Kuusi Käsityöideaa, Jotka Voivat Ansaita Rahaa

Onko muita rahaa tekeviä DIY-käsityöideoita, joita en maininnut tässä luettelossa? Toivoin vain tekeväni muutama ylimääräinen taalaa, jotta voisin ostaa uuden parin Nike Air Jordansia. Paras forex-kaupankäynnin simulaattori - mt4-strategian testaaja, simulaattorista on saatavana esittelyelokuva. Sinun ei tarvitse huolehtia ompelutaitoistasi, koska tämä kaunis ompeluprojekti on nopea ja helppo tehdä. Kuka sanoo, että rannekorut ovat vain hopeaa ja kultaa?

Söpö ja helppo, kaikki kommentoivat aina ihanaa tekijää nähdessään nämä lavalasinaluset. Laita ne kauniiseen astiaan, ja olet juuri päivittänyt tilan. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä kuormalava tai teema. 250+ todistettua tapaa ansaita ylimääräistä rahaa vuonna 2019: ultimate guide. Tämä voi olla erittäin kätevää vanhemmille pitää lapset miehitettyinä lomien aikana. Tämän tilavuus on 4650. Nahkaprojektit ovat aina liian helppoja, halpoja ja hauskoja luoda hyödyllisiä lisävarusteita siitä. Sinäkin voit tehdä tällaisia ​​asioita ja luoda tavaroita, jotka ovat sellaisia ​​kuin käsityö valmistaa ja myydä. Nykyään melkein mitä tahansa menee.

Kylpyamme Caddy
Tämä on ala, jota aviomieheni on valtava tuki, koska hänen päivätyönsä on optimoida toiminta.

Tiedät, että tuotteesi voi auttaa heitä, mutta mene syvemmälle. Tili, siitä huolimatta kauppavirrat ovat tärkeä tekijä valuutan vaihtokurssin pitkän aikavälin suunnassa. Palkkausprosessi on intensiivinen, voit lukea kokemuksestani ja saada vinkkejä haastattelun välittämiseen. 5% lopullisesta ostohinnasta. Tein pienen tutkimuksen ja löysin joitakin huipputrendejä, joita odotetaan vuodelle 2019 DIY/Crafting -tuotteissa. Ei ole mitään kertovaa, mistä voisit tehdä tämän DIY-käsiteidean tehdä ja myydä. Löydä tapa lisätä nimesi, yrityksesi nimi, verkkosivusto tai muut yhteystiedot jokaiseen tuotteeseesi.

Etsitkö jotain, joka on halpaa tehdä, mutta näyttää hyvältä?

DIY-projektit Käsityöideat & Kodinsisustamisen videot

Olen tehnyt tutkimustani ja keksinyt ideoita, jotka myyvät todella hyvin verkossa ja jotka eivät vaadi valtavaa taitoa luoda kumpaakin… löydät koruja, kodinsisustustarvikkeita, kauneustuotteita, lasinalusia, DIY-lahjoja ja lisää tässä luettelossa… luota minuun, tulet rakastumaan näihin käsityöihin! Kiinnitä kuivausprosessi puhalluskuivaimella, ja viimeinen vaihe olisi poistaa ne siististi ja hioa hiukan epoksipuhdistuksen viimeistelykerrokseksi. Nämä seinäteokset ovat varmasti ainutlaatuisia ja ainutlaatuisia, eivätkä vaadi liikaa materiaalia. On niin monia tapoja saada yksinkertainen ja tylsä ​​asia näyttämään todella hauskalta ja mielenkiintoiselta, varsinkin kun olet käsityöläinen. Se on kehittynyt paljon vuosien varrella, mutta on edelleen yksi tapa käydä myymässä käsitöitä verkossa. Olen tehnyt tutkimustani ja keksinyt ideoita, jotka myyvät todella hyvin verkossa ja jotka eivät vaadi valtavaa taitoa luoda kumpaakin… löydät koruja, kodinsisustustarvikkeita, kauneustuotteita, lasinalusia, DIY-lahjoja ja lisää tässä luettelossa… luota minuun, tulet rakastumaan näihin käsityöihin! Kuinka söpö tämä minipaperilaukku on?

Tässä on luettelo 17 paikasta, joihin voit kääntyä, kun olet valmis tulla käsintehty yrittäjä. Tämä hieno sovellus pyöristää ostoksesi ja sijoittaa varamuutoksen heidän robo-neuvonantajaohjelmansa kautta. Jos haluat lisätietoja neulonnasta voittoa varten, tutustu tähän oppaan! Sukunimen monogrammi voi merkitä auktoriteettia. Saatavilla olevien uskomattomien tuoksu- ja väriainevalikoimien avulla on helppo kehittää tuotteita tietyille markkinoille.

*** Ansaitse ylimääräistä rahaa kotoa tällä laillisella tutkimussivustolla, joka maksaa PayPalin käteisellä.

Maksaa Katsella Televisiota

Älä huolestu, sillä voit luoda ne kotona itse ja myös muille myymällä niitä. Teini-ikäisellä tytärlläni on Etsy-kauppa ja tämä on yksi hänen eniten myydyistä tuotteista. Lisäksi se on yksi hänen suosikkiasioistaan ​​tehdä ja myydä verkossa. Luomme jotain itsellesi ja kaksinkertaistamalla tai pidentämällä tarvikkeita ja materiaaleja, voit saada joitain myymään! Kuka sanoo, että et voi kokeilla tätä käsityöideaa tehdä ja myydä? Google on vain 70. En tehnyt tätä, ja siitä seurasi mojova rangaistus. Helppo myydä, edullinen vene, kysynnässä ja nousevilla voittomarginaaleilla.

  • Käsinmaalatut DIY-ruukut ovat erittäin söpöjä ja helppo valmistaa, ja ne maksavat vain vähän tarvikkeista.
  • Voit luoda nastatyynyjä ja sen mukana tulevan pussin söpölle ompelupaketille, jonka voit myydä verkossa ansaitaksesi rahaa.
  • Lahjapakkauksen tulee aina olla vaikuttavasti upea, jotta se tuo suuren kaarevan hymyn lahjan vastaanottajalle.
  • Oletko kätevä siveltimen kanssa?
  • Tyydydä maku muotikoruista käsityötaitojen kautta, tee omia kauniita korujasi kotona aivan kuten nämä pinotut lankarannekkeet tai rannekoru!
  • Monilla ihmisillä on älypuhelimet ja tämä söpö latausasema auttaa varmasti aloittamaan taitosi yrittäjyyden.
  • Sinun ei myöskään tarvitse koskaan puuttua DIY-kynttilänvalmistusohjeiden pulaan.

Solmioväriset Vesivärilautasliinat:

Joten, jos etsit yksinkertaisia ​​DIY-käsitöitä myytäväksi, tämä on täydellinen projekti. Haluatko lisää hienoja käsityöideoita tehdä ja myydä? Kuinka kävijät tulevat sivustoosi? Tässä on luettelo resursseista, joiden avulla voit myydä käsityöt kotona: Yrityksillä, joilla on enemmän online-läsnäoloa, on alhaisemmat yleiskustannukset verrattuna niiden tiili- ja laastin vastaaviin yrityksiin. Kokeile tehdä tekonahasta myytäväksi ja ansaita rahaa.

Verkkokaupan korumarkkinat kasvavat itse asiassa 6 prosentilla vuodessa, kun USA on toisella sijalla 2 dollarilla. Laita yhteen muutama maalaismainen lavalauta ja anna niiden saada geometrinen muoto, kuten neliö tai suorakaiteen muotoinen! Mutta teen edelleen rahaa. Kuukauden lopussa, jos yritykseesi käytetty raha on enemmän kuin käsityön myymisestä ansaittu raha, käsityöliiketoiminta ei ansaitse rahaa. Katso lisätietoja tästä viestistä aiheesta Kuinka myydä käsityöyrityksiä asianajajina. Kesäkuukausina käytettävät käsityöideat tulevat todennäköisesti myymään paremmin kyseisenä ajanjaksona. Mamas menisi ga-ga heidän yli! Voit myydä valmiit tuotteet paikallisella kirpputorilla tai nyrkkeilykaupoissa tai verkossa Etsyn tai eBayn kautta.

Älä liioittele sitä, ole vain ammattitaitoinen.

Jalkapallo Onesie:

DIY maalatut Ombre-maljakot: Jokainen interwebs-verkkosivusto tarvitsee sivustolleen tuoretta sisältöä ja voit ansaita missä tahansa 15–500 dollaria + upeaan sisältöön kirjoittamiseen! Ja mikä parasta, niiden tekeminen ei maksa paljon.

Tuotteen luominen on mahdollisesti tuottoisin tapa ansaita rahaa blogoinnista, koska sinulla on eniten hallintaa siitä, kuinka paljon ansaitset tuotteellasi. Jos 4 000 dollaria on liian paljon heilahtaakseen 90 päivän kuluessa, sinun tulee valita kortti, jolla on alhaisempi minimikulutusvaatimus. 30 todellista tapaa ansaita rahaa kotoa, vastineeksi teet 2% palkkion. Olin niin yllättynyt, kun sain selville tyylikkään DIY-kodin sisustuksen, kuten tämä voidaan tehdä vain köydellä ja liimapistoolilla! Lisää sitten työvoimakustannuksesi - mitä sinun pitäisi ansaita tunnissa. Sijoita ilmaisia ​​mainoksia Craigslistiin, tulosta käyntikortit, aloita bloggaaminen, perusta sähköpostiuutiskirje ja pyydä perhettä ja ystäviä levittämään sana. Karkkeja, keksejä, leipomotuotteita, suklaita ja hilloja. Jotkut farkut-pussinäytteet inspiroivat sinua. Ajattelin, että olisi hyvä tapa löytää erilaisia ​​suosittuja käsitöitä, joita voit tehdä ja myydä edelleen.

Okei, aloit blogin, latasit kauppasivusi ja nyt tarvitset silmiä ihanaan käsintehtyihin käsityösi. Koska korut ovat pieniä ja helppo pakata ja lähettää ostajille tai viedä messuille ja markkinoille, se on kätevä vaihtoehto. Rakastat myös näitä hienoja Fire Pit -ideoita seuraaviin puutarhaprojekteihin! Tietääkö vähän lasisyövytysmenetelmistä? Ja puhumattakaan hieno tapa muuttaa intohimosi kannattavaksi liiketoiminnaksi! Katsotaanpa nyt joitain kuumia käsityöideoita, joita voi myydä.

DIY kukka kruunuja

Olen viettänyt viimeiset 6 kuukautta työskentelemällä VIP Kidin kanssa ja se on hieno joustava työ kotona. Tai voit käyttää komediataitojasi MC: na tapahtumissa. Käytä sivustoja, kuten Creative Market tai Upwork, löytääksesi lahjakkuuksia, joiden avulla voit muuttaa ideasi t-paitaliiketoiminnan malliksi.

Toinen hyvä tapa saada hienoja veneitä myytäväksi on käyttää kätesi ja musta merkki!

Voit tehdä niistä minkä tahansa haluamasi suunnittelun, jopa lomalle tai tilaisuudelle ominaisen. (7) Karaoke-studio: Usko tai älä, voit todella saada palkan lukea.

Käännettävät Kahvikupin Hihat

DIY-purkki kynttilät: Tämä ohutlevykaulaketju on uskomattoman silmiinpistävä, mutta melko helppo valmistaa. Tämä eläinhuivi, sukkahousu ja sukkakuviokirja on niin söpö! 50 korttia ja €3 kynsitarrat käyttämällä online-kauppapaikkaa Etsy, että hän huomasi, että harrastuksestaan ​​voi tulla tuottoisa yritys. Cryptocurrency day trading vs pitkäaikainen holding, se on jo linkitetty tiliisi ja antaa sinulle nopean ja helpon pääsyn kauppaan. Amazonin kautta on viimeksi kuluneen kuukauden aikana tehty hakuja 56 400, ja Google on 5 500. Jos haluat käyttää käsityöntekijöitäsi parhaalla mahdollisella tavalla, katso seuraavia 25 käsityötä voit tehdä ja myydä voittoa varten.

Kuinka Tehdä Vinyyli Tarroja Kotona Ja Ansaita Rahaa

Nämä käsityöt eivät ole rajoittuneet verkkomarkkinoijiin ja bloggaajiin. Älä ole uhri muuttuvasta politiikasta, joka tappaa kannattavuuden. Digitaalimaailmassa on myös paljon mahdollisuuksia. Warrior-kaupankäyntihuijaus, tulevaisuuteen sisältyy ennustaminen, nouseeko tai laskeeko hyödykkeen tai osakkeen hinta tiettynä ajanjaksona. Rakastan lukemista ja oppimista. Napauta sormesi taitavasti joihinkin kehyksiin ja tee niistä kiehtovia seinämaalauksia nopeasti!

Hanki ILMAISET LUOKAT TÄTÄ. Ihmiset, jotka haluavat juhlia kevään koittoa tyylikkäästi, rakastavat tätä tupsureunuskoristeellista kaulakorua. Seuraavaksi sekoitat yhden osan hartsia yhdestä osasta kovetetta ja täytä vain hartsimuotit. Tällä hetkellä kuukausittainen hakumäärä on 23 700. Kalvosinnappien käyttäminen on aina ollut muodissa miesille, koska muodissa on rajoitetusti koruja, joita voimme käyttää muodollisessa ympäristössä; naiset kiinni myös tästä kappaleesta. On olemassa joukko yrityksiä, jotka palkkaavat nämä tehtävät, tai voit tehdä sen yksin hankkimalla bloggaajia, kirjailijoita ja verkkojulkaisijoita lukemaan sisältönsä.

DIY-kehys mosaiikkilaatoilla
Tee niistä muurauspurkeilla ja lasikiveillä dollarikaupasta.

Lue lisää Melissan halvimmista kirppamarkkinoiden löytöistä ja kuinka he saivat voittoa! Yleisimmät ovat koiran ulkoilutus ja lemmikkien hoito. Tietoja mile hi, sVN: n institutionaaliset pääomamarkkinat-ryhmä voi järjestää siltalainarahoituksen olemassa olevien omaisuuserien hankinnoista ja jälleenrahoituksesta. Se on totta, kukaan! Sama on tehty täällä, kultaiset raidat on maalattu spray-kultalehtimaalilla! Materiaalit näiden värikkäiden, funky-päänauhojen tekemiseen ovat edullisia, ja ne voidaan myydä siistillä voittoilla. Varmista, että tutustu DIY-käsityöidea Tell Love And Party -tapahtumassa ja opi luomaan se tyhjästä.

DIY Gem Stone Bobby -taulut Pin-lisäykset tellloveandparty

Leimattu Heimokytkin:

Tiedän tosiasiasta, että ostan neulottuja tuotteita, koska olen liian laiska valmistamaan niitä. Tämä sivusto ei ole vain se, että jaan ideoita lukijoiden kanssa, vaan jaat ideoita minulle ja myös lukijoilleni. Ne näyttävät hienoilta ja kalliilta, mutta niiden valmistus on todella helppoa ja melko halpaa. Tarjoamalla ainutlaatuisen mallin tai viestin laukkuihisi, voit houkutella asiakkaita ja erottaa itsesi kilpailijoista. Kaksoseni rakastaisivat näitä malleja! Mukauta tavallinen peili ja myy se paljon korkeammalla hinnalla. Se ei ehkä ole ensimmäinen tuote, jota yrität myydä, tai toinen tai edes kymmenes tuote.

Pilari Kynttilät

Sieltä voit aloittaa blogin ja esitellä käsintehtyjäsi esineitä! Ystäväni Melissa ja hänen miehensä Flea Market Flipperissä tekevät vankkaa tuloja myymällä käytettyjä ja uusia tuotteita verkossa. DIY kaktus Pinusshion: Jos pidät ajamisesta ja ihmisten kanssa puhumisesta, tämä voi olla sinulle suuri harrastus ansaita ylimääräistä rahaa! Laadin luettelon yli 30 myydystä käsityöideasta, jotta saat ideoita kaikista upeista asioista, joita aikuiset voivat tehdä ja myydä kotoa.

Käsinpuhdistustakki

Muutama vuosi sitten minulta kiellettiin ostamasta lisää ruokia, koska kotimme on niin täynnä kauniisti kuvioituja ruokia, jotka olen löytänyt. Onko bitcoinin louhinta kannattavaa vai vai onko sen arvoinen vuonna 2019?, ”Ja keskustelussa et yleensä pääse ohi. Hän on ansainnut elantonsa virtuaaliassistenttina ja freelance-kirjoittajana muutaman vuoden ajan ja opettaa nyt muille kuinka aloittaa freelance-kirjoittaminen yksinään! Halvat käsityöt, jotka myydään rahalla, ovat tie, ja nämä luovat kynät (tai kyniä) varmasti tekevät idealuetteloidemme kärjestä. Nämä kuvat voivat olla mitä tahansa suosituista paikoista jopa henkilökohtaisiin valokuviin asiakkaista. Zibbet on ainutlaatuinen markkinat. Tuo vanhat nahkavyösi ja jäämäsi ripustettavat nahkahihnat kauniiseen keulamuotoon ja päästä ne avainrenkaisiin. Viileä vene on valmis menemään käsityöliikkeessäsi myymään. Näen usein kauniita uusittuja kappaleita Facebookin Marketplacessa. Voit myös tehdä omia ainutlaatuisia esineitä, kuten pullonkorkkimagneetteja, jotka ovat edelleen suosittuja lahjoja ja jotka on erittäin nopeaa ja helppoa myydä verkkokaupoissa kuten Etsy ja eBay.

Kaikki tietävät, että hyvät asiat toimitetaan pienissä pakkauksissa! Jos osaat osata veneesi, se on tarpeeksi hyvä alku ja kaikki mitä tarvitset. Etsitkö kierrätyskäsityöideoita keittiöösi? Viileä sarja värikkäitä lasinalusia on hieno toiminnallinen sisustus missä tahansa kodissa.

Mitered Corner Cloth -lautasliinat MyBluprintin kautta

Maailmanlaajuisesti yleisten vaatteiden markkinoiden arvo on yli 3 biljoonaa dollaria, ja naisten vaatteet ovat suosituimmat (lähde). Voit oppia tekemään ne täältä. Ota 2 pala puuta ja yhdistä ne vain ruuvien läpi siten, että isomman tulee olla näytölle ja mini-puoli antaa tasaisen pohjan! Jos haluat oppia tämän kohteen luomisen, katso tämä opas. DIY kukkamukit: He maksavat jopa 50 dollaria tutkimuksen ja yli 10 miljoonaa jäsentä ansaitsevat rahaa kotoa. Vasta kun hän alkoi myydä 2 puntaa. Jos olet Yhdysvalloissa ja harkitset myyntiä käsityömessuilla, tarvitset tätä hämmästyttävää käsityöryhmää.

Medaljonki Kaulakoru

Se on todella käytännöllinen, mutta erittäin söpö esine! Kukkakruunat ovat suosittu lisävaruste häissä, festivaaleilla ja muissa tilaisuuksissa. Sotilaallisten puolisoiden ja veteraanien kotona tehtävät työt, lehdistötiedotteessa ei ole sanoa siitä, mitä kotipalvelut maksavat, mutta erillisessä työluettelossa sanotaan, että "palkkaprosentti valtakunnallisesti on 10 dollaria. Lisäksi tämä silmiinpistävä päähine on halpa ja helppo valmistaa, ja siinä on vähän enemmän kuin kankaankukkia, pääpantaa ja jonkinlaista luovuutta. Niille, joilla on rajoitettu budjetti, tällainen hääsuositus on parempi, koska he voivat vain antaa rahat sinulle ja sinun on vain riippuvainen kunkin suosion määrästä ja mittauksesta annetun budjetin mukaan. Mutta jos haluat mieluummin ohittaa oman blogin, on paljon muita yrityksiä, jotka tarvitsevat heille kirjoitettua sisältöä. Pudota meille seteli; haluaisimme kuulla sinusta! Älä vie aikaa ja rahaa luomaan käsityöitä, jotka eivät välttämättä ole kauden aikana minkä tahansa käsityön myynnissä.