkossa. ← Sijoitusriskin ymmärtäminen | Mikä on yrityksen osakekurssi? Joskus osakkeen ostaja voittaa pelin, joskus myyjä tulee ulos. Yksi päätavoitteemme on auttaa ihmisiä löytämään parhaat tarjoukset talouden parantamiseksi. Syyskuusta 2019 alkaen TD Ameritradessa on yli 11 miljoonaa rahoitettua välittäjätiliä ja 1 biljoonaa dollaria asiakkaiden kokonaisvaroista (2). Vaikka niiden kaupankäyntimaksut saattavat olla hiukan korkeammat kuin muut online-välityspalkkiot, heillä on silti kilpailukykyiset hinnat, varsinkin kun tallet lisää sijoituksia tilille. Vaikka tämä artikkeli keskittyy parhaisiin välittäjiin kauppaa varten osakkeilla, suurin osa ihmisistä (minä mukaan lukien) edelleen kauppaa ETF: ää. Osta ja myy bitcoineja!, tämä laajeneva pääkirja tunnetaan blockchainina, ja sillä on kaikkien liikkeessä olevien bitcoinien tapahtumahistoria. Oletko aina liikkeellä ja tarvitset vankkaa mobiilialustaa?

75 sijoitusrahastojen maksu (kuorma): Huipputason osakevälittäjän tulisi tarjota pääsy monenlaisiin kaupan työkaluihin, jotta voidaan hyödyntää kaikkia kauppoja. Jotta voit päivittää verkkokaupan perusympäristöstä E-Trade Pro -ympäristöön, tarvitset joko suuren tilin tai aktiivisen kauppahistorian.

Merrill Edge yhdellä silmäyksellä
Yhdysvaltain sijoittajille tämä ei ole ongelma, mutta Yhdysvaltojen ulkopuolella asuville sijoittajille, kun vertaamalla välittäjiä on tärkeää varmistaa, että he tarjoavat palvelua maassasi.

Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus. Osakerahastot keskittyvät tyypillisesti julkisesti noteerattuihin yrityksiin missä tahansa pörssissä. Verkkoalustaa on myös helppo käyttää ja se tarjoaa paljon tietoa, jota voit mukauttaa. Jos olet osakekauppias, jolla on kiinnostusta tutkimukseen ja laajoihin alustoihin, TD Ameritrade sopii erinomaisesti. Tietoisella kaupankäyntipäätöksellä on suurempi vaikutus sijoitustilillesi kuin satunnaisella dollarilla tai kahdella kaupan palkkioilla. Voit myös vaihtaa osakeoptioita ilmaiseksi, vaikka tämä onkin edistyneille sijoittajille parhaiten sopiva vaihtoehto. Yllä oleva kuva näyttää yksityiskohtaisen hallintapaneelin, jonka luot Amazon-kurssin loppuun mennessä. Jos et halua valita omia osakkeitasi, voit myös sijoittaa esivalmistettuun piirakkaan.

Paras säännöllisille kauppiaille2
Sinulla on pääsy huipputeknisiin työasemiin, joissa voit oppia ammattimaisella kaupankäyntialustalla tunnistaessasi potentiaalisia mahdollisuuksia ja seuraamaan ja analysoimaan osakemarkkinoiden kehitystä.

Ottaa Yhteyttä

Kaupankäynnin päivittäinen oppiminen vie aikaa, ja suuren määrän rahaa asettaminen pöydälle on suuri riski. Tämä työpöytäsovellus kerää säännöllisesti palkintoja parhaimmista työkaluistaan ​​ja ominaisuuksistaan, mistä tahansa muusta välittäjästä veloitettaisiin palkkio - tutkimusraporteista, reaaliaikaisista tiedoista, kaavioista, teknisistä tutkimuksista. Tässä artikkelissa opastamme sinua aloittamisessa sijoittajana ja näytämme kuinka maksimoida tuotosi ja minimoida kustannukset. Ja ne voivat säästää aikaa prosessissa. Pörssivälittäjä toimii yhteytenä sinun ja pörssin välillä, jossa osakkeilla käydään kauppaa. 75 sopimusta kohden. Maksuja on muutaman tyyppisiä: TD Ameritrade on edelleen yksi kalleimmista vaihtoehdoista, jopa yli 100 palkkiovapaalla ETF: llä.

Nämä kaksi kustannusta minimoivat mahdolliset voitot. Tuo ei ole hyvä. Saat joukon vankkoja työkaluja riippumatta siitä, oletko uusi sijoittaja tai olet investoinut vuosikymmenien ajan. Jos et kuluta vähintään 10 dollaria palkkioihin kuukaudessa, sinulta veloitetaan ero. Vaikka kaikki välitystilit arvioivat palvelumaksuja, emme katso, että nämä palkkiot ovat osa keskimääräisiä kaupankäyntikustannuksia johtuen korkeasta käyttäjän vaihtelusta. Toinen nimi tälle passiiviselle tulovirralle on korko.

Jos haluat algoritmin tehdä sijoituspäätöksiä puolestasi, mukaan lukien verotappioiden kerääminen ja tasapainotus, robo-neuvonantaja voi olla sinulle. 65 optiota kohti sopimusmaksu. Useimmilla välittäjillä on omat robo-neuvonantajan tarjoukset tai voit käyttää robo-neuvonantajia, kuten Wealthfront tai Betterment.

Rahasi

95, jota muut online-osakevälittäjät veloittavat. Viidestätoista tutkimastamme online-välityksestä vain Wells Trade- ja TradeKing-yhtiöillä on vähimmäistasevaatimus (5000 dollaria Wells Tradelle ja 2500 dollaria TradeKingille). Suosittelen vain osakekauppaa, kun kauppamaksu on vähemmän kuin 2% taseesta. Palkkiot eivät ole yhtä tärkeitä tekijöitä osta ja pidä -sijoittajille, strategiaa, jota suosittelemme suurimmalle osalle ihmisiä. Ehkä olet sijoittaja, joka on tähän asti pitänyt kiinni suhteellisen turvallisista sijoituksista, kuten sijoitusrahastoista, pörssiyhtiöistä (ETF) tai indeksirahastoista.

Mitä Tulee Ottaa Huomioon Valittaessa Online-välittäjää

Aloita polullasi jo tänään! ETF-kauppa aiheuttaa myös verovaikutuksia. TD Ameritrade -tutkimuksen mukaan keskimääräinen "aktiivinen kauppias" käy nyt kauppaa melkein 18 kertaa vuodessa. Jos päätät ostaa tietyn osakekannan, et usein suorita tehtävää yritykseltä itseltään, vaan sijoittajien kautta, jotka haluavat myydä kyseisen osakekannan. Tätä lähestymistapaa käyttävät monet kauppiaat ja sijoittajat, jotka haluavat maksimoida mahdollisuutensa ja minimoida tappionsa. Ne ovat myös yksi kalliimmista, koska ne veloittavat 6 dollaria.

Jos käytät automaattista sijoitussuunnitelmaa (joka on edelleen nimeltään ShareBuilder, vaikka Capital One muutti sijoitusosaston nimeä muutama vuosi sitten), kustannuksesi alkavat 3 dollaria. Kun lisäät rahaa, rahasi talletetaan piirakkaan tasapainottamaan sitä. Verkossa tapahtuva osakevälitys tarkoittaa kuitenkin sitä, että yksilöllä on helpompaa hallita omaa osakekantaansa halvemmalla.

Yhteenveto - Parhaat online-osakekaupan välittäjät

Se on vahva useimmissa sijoitusluokissa. Osta mitä tiedät Asiantuntijamme ehdottavat sinun aloittavan katsomalla omaa elämääsi. Kuten TD Ameritrade, myös Ally tarjoaa ilmaisen DRIP-sijoituksen sijoituksiin. Kun ostat osakekannan, omistat kappaleen julkisesti noteeratusta yrityksestä. Kuinka robo-neuvonantajat toimivat? On hienoa lukea hieno painatus. 90 osto- ja myyntitapahtumista:

Merrill Ohjasi Sijoittamista

Mutta muut välityssivustot tarjoavat edelleen enemmän ilmaisia ​​ETF-tarjouksia. Tarkempi työkalu online-osakekauppaan, voit seurata potentiaalisia sijoituksia, käyttää mukautettua kartoitusta ja katsella live-uutisvirtoja. Palkkioiden suhteen sinulla on onnea - palkkiot ovat pudonneet nopeasti hintasotaa sijoittavien maailman palkkojen välillä. Lue ennen kaupankäyntioptioita. Kirjoittamisen jälkeen yritys tarjoaa yli sata ilmaista vaihtoehtoa, joista voit hyötyä, mukaan lukien iShares-rahastot erittäin alhaisella kustannussuhteella. Tällöin verkkokaupalla on käytettävissäsi yli 150 palkkiovapaa ETF: ää, joiden hallintokustannukset ovat yleensä paljon pienemmät kuin sijoitusrahastojen.

Sijoitusjulkaisujen vahvat arviot