Live-osakkeiden Kauppahuoneiden Arkistot

Tutustu sijoituspankkeihin ja suuriin hedge-rahastoihin. Kuten tiedät, suurin osa ohjelmisto-ohjelmista on suunniteltu tukeutumaan historialliseen tietoon ennusteiden tekemisessä. Jotkut palvelut tarjoavat ”aiheen ulkopuolisia” chat-huoneita tai tarjoavat tukea yksityisillä viesteillä. Oman oppiminen on vaikeaa. Bulls on Wall Street on jälleen yksi loistava chat-huone päiväkauppiaille, joka tarjoaa tilaajilleen avoimet kauppahälytykset. Voidaan esittää erittäin vahva argumentti, että elinkeinonharjoittajat, jotka todella tietävät tekevänsä, eivät halua kenenkään muun tietävän kuka he ovat tai mikä heidän suunnitelmansa on. Benzinga-lukijat saavat 20% alennuksen elinikäisistä jäsenyyksistä, kun kirjaudut BENZINGA20-kassalle kassalla.

Toisaalta OTC-kaupankäynnin chat-huoneessa on moderaattoreita, jotka ovat tottuneet osakekauppaan. Uusilla kauppiailla voi olla kysymyksiä siitä, mitä osakkeita ostaa, ovatko ne hyviä ostoja ja milloin ne myydä. Kaikesta sanotusta huolimatta voit mennä TÄTÄ katsomaan videoita joihinkin live-kaupoista, joita minä äänitän itsestäni. Hänen ainutlaatuisten kaupankäyntistrategioiden oppimisen lisäksi saat hälytyksiä, jotka lähetetään puhelimitse tai sähköpostitse. Hänellä on siellä hyvää aloittelijamateriaalia, mutta mielestäni jotkut hänen suosituksista voivat olla melko kalliita uuden päivän kauppiaalle. AI voi analysoida paljon enemmän tietoja kuin henkilö, joten teoriassa voisi löytää useita kaupankäynnin mahdollisuuksia kuin ihminen kaipaisi.

Kuin kala kuivalla maalla.

Timothy Sykesin arvostelu: Onko Tim Sykes Legit vai huijaus?

Minulla on yksi sana sinulle: Meillä on päiväkaupankäynnin keskusteluketjuja Dow Jonesilla ja Yhdysvaltain markkinoilla, FTSE 100: lla ja Euroopan markkinoilla, raakaöljyn ja Forexin kauppakeskusteluja sekä paljon muuta hyödyllistä kaupankäyntistrategiaa ja asuntomarkkinoiden keskustelua. Käyttäjämme ovat aktiivisia ja ketteriä, ja jotkut tulevat meille tietämään vähän ja oppivat paljon. Varastossa chat-huone, se mahdollistaa samanlaisen asennuksen. Vaihda futuureja lightspeedillä! Lisääntyneen voittopotentiaalin myötä syntyy kuitenkin myös suurempi menetysriski. Lähestymme objektiivisesti markkinoita samalla tavalla joka päivä Master Trader Method -menetelmällä (MTM) päästäksesi suunniteltuihin kauppoihin, etsimään uusia mahdollisuuksia ja hallitsemaan avoimia kauppoja.

  • Se oli niin hyvää, että se inspiroi minua jakamaan oman matkan tulla jatkuvasti kannattavaksi.
  • Tarjoammeko osakehälytyksiä?

Ryhmäyhteistyö

OSTK: lla, CRWD: llä ja RVLV: llä oli hullu valikoima koko viikon, ja näille nimille oli useita mahdollisuuksia koko viikon ajan: Chattihuoneet mahdollistavat henkilökohtaiset keskustelut ja ovat tapa tarjota mentorointia uusille päiväkauppiaille. 99 kuukaudessa - 100 dollaria kuukaudessa, vaikka suurin osa vaihtoehdoista jää jonkin verran väliin.

Rahanhallintastrategiat

Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, kun kirjoitan Seuraa meitä -kaupoista. Luo tili. Joten miten saat päiväkaupankäynnin koulutuksen viedäksesi pelisi seuraavalle tasolle?

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Aktiivisena jäsenenä saat tarkkailuluettelon, jossa on 3–5 osaketta, joilla on suurin voittomahdollisuus. Nate on tunnettu ainutlaatuisesta kyvystään lukea momon osakkeiden käänne- ja uupumispisteitä, mikä tekee hänestä "menevän" kaverin päiväkaupan maailmassa. Tervehdyttiin “arvokkaimpana näytön osuutena liiketoiminnassa! Varmistaaksesi, että valitset parhaan kaupankäynnillesi sopivan keskustelutilan, kiinnittämällä tarkkaa huomiota henkilökohtaiseen kaupankäynnistyyliisi, rahasummaan, jonka olet valmis investoimaan, sekä teknisiin ja perustaidoisiisi. Joskus hän lopettaa aikaisemmin sen mukaan, onko hän saavuttanut päivittäisen tavoitteensa vai ei. Olemme kasvaneet suurimmaksi ja suosituimmaksi yhteisöksi, koska tarjoamme parhaat kaupan hälytykset, haettavat uutisuutiset, päivittäiset tarkkailulistat, markkinoiden kokoelmat ja reaaliaikainen koulutus.

Halusin sanoa, kuinka hyödyllinen tämä suoravirta on ollut kahden ensimmäisen viikon aikana kanssani. Olen katsellut DVD-levyjen, videoiden kauppaa ja lukenut kirjoja, mutta kokeneen kauppiaan selittäminen kaupoistaan ​​reaaliajassa on paljon hyödyllisempi. Minulla oli suurin viikkani siitä lähtien, kun aloin käydä kauppaa ryhmäsi kanssa.

Tässä on muutama ruutukaappaus huoneesta: Katsotaanpa muutaman läpi: Vain 2 viikon kuluttua hän tiesi löytäneensä jotain erityistä nähdessään Naten jatkuvasti kannattavaa kauppaa.

Live-näytön osuus on tehokkain ominaisuus, jonka avulla voimme antaa yksityiskohtaisia ​​kauppasuunnitelmia maahantulosta poistumiseen live-kommenttien, reaaliaikaisten hälytysten ja päivittäisten videotuntien avulla! Benzinga käytti seuraavia kriteerejä valintojen tekemiseen: Chattihuoneet kokosivat joukon vieraita jakamaan ideoita.

Samoin uskoen enemmän on parempaa, jos sinulla on tukea ja runsaasti silmämunkia, jotka analysoivat samaa sijoitusta, voit auttaa tekemään luotettavampia johtopäätöksiä ja epäilemättä kasvattaa kaupallisia voittoja. Yksi parhaimmista tavoista parantaa kauppiaana on oppia muilta elinkeinonharjoittajilta, jotka ovat tehneet sen aiemmin. Kuinka tulla rikkaiksi yön yli vaiheet, jotka sinun on noudatettava, sosialistit ovat ihmisiä, jotka eivät osallistu piirakan leipomiseen. He ilmestyvät lopussa ja sanovat: ”Haluan viipaleen tai haluan koko piirakan. Toiseksi, chat-huoneessa asuu yli 1000 ammattikauppaa, jotka etsivät markkinoita ja jakavat parhaat kauppaideat ideoissa chatissa ja reaaliajassa. Puhutaanpa päiväkaupan keskusteluryhmien integroinnista verkkosivustoosi. Toinen syy, joka tekee keskustelutilasta yhden koon kaikille, on tapa selittää.

Kuusi parasta kartoitusohjelmistoa ja -työkalua

Mitä ovat Stock Chat -huoneet?

Tässä chat-huoneessa kauppiaat jakavat teknisen ja perustavanlaatuisen analyysin penniäkään myydyistä osakkeista. DekmarTrades auttaa sinua hallitsemaan kaupankäyntistrategiaasi ja auttaa sinua korjaamaan mahdolliset ongelmat. Kaikki maksetut tilaajanvalinnat ilmoitetaan #daytrading -kanavalla, ja niistä ilmoitetaan live-äänellä #LIVE CHAT -kanavalla ????. Hänen pörssipalvelunsa Jason Bond's Picks on esitelty Forbesissa, Huffington Postissa, The Streetissä ja MSN: ssä, mutta hänen miljonäärisuunnitelmaohjelmansa avulla löydämme parhaan chatin.

Hei Jeff, haluan sanoa vielä yhden kiitoksen! Käyttämällä opetettuja strategioita tein tänä aamuna 3 kauppaa ja olen ansainnut 492,30 dollaria. Olet hieno opettaja!

Live-kauppa-/suoralähetyshuoneemme isännöi ZOOM: lla. Tästä huolimatta voit oppia paljon näistä ilmoituksista tarkastelemalla miksi elinkeinonharjoittaja aloitti kaupan. Normin keskipäivän markkinoiden lähetys alkaa noin kaksi tuntia markkinoiden avautumisen jälkeen ja johtaa lounasaikaan. Se mahdollistaa erittäin nopean keskustelun kiireisillä markkinoiden aikoina ja myös mahdollisuuden luoda lankoja koristeellisilla otsikoilla, jotka pysyvät jokaisen keskustelun kärjessä. Voit saada rahaa! Aloitettuaan monet kauppiaat lopettavat ennen kuin heillä on mahdollisuus kehittää rytmi. Se on hiominen myös päivittäin. Joillakin opiskelijoillamme oli myös vahvoja kauppaviikkoja.

Andrew alkaa yleensä kello 9: Liity tänään ja muuta elämäsi ikuisesti. Paperikauppa voi antaa sinulle tarvittavan näytön ajan, jotta voit paremmin ja kannattavasti päiväkaupalla. Jotkut ihmiset saattavat epäröi maksaa sisällöstä. Annan sinulle kovan annoksen todellisuutta. Ne voivat sisältää kysymyksiä strategiasta, foorumin perustamisesta, kauppapsykologiasta tai käytännössä mitä tahansa muuta mitä ajattelet.

Nähdessään muiden kauppiaiden voitollisia, se voi herättää pelon kadottamisesta (FOMO).

Colmex Pro CFD: n ja Trade Net. Se on kaatopaikka!

Jos jahdat tätä, sinut poltetaan. ProTrader Mike opastaa sinut kaupan jokaisessa vaiheessa. Kuten mainitsin, skannerit on muotoiltu käyttämällä kauppaideoiden omaa tekniikkaa, joten tiedät sen laadukkaan kaupan ohjelmiston. Kuten monet yllä olevat palveluntarjoajat, sinulla on kolme tilaajasuunnitelmaa, joista valita: Heillä on omat chat-huoneet.

Voitto Todistetuilta Kauppiailta Ja Oppia

Periaatteessa saat kauppoja, joiden voitot ovat yli 10% joka päivä, joten sinulla on mahdollisuus käydä kauppaa kannattavasti. Sijoittajat voivat saada joko vakio- tai premium-suunnitelman pääsyyn AI: n luomiin kaupankäyntistrategioihin. 99 dollarin vuosimaksu on alle 10 dollaria kuukaudessa, mikä on edullisin yksityinen chat-vaihtoehto, jonka voimme löytää. Huonot ideat leviävät nopeasti: ”Oletko koskaan yrittänyt oppia jotain yksin? Org on vastaanottanut kymmeniä TradeNetin tarkistamista koskevia pyyntöjä.

Julkinen Keskustelu

Yksi asia, joka erottaa tämän chat-huoneen muista palveluista, kuten Investors Underground, on se, että se keskittyy suurempien kauppojen löytämiseen. Joten sillä on alhaisin hinta, mutta mikä sisältyy jokaiseen suunnitelmaan? Ajattele omia rajoituksiasi ja etsi vastaava chat-huone. Mutta menestyvien kauppiaiden yhteisön takana voit tulla helposti kauppiasyritykseksi lyhyessä ajassa. Viimeksi keskustelupalvelumme tarjoaa myös tunteja kaksi kertaa viikossa joka viikon tiistaina ja torstaina. Tilaus maksaa 1 777 dollaria vuodessa. Että olkapää-koulutus on erittäin tärkeä päiväkauppiaille. Kaikki kaupankäynnin chat-huoneet eivät ohjaa sinua oikeaan suuntaan.

Saat 50% alennuksen swing-kauppakeskustelumme napsauttamalla tätä. Viime viikolla se vakiintui erittäin kapeaan alueeseen ja puhkesi maanantaina. Luuletko, että maksetut chat-huoneet ovat sen arvoisia? Rakastamme chat-kokeilujen tarjoamista, koska haluamme antaa sinulle mahdollisuuden testata palkkiopäiväkaupan chat-huoneemme ennen täyden jäsenyyden ostamista. Tämän luettelon pitäisi auttaa sinua pääsemään alkuun oikealla jalalla valitsemassasi päiväkaupankäyntihuoneessa. Päiväkaupankäynnin chat-huoneet voivat olla todella arvokkaita resursseja henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan parhaan potkun vastineeksi osakemarkkinoilla. Ja kaikilla lisätyillä bonuksilla Warrior Tradingin Day Trading Chat -huone voi auttaa kaupankäynnin peleissäsi nopeasti.

Vaikka universaalia vaihtoehtoa ei ole, on joitain asioita, jotka sinun tulee harkita ennen liittymistä chat-huoneeseen. Kuluta huolellisesti. ColmexPro ja TradeNet vuodesta 2019, TradingSchools. Jos olet uudempi elinkeinonharjoittaja, jolla on kysymyksiä päivän aikana, ota yhteyttä chat-palveluun ja kysy, mikä on paras tapa saada tarvitsemasi tuki. Haluat käydä kauppaa kauppiaiden kanssa, jotka ovat kestäneet ajan kokeen.

Screen-Shot-28.03.2019-at-10.

Onko Petra Picks huijaus?

Se kattaa paljon muutakin kuin vain osakekaupan huoneen. Esimerkiksi Sean Dekmar - ammattimainen pienyritysten ja penniäkään osakekauppias - käyttää Trade Ideas -teknologiaa Dekmar Trades -sivustollaan. Onko DAS: lle vaihtoehtoja, joilla on vastaava suorittaminen ja jotka ovat halvempia? Ei pumppausvarastoja. En postita näitä tietoja syistä, joista on puhuttu edellisessä kysymyksessä. Erittäin edullinen tilausten hinnat ovat 7 dollaria. Voit myös lähettää viestin Desaille ja hänen joukkueelleen yksityisesti, jos sinulla on kysyttävää. Hyvä uutinen on, että voit estää melun, jos haluat vain seurata valvojan viestejä.

Muista kuitenkin testata se ensin yhden kuukauden ajan ja älä koskaan maksa 1 vuosi etukäteen tietämättä, vastaako se odotuksiasi. Lisäksi se sisältää useita elinkeinonharjoittajia ja moderaattoreita, jotka lähettävät kauppahälytykset keskusteluryhmään, jotta muut jäsenet voivat toimia. Yrityksen omistaa Peter Reznicek ja sen sijainti on 521 W. Ei ole epäilystäkään siitä, että se nopeuttaa oppimiskäyrääsi tulokseksi kannattavana elinkeinonharjoittajana! Esimerkiksi, saat hälytyksen siitä, että yritys ilmoitti tekevänsä kaupan Amazonin kanssa ja päätät ostaa alkuvaiheessa nopean päänahan kaupan. Aluksi keskustelupalstoilla ei todellakaan ollut kohdemarkkinoita, mutta elinkeinonharjoittajat ottivat ne käyttöön nopeasti, kun ne saavuttivat kaikki tai ainakin joitain tarvittavia toimintoja.

Haluatko tietää enemmän? Chattihuoneen sisällä jäsenet näkevät Cameronin avoimen sijainnin eri välilehteä koskevissa kaupoissa sekä hänen kauppahälytyksensä. He voivat esittää tämän kysymyksen chat-ryhmälle ja saada todellisia vastauksia oikeilta ihmisiltä melko nopeasti. Lisäyksellä työkaluja, kuten osakekannerit ja simuloidut kaupankäyntiympäristöt, saat oppimasi käytännössä turvalliseen ympäristöön.

Säästä Yli 30% Valitsemalla Vuosivaihtoehdot

Saat 50% alennuksen päivän kauppakeskustelusta napsauttamalla tätä. Päivän kauppakeskusteluketjut on tuotettu erittäin helppo seurata -muodossa, joka on varsin ainutlaatuinen. Päiväkauppiaat saattavat joutua tappioihin alussa, mikä voi olla pettymys monille. Voit helpottaa käyttäjien tilaamista osallistuaksesi reaaliaikaiseen keskusteluun ja saadaksesi tietoja paikan päällä. Päiväkauppaa aloittelijoille? Cody käy aktiivisesti kauppaa monilla arvopapereilla päivittäin 90/10-pitkän/lyhyen strategian avulla.

Yrityksen omistaja on Sean Dekmar. Tällä tavoin he näkevät miten se toimii, kuinka hyödyllistä se voi olla ja kuinka se voi auttaa heitä tekemään parempia sijoituksia. Joka päivä noin 11: Se on reilua, koska monet sivustot tarjoavat käsityksen edistyneistä strategioista, jotka tiedämme olevan arvoisempia kuin muutama dollari. Nyt Eric jatkaa voittoa lyhyestä puolueellisesta strategiastaan ​​samalla kun hän hallinnoi sijoittajien maanalaista vauhtia. Yleensä liittymämaksua veloittava viestitaulu on todennäköisesti laadultaan parempi kuin ilmainen vain siksi, että maksu estää ihmisiä, jotka eivät ole vakavia. Menettyään yli 25 000 dollaria erilaisista ohjelmistoista, hän päätti keskittyä enemmän siihen, mikä on tärkeintä - oppia pysymään muuttuvien markkinoiden dynamiikan suhteen. Päiväkauppiaan on vietävä vähintään kuusi tuntia päivässä eristettynä ääntä, joka kiertää tietokoneita satunnaisella äänisignaalilla.

Jäsenet

Tämä strategia vaatii varastoskannereita auttamaan meitä löytämään nämä piikit! Tosiaankin, ne saattavat tuntua primitiivisiltä Twitterin ja Instagramin aikakaudella, mutta tämä oli suosituin tapa kommunikoida takaisin Internetin alkuaikoina. Jos kyseessä on penniäkään varastossa oleva chattihuone, älä kirjoita korkeampien hintojen varastosta tai keskittymien sovittelusta.

Yksi tehokkaimmista tavoista oppia muilta kauppiailta on nähdä heidän kauppaprosessinsa reaaliaikaisena. Totuus on, että molemmat TradeNet. Tämän perusteella on hienoa nähdä, että keinotekoisen älykkyyden pioneereilla verkkokaupassa, kauppaideoilla, on myös oma. Etsivätkö he päänahan muutama sentti kerrallaan? Ammattimainen kauppias tarvitsee äärimmäistä kurinalaisuutta, kokemusta ja asennetta, joka ei ole rahaa, mutta pitää kauppaa pelinä. (8) StevenDuxi StevenDuxista. Joten, DTA on erilainen siinä mielessä, että sillä ei pyritä myymään sinulle joitain ohjelmistoja. Kauppiaat esittävät kysymyksiä päivittäisessä chatissa, ja Barak vastaa kysymyksiin ja tarjoaa heille arvokasta tukea.

Täällä jäsenet saavat jopa 10 kauppaa viikossa. Kun tämä on sanottu, "kuinka" olet kannattava (esimerkki - ostatko purkautumisen tai ostoperinnön?) Verkkosivustostasi riippuen voi olla hyvä idea kannustaa käyttäjiä maksamaan maksu pääsyyn vain jäsenten sisällölle ja chatille. Olen ollut varmemmin laittanut kauppoja kuin koskaan ennen.

arkisto

Maailmanlaajuinen Yhteisö!

Ehkä verkkosivustosi sisältää vain jäsenille tarkoitetun alueen. ClayTraderilla ei ole muiden kaupankäynnin chat-palveluiden salamaa, mutta saat paljon bang-vastustusta. Warrior day -keskusteluhuoneen omistaa Ross Cameron, joka toimii myös moderaattorina. Chattihuoneet ovat tie menestykseen pyrkiville päiväkauppiaille. Kun aloitat ensimmäisen kerran, et kirjaimellisesti tiedä mitä teet.

Institutionaalisilla sijoittajilla, joilla on armeija resursseja, on pääsy tietoihin ennen niiden saapumista suurelle yleisölle. Kannustamme kauppiaita viettämään jonkin aikaa kanssamme live-kauppahuoneessamme ja mukautumaan kaupankäyntityylimme ennen kuin yrität ottaa ilmoituksiamme. Eric liittyi Investors Underground -keskusteluhuoneeseen toivoen löytävänsä tarvitsemansa työkalut kaupan tyylin laajentamiseksi. Warrior-kauppa kasvaa kilpailun yläpuolelle sillä, että se palvelee sekä aloittelijoita että kokeneita kauppiaita. Kauppiaat pitävät yhtä aivoa sekä silmä- ja korvaparia hienoina hyödykkeinä, mutta on todistettu tosiasia, että numeroissa on paljon vahvuutta.

Hälytystyyli

Hän on ollut IU: n jäsen päivästä 1 lähtien ja on auttanut IU-joukkueessa vähintään 5 vuotta. Suurin osa heistä on työskennellyt yhden Wall Streetin suurimman yrityksen kanssa. (8) Follow Me Trades 2019 -päivitys Kiitos, että luit tämänpäiväisen Follow Me Trades -päivityksen 2019. Jatkuva koulutus on meille tärkeää.

Rekisteröidy

Voit katsella uudestaan ​​ja uudestaan ​​omassa aikataulussa omassa tahdissasi. Niiden ensimmäisten kaupankäyntivuosien jälkeen hän on oppinut oppituntejaan räjäyttämään useita tiliä, kunnes lopulta saa pitoa alkuvuodesta 2019, kun hän huomasi, että hänen markkinaraonsa oli löytämässä vauhtia ennen kuin osuma tapahtuu pitkällä puolella. Jos kauppatililläsi on 3 000 dollaria, ei välttämättä ole järkevää maksaa 2 000 dollaria vuosittaisesta pääsystä tiettyyn chat-huoneeseen. Parhaiden osakekeskusteluryhmien avulla voit jakaa tietoa, pysyä ajan tasalla ja seurata parhaiden kauppiaiden aivoja siellä. Chattihuone on vain yhtä hyvä kuin sitä ylläpitävät kauppiaat.

On kuitenkin aina mukavaa saada mahdollisuus tavoittaa joku, joka on kokeneempi. Kaikki kauppiaat pääsevät reaaliaikaiseen ProTrader Miken tietokoneen reaaliaikaiseen reaaliaikaiseen työpöydän näyttöjakoon ????. Sen sijaan, että saisit tukea karkeana ajankohtana, saat vetää alas. Nämä kaupat olivat viime maanantaista, mutta nämä varastot olivat pelissä koko viikon. Tarkista keskusteluvaihtoehdot huolellisesti ja varmista, että huijarit ja manipulaattorit poistetaan nopeasti.

Chat-huoneen hinta

Lisäksi tällä ilmaisella osakekaupan chat-huoneella sinulla on myös visuaalinen pääsy Trade Ideas -karttaustyökaluihin, osakekannerin asetukset, kaupankäyntistrategiat ja tietysti mahdollisuus keskustella satojen Trade Ideas -tilaajien kanssa ympäri maailmaa. Sen on perustanut tunnustettu osakekauppias Nathan Michaud vuonna 2019. Toinen asia, joka sinun on otettava huomioon, on chat-huoneen arvo. Chattihuoneissa on kyky levittää hyviä ja pahoja ideoita. Chattihuoneen lisäksi, jäsenenä, sinulle lähetetään päivittäin tarkkailulistoja ja suoratoistoskannereita sekä kommentteja Warrior Tradingin parhailta sijoittajilta. Joka aamu klo 9:

Kuukausittain

Hänen jakamat strategiat perustuvat hänen omiin kokemuksiinsa. Keskustele nyt, sinun painopisteesi voittoajattajana on oikein, etenkin nykyisissä markkinaolosuhteissa. OTC-kaupankäynnin chat-huone on yksi, jonka toiminta vaihtelee markkinoiden toiminnan mukaan. Jokaisella yksittäisellä elinkeinonharjoittajalla on oma ainutlaatuinen kaupankäyntistrategia, jolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Molemmilla hälytystyyleillä on edut ja haitat. Hän jakaa johdonmukaisesti kauppaideoita ja huomaamattomia keskusteluja jäsenten kanssa.

Käyttäjäkuntamme on ympäri maailmaa, ja vakituiset jäsenet popping Yhdysvalloista Australiaan ja Euroopasta Aasiaan. Lähestymme objektiivisesti markkinoita samalla tavalla joka päivä Master Trader Method -menetelmällä (MTM) päästäksesi suunniteltuihin kauppoihin, etsimään uusia mahdollisuuksia ja hallitsemaan avoimia kauppoja. Hän mainitsee, kuinka kauppakeskusteluhuone on elintärkeää päiväkauppiaiden menestykselle, mutta suurin osa hänen suosituksistaan ​​on maksettuja chat-huoneita, jotka ovat melko kalliita.

Katsomme kuitenkin, että koko chatti sopii paremmin mobiilikäyttöön kuin työpöydälle.

Mojo-päivän Kaupankäynti

Sinun on varmistettava, että maksettu sisältö on arvokasta ja sijoittamisen arvoista! Huijaavat huijarit: Täältä löydät OTC-kauppaan tottuneet moderaattorit, kuten öljyporauslaite, OddStockTrader ja bbstock. Jäsenmaksut : Esimerkki kaupan hälytyksestä olisi “Osta 100 osakkeen osaketta XYZ dollarilla 50 dollarilla. Mitä ovat keskustelupalstat? Katso live-työpöytäsyötteeni, kun käyn kauppaa päivällä ja selvittää, mitkä uusimmat kauppiaat puuttuvat linjojen välillä. Vuokraa tilaa, vaikka et pidä kirjoitustaidoistasi tai sinulla on ohjelmointitaitoa, voit silti tehdä freelance-transkription. Jos haluat aloittaa osakekaupan, sinun tulee tilata Timothy Sykes -keskusteluhuone.

Siksi ToroChallenge antaa päiväkauppiaille mahdollisuuden päästä mukaan osakekaupan live-toimintaan. Jos tiedät yhden tai useamman, jota en ole luetellut täällä, ilmoita minulle siitä, ja lisään ne. Koska ympäristö on jatkuvasti kasvavan kilpailun lisäksi myös monimutkaisuus, elinkeinonharjoittajilla on elintärkeää saada tarvittavat välineet selviytymiseen ja menestymiseen kauppapelissä. Kahden seuraavan viikon aikana tarjoamme 50% LIFEIME-alennuksen kaikista chat-tilauksista.