Lopullinen Aloittelijoiden Opas Kryptovaluuttakauppaan

Kun olet tehnyt sen, voit kokeilla BTC: n ja ETH: n kauppaa muille kryptovaluutoille. Olemme sijoittaneet kaiken, mitä sinun on tiedettävä, pähkinänkuoressa sinulle, yhdessä e-kirjassa. Nyt sinun tarvitsee vain valita vaihto käytettäväksi. Bitcoinin todellisesta identiteetistä on pidetty pitkittynyttä keskustelua siitä, pitäisikö sitä pitää valuuttana vai hyödykkeenä. Sanonta "älä laita kaikkia muniasi yhteen koriin" saattaa olla vanha, mutta se on neuvo, joka pätee silti sijoittaessaan kryptovaluutoihin.

Etsi artikkeleita

Liukastuminen tarkoittaa kaupan odotettavissa olevan hinnan ja sen hinnan, jonka todellisuudessa saat, kun se toteutetaan, välistä eroa. Kuinka käyttää bitcoin-pankkiautomaattia?, mikä on Bitcoin-pankkiautomaatti? Puolan, Viron, Saksan, Australian ja Ruotsin veroviranomaisilla on ollut ideoita vaatia arvonlisäveroa salauksen myynnistä, mutta sen jälkeen kun Euroopan tuomioistuin löysi tämän tärkeässä päätöksessä, Bitcoinsin arvonlisäveroista on tullut aihe. Vanhin, suurin ja tunnetuin kryptovaluutta on bitcoin. Että sinun on vaihdettava aika rahaksi joka päivä - vaikka aika on arvokkain asia, mitä meillä on elämässämme? Jos seisot, istu alas, koska tässä on erittely kaikesta, mitä sinun on tiedettävä ennen ensimmäisen bitcoinin ostamista tai päättämättä olla tekemättä sitä. Avatradea pidetään aloittelijaystävällisenä bitcoin-välittäjänä, koska he tarjoavat demo-tilin. SEC on jo kieltänyt tietyt kolikkotarjoukset (ICO) niiden kolikoiden mahdollisen pumppaus- ja kaatopaikkatilanteen vuoksi.

Rajatilauksia suositellaan useimmissa tapauksissa. Pitäkää sen sijaan malli ja noudata sitä säännöllisesti menestyvien sijoitustottumusten saavuttamiseksi. Harkitse "ota voittoa" ja "lopeta tappio" -tilauksia. Tämän lausunnon takia J. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyskumppaneilleni. ”Siellä on paljon vaihtoja, mutta ennen kuin päätät sijoittaa yhteen, on tiettyjä asioita, joista sinun on kiinnitettävä huomiota.

Kuinka tallentaa salauksesi käyttämällä kuuma- ja kylmävarastoja.

Binance Launchpad

Todellisessa maailmassa miljoonien Bitcoin-verkossa louhittujen tietokoneiden teho on lähellä sitä, mitä Tanska kuluttaa vuosittain. Pörssit haluavat rohkaista ihmisiä kauppaan. Tämä ehdotus perustuu oletukseen, että lisääntyvän käyttötapahtuman ja lisääntyneen käyttöönoton myötä Bitcoinin ja siihen liittyvän tekniikan kysyntä kasvaa, mikä luo lisää kysyntää kryptovaluutalle, joka aiheuttaa automaattisesti arvon mahdollisen nousun.

Tätä teknistä indikaattoria käyttämällä on huomattavasti helpompaa määrittää, onko viisasta valita sijoittaa tiettyyn salauksen valuuttaan vai ei. Tässä on mielestäni, jos haluat menestyä kaupankäynnissä, sinun on käytettävä huomattavasti aikaa ja rahaa hankkiaksesi tarvittavat taidot, kuten minkä tahansa muunkin hankkeen. Käyttäjät voivat myös ladata vain mobiililaukkuja, kuten Bitcoin Wallet for Android tai Blockchain Bitcoin Wallet for iOS. Jos voisimme soveltaa samoja periaatteita algoritmien luomiseen ja automatisoida sitten koko kokoonpanon, no, se olisi vain upeaa, eikö niin? Leikkauksella yritetään saada huomattavia voittoja pienistä hinnanmuutoksista, ja sitä kutsutaan usein “penniäkkien keräämiseksi höyryrullan edessä. Hienoa, nyt kun ne on määritelty, tässä on karkea ja nopea suunnitelma riskienhallintaan. Siksi monet välittäjät tarjoavat nyt käyttäjäystävällisiä kryptovaluutta-mobiilisovelluksia varmistaen, että voit pysyä ajan tasalla ollessasi junassa vai valmistamasi kuudennen kahvipäivän.

Jos tietokone ratkaisee ensimmäisen hash-tiedoston, ne tallentavat vasta tehdyt tapahtumat lohkoksi lohkoketjuun, jolloin niistä tulee muuttumattomia.

Kylmävarastointi: Paperi lompakot

Joten kun hyppäät takaisin ulos? Seuraavaksi autan sinua ymmärtämään lyhytaikaisen ja pitkäaikaisen salausvaluuttakaupan eron sekä niiden molemmat edut ja haitat. Salausvaluuttakaupan markkinoilla ei ole kolmansia osapuolia. Jotkut ovat pitäneet tätä blockchain-tekniikan uutta käyttöä eräänlaisena sovelluskauppana, toisin kuin vaihtovälinettä, erittäin hyödylliseksi.

Kun olet löytänyt jonkun, joka haluaa myydä Yhdysvaltain dollareitaan euroissasi, suoritat vaihdon uuteen hintaan. Kaiken salausmarkkinoiden enimmäismäärä on kaikkien aikojen korkein, yli 60 miljardia dollaria. Tämä johtuu osittain siitä, että ihmiset oppivat mitä salausvaluutat ovat ja pitävät niitä sijoitusvälineenä lisätäkseen sijoitussalkkuaan. Tämä kirja on täynnä hyvin, hyvin perustietoja salausvaluutoista. Annan teille joitain tietoja siitä, kuinka koko salausvaluuttakauppa alkoi, ja esittelen myös eron lyhytaikaisen ja pitkäaikaisen kaupankäynnin välillä, mukaan lukien jaksollisten etujen ja haittojen välillä.

Täällä voit tallentaa ryöstäjät eri tavoin: Älä koskaan tartu putovaan veitsiin, kuten kauppiaan viisaus kertoo. Jokainen ”kynttilä” edustaa annetun ajanjakson alinta, alinta, korkeinta ja päätöshintaa. Paras aika voi olla, kun hinta on vakaa suhteellisen alhaisella tasolla. Tällä hetkellä ei ole sellaista sijoitustuotetta, joka kattaisi enemmän kryptovaluuttoja. Seuraamalla muutamia osoittimia alla voit määrittää ne kokonaan ilmaiseksi. Liitä osoite ja valitse, kuinka paljon haluat vetää. Kieli tuettu, se on Intian paras demat-tili. Sinänsä Bitcoin esiteltiin maailmalle ensimmäisenä laatuaan olevana digitaalisena valuuttana.

Tässä Artikkelissa:

Pito on yksinkertaista, koska se vaatii hyvin vähän tietoa menestyäkseen - yksinkertaisesti siitä syystä, että melkein kaikki suuret kryptovaluutat ovat kasvaneet merkittävästi pitkällä aikavälillä. Vipuuttaminen voi kuitenkin olla myös erittäin riskialtista, ja on tärkeää oppia riskienhallinnasta ennen sukellusta kryptovaluutojen hyödyntämiseen. Ensinnäkin liittyäksesi koinbaasi. Hetki, kun laskeudut Coinbaseen. Kun tätä tasoa oli rikottu, luotiin uusi psykologinen vastustuskyky: Kun lohko on löydetty, kaivosmies palkitaan ”lohkopalkinnolla”, joka on tietty valuutan määrä, jonka itse valuutta merkitsee.

Selaa muita artikkeleita
Twitter ja Reddit ovat hyviä lähteitä tämän tarkistamiseen.

Kuinka Vaihtaa Kryptovaluuttaa?

Tulos näyttää ”bändeiltä”, kuten alla olevassa esimerkissä näkyy: Tämä paperi oli Bitcoinin ensimmäinen julkinen ilmoitus, ja se selittää tämän vallankumouksellisen valuutan takana olevaa tekniikkaa. Jokainen kryptovaluutta on yksilöitävissä ja ohjelmoitavissa erittäin monimutkaisen digitaalisen koodin perusteella. Minkä valuutan ja kolikoiden kanssa käydään kauppaa, voi vaikuttaa kurssiin. Monet yksilöt, pääasiassa tutkijat. Tässä on joitain eroja, jotka sinun on ymmärrettävä tehdä tietoisia kauppapäätöksiä: Hyvä on, siirrymme eteenpäin. Varmistaakseen, että myynti tapahtuu sääntelyjärjestelmien mukaisesti ympäri maailmaa, jokaisen käyttäjän on vahvistettava Binance-tilinsä.

Johtopäätös: Kuinka sijoittaa kryptovaluutoihin

Robotit toimivat suuruusluokissa nopeammin kuin ihmisen ajatteluaika plus reaktioaika. Muilla kryptovaluutoilla käydään aktiivista kauppaa, mutta niitä voi olla harvemmin saatavilla pörsseissä: Ja tämä on hieno tapa lähestyä kryptovaluuttamarkkinoita. Valitse luotettava salauksenvaihto: Ovatko ihmiset valittaneet siitä? On kuitenkin tärkeää muistaa, että kaupankäynti on riskialtista liiketoimintaa ja että virheet maksavat rahaa. Tällä sivulla näet kaikki salausvaluutat, jotka ovat käytettävissä kaupankäynnissä Binancessa. Mikä on suosikkivaihtosi ostaa, vaihtaa tai myydä kryptovaluuttoja?

Joten ylimmän kryptovaluuttakaupan pdf-oppaan tulisi opettaa sinulle helppoja mutta tehokkaita riskinhallintatoimenpiteitä. Emme todellakaan halua päätyä jahtaamaan huippuja ja jatkamaan liiallista optimismia, kun se todella on ainoa asia, joka nostaa hintaa. Uusien kolikoiden ostaminen kryptovaluuttaportfolion laajentamiseksi on fiksu idea - mitä enemmän monipuolistat, sitä paremmat mahdollisuudet lyödä kuuhun menevää kolikkoa. Pörssit yhdistävät sinut suoraan bitcoin-markkinoille, joilla voit vaihtaa perinteisiä valuuttoja bitcoineihin. Tarvitseeko tämä ohjelmisto/valuutta todellisessa maailmassa? Jos haluat tehdä paperi lompakon, Walletgenerator antaa sinulle helpoimman käyttöliittymän, jonka kanssa voit työskennellä, ja ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden luoda useita paperi lompakoita ja tukea 197 eri valuuttaa. Cryptocurrency on yksi mielenkiintoisimmista uusista omaisuusluokista, joita markkinat ovat nähneet jonkin aikaa.

Binancen lisäksi voit myös tutkia seuraavia vaihtoja. Salausvaluuttakauppa voi olla erittäin riskialtista siten, että ansaitset todella paljon rahaa, mutta voit myös menettää kaikki bitcoin-sijoituksesi ja kaikki muut salaustuotot, jos niitä tehdään väärin. Muista myös tehdä kotitehtäväsi salauksen perusteilla ennen kuin lisäät uusia varoja salkkuusi. Härkä työntää sarviaan ilmaan, kun taas karhu kääntää käpälänsä alaspäin.

Miksi Ne Ovat Niin Suosittuja?

Oikeimmassa sarakkeessa oleva kaavio antaa myös hienon indikaattorin siitä, kuinka kolikko on menestynyt ajan kuluessa. Yksinkertaisesti sanottuna tekninen analyysi on aikaisemman hintahistorian käyttöä ennustamaan tulevaa hintakehitystä. Ensinnäkin, aloittaminen: Organisaatio, joka ei halua kommunikoida yhteisönsä kanssa, on yleensä punainen lippu, ja aloittelijoiden tulisi olla varovaisia.

Kun bitcoin-ohjelma käynnistettiin tammikuussa. Huonot kolikot ovat läpinäkyviä, ne edistävät sumeita teknisiä etuja selittämättä, miten niihin tavoitetaan, ja heillä on yhteisö, joka keskittyy enimmäkseen rikastukseen nopeasti. Kaupankäynti on erittäin riskialtista liiketoimintaa. Ehkä sitten ne ovat paras etu, kun sinulla on jo vakiintunut ja tehokas strategia, joka voidaan yksinkertaisesti automatisoida. Vuonna 2019 perustettu Kraken on suurin Bitcoin-vaihto euromääräisesti ja likviditeetin suhteen, ja se on kumppani ensimmäisessä kryptovaluuttapankissa.

Ota voittoja tietyin väliajoin
Heidän puolustajansa näkevät tulevaisuuden, jossa Bitcoin tai muut kryptovaluutat korvaavat euron, dollarin ja niin edelleen ja luovat ensimmäisen vapaan ja kovan maailman valuutan.

Yhteisö Ja Hälytykset

Kaupankäyntialusta eroaa myös markkinoista, kuten LocalBitcoins, joissa ostajat ja myyjät kommunikoivat suoraan keskenään kaupan toteuttamiseksi. Juuri mitä saat tästä e-kirjasta. Vaikka näiden ryhmien kanssa on teknisesti mahdollista tehdä voittoa, se on erittäin epätodennäköistä ja menettää melkein varmasti rahaa pitkällä tähtäimellä. Telegram - Kuten WhatsApp, Telegram on yksityinen viestipalvelu, jonka avulla voit luoda ja liittyä ryhmäkeskusteluihin tuhansien ihmisten kanssa.

Introverts-opas verkottumiseen LinkedInissä

Sinun on tällä hetkellä hyväksyttävä se tosiasia, että salausvaluutat ovat jotain uutta ja että et ole asiantuntija tekemisissäsi finanssiviranomaisten kanssa. Tuleeko real binaariasetusten robotti seisomaan!, tällaisten ohjelmistojen käyttäjät huomaavat usein liian myöhään, että he ovat sijoittaneet väärennettyihin ohjelmistoihin, jotka eivät tuota luvatulla tavalla. Sosiaalinen media on uskomattoman tehokas työkalu pysyäkseen ajan tasalla sijoituksistasi ja löytääksesi uusia. Jos olet uusi salaryhmän kauppa, lue tästä! Miksi tämä tapahtuu? Tämä tärkeä ero tapahtuu, koska toisin kuin esimerkiksi Yhdysvaltain dollareissa, ei ole yhtä ainoaa, maailmanlaajuista Bitcoin-hintaa, jota kaikki seuraavat.

Esimerkiksi, vaikka bitcoinin kauppa oli lähellä 20 000 dollaria joulukuussa 2019, sen arvo laski sitten niin alhaiselle tasolle kuin noin 3 200 dollaria vuotta myöhemmin. Binanceä pidetään tällä hetkellä ykköseksi keskitetynä vaihtona, koska siinä lueteltujen projektien lukumäärä ja sen tuottaman enimmäismäärä 24 tunnin välein. Koulutetut kauppiaat katsovat yllä olevaa indikaattoria ja tulkitsevat tämän tarkoittavan, että kryptovaluutan arvo on noussut selvästi yli sen, mitä markkinat ilmoittivat arvostavan sitä vain muutama päivä ennen. 000001 BTC: tä, jos haluat. Pitkien ajanjaksojen aikana useimmille vahvoille kryptovaluutoille koituu sekä merkittäviä tappioita että voittoja. Binancellä on omat paikalliset rahakkeet nimeltään BNB eli Binance Coin. Sen sijaan saattaa olla parempi kysyä lainkäyttövaltasi veroammattilaiselta, jotta voit laatia verosuunnitelman ennen kaupan aloittamista.

Ole varovainen, sillä päiväkaupankäynti voi kuluttaa nopeasti enemmän tunteja päivästä kuin haluat. Nämä lompakot mahdollistavat nopean ja helpon pääsyn bitcoiniin, mutta haittana on, että ne antavat rahasi kolmannen osapuolen käsiin. Tämä voi olla vaikea harjoittaa. Sitä monet altcoin-markkinat tekevät. Gox kertoi, että heidän tileiltään oli varastettu 850 000 Bitcoinia, joiden arvo tuolloin oli 450 miljoonaa dollaria. Cryptocurrency-kaupankäyntialusta, johon kirjaudut, vie sinä missä viettää huomattavasti aikaa päivässä, joten etsi kaupankäynnin tyyliäsi ja tarpeitasi vastaavaa. Muita esimerkkejä ovat swing-kauppa tai päänahan leikkaus. Vaikka tämä sallii mahdollisuuden suuriin voittoihin, se voi myös johtaa suoliston vääntelyhäviöihin - joten varovaisuutta suositellaan.

Lohkoketjussa tämä työ jätetään kuitenkin tietokoneverkkoon.

Täydelliset Tiedot Siitä, Mistä Ja Kuinka Ostaa Cryptocurrency

Kun olet tililläsi, etsi “talletus” lompakon osoite osoitettavalle altcoinille. Kryptotradingbook-verkkosivusto. Aseta tavoite ja pyrkikin siihen riippumatta. Epäilemättä suosituin taulukko siellä. Jos menetät rahaa, ovatko he valmiita vähentämään palkkioita? Kun tekniikan arvo kryptovaluuttamarkkinoiden ulkopuolisille toimialoille kasvaa, niin myös valuutan arvo kasvaa.

Kun kaikki vaaditut vaiheet on suoritettu, vasta ostetun kryptovaluutan pitäisi saavuttaa Binance-lompakkoasi 10–30 minuutin sisällä. Se on yhteensopiva Windowsin, Macin ja Linuxin kanssa ja sen käyttö on yksinkertainen tapa kytkeä se kannettavaan tietokoneeseen ja kytkeä se yhteen seuraavista rajapinnoista: Suurin osa kehittäjistä luottaa nykyään keskitettyihin jättiläisiin, kuten Google Play ja AppStore, vastikään kehitettyjen sovellustensa asettamiseen. Mikä mieluummin sinulla olisi: Katsotaanpa kuinka salaustekniikan varastointi toimii. 7 parasta vapaa osakekauppaa vuonna 2019, fidelityn kaupan toteutusmoottori pyrkii hintojen parantamiseen, joten vähintään 500 osakkeen kauppoihin voit säästää kauppaan enemmän kuin palkkiot maksat. Monet kryptovaluutat voivat kokea jopa viiden prosentin normaalin hinnanvaihtelun koko päivän ajan yksinkertaisesti tarjonnan ja kysynnän mikromuutosten vuoksi. Napsauta Valitse talletuskolikko, kirjoita BTC ja napsauta sitten Bitcoin.

Lyhytaikaiset kryptovaluutat ovat erittäin herkkiä tärkeille uutisille. Binaariasetusten esittely - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää. Jos he pitivät sitä ajankohdasta vuoden 2019 loppuun saakka, he olisivat voineet myydä jokaisen bitcoinin lähes 20 000 dollarilla. Esimerkiksi terveelliseen nousevaan trendiin liittyy suuria määriä hinnan noustessa ja alhaisia ​​määriä hinnan laskiessa. Keinunharjoittajana olet kiinnostunut enimmäkseen päivä- ja viikkokaavioista, kun taas lyhyemmät aikataulut ovat sinulle vähemmän huolestuttavia. Jos tarpeeksi ihmisiä ajattelee, että jokin asia on rahan arvoinen, se on rahan arvoinen - ainakin hetkeksi. Sukellaan nyt aloittajille suunnattuun salamanvaihtokauppaan ja miten ansaita rahaa sijoittamalla siihen.

Suosituimmat Tuotteet

Maksat Yhdysvaltain dollareissa (tai paikallisessa fiat-valuutassasi) ostaaksesi Windows-käyttöoikeuden tietokoneellesi. Neuvonta, kuten: Vaikka muutama vuosi sitten se oli todellinen Odysseia ostaa kryptovaluuttoja, tänään sinulla on täydet mahdollisuudet. Laitteisto lompakot ovat loistava tapa tallentaa kryptovaluuttaasi, jos aiot pitää sitä pitkällä aikavälillä. Mutta monet muut ihmiset ovat sijoittajia, jotka haluavat ostaa ja pitää hallussaan seuraavien vuosien ajan.

Suurin osa näistä ihmisistä ei ole edes kokopäiväisiä kauppiaita, kuten sanotaan. Yksi tärkeä asia, joka muistetaan, ennen kuin jatkamme, on julkinen osoite, jonka annat muille rahasi lähettämistä varten. Lisäksi, jos lähetän rahat multisig-lompakkoosoitteeseen, niin voin jopa olla vakuuttunut siitä, että varojani ei käsitellä väärin.

Tämä löytyy kohdasta Taseet> Talletukset ja nostukset Poloniexista. Määritä riskimäärän prosenttiosuus kaupankäyntisalkustasi. SEC on jo ottanut kantaa, leimaamalla salausvaluutat arvopapereiksi väittäessään, että kauppajärjestelmät toimivat mahdollisesti laittomasti, ja niiden tulisi kuulua SEC-asetuksen piiriin. Nopeasti käytettävissä varoja. Jos haluat käydä satunnaisesti ja suoraviivaisesti, on olemassa käyttöympäristöjä, jotka eivät vaadi tiliä. Itse asiassa sinun pitäisi silti suosia ensimmäisen esimerkin johdonmukaisia ​​tuottoja, vaikka toisen lopputulos olisi vuoden aikana 1000%. Seuraavaksi sinulta kysytään, kuinka haluat lähettää tunnuksesi.

14 Vinkkiä Aktiivisempaan Elämäntapaan

Bitcoinin kaltaiset kryptovaluutat haluavat tehdä finanssitapahtumista avoimempia ja kaikkien ulottuvilla olevia ympäri maailmaa. Kuinka cryptocurrency-kauppa eroaa vuonna 2019? Ethereumin tekniikkaa käytetään jo maailman suosituimmissa hankkeissa ympäri maailmaa, ja se osoittaa suurta menestystä ja tarjoaa katsauksen vakaaseen salauksen tulevaisuuteen. Koko idea on, että vaihdat salauskolikoita vastineeksi toiselle, jotta voit hyötyä hintojen epävakaudesta - aivan sama kuin reaalimaailman osakekauppa tai valuuttakurssi. Salausvaluuttakauppa on nyt todella suosittua, ja miljardeja dollareita arvoisia kolikoita ostetaan ja myydään päivittäin. (HODLing) heidän suosimimpia kryptoja pidempään aikaan saadakseen suuria voittoja.

Joten ymmärrä kunkin salauksen vivahteet, se on erittäin tärkeää. Ne ovat uskomattoman hyödyllisiä voittojen sieppaamiseksi volatiliteettiaikoina. Pian sen jälkeen Chicagon Optio-oikeuksien Pörssi (CBOE) seurasi, että se aikoo ottaa käyttöön salausvaluuttajohdannaisten optioita, koska sijoittajat etsivät jo erilaisia ​​tapoja sisällyttää digitaaliset omaisuuserät, kuten Bitcoin, salkkuihinsa. Tämä on väistämätöntä. Kuten tämä artikkeli?

Toisin kuin muut strategiat, hinnan säännöllistä tarkistamista ei ehdottomasti tarvita, ja sitä tulisi todella välttää, jotta vältetään ohimenevät hintavaihtelut, jotka herättävät sinut varhaiseen myyntiin.

19 miljardia euroa, josta 232 miljoonaa dollaria sijoitettiin blockchain/Bitcoin-yrityksiin. Ovatko ihmiset tyytyväisiä palveluihinsa? Ne eivät ole yhtä vakaita kuin valuutat, joiden kehitystä on ollut vuosisatojen ajan. 7 asioita, jotka on tiedettävä ennen bitcoiniin sijoittamista, mutta säädöksiä selkeytettäessä nopeasti - meillä voisi epäilemättä olla pian massajoukkojen hyväksyminen. Kuitenkin siellä samankaltaisuus loppuu. Napsauta sitten Lähetä.

Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin ja Bitcoin Cash.

Sisältö Ja Otteet

Toinen tapa vaihtaa perustekijöitä on vaihtaa uutisia. Yleensä kolikot, joilla on alhaisemmat markkinakatot ja volyymit, tarjoavat yleensä suuremman riskin/hyödyn. Kuinka ostaa Cryptocurrency? Tämä ilmainen kurssi opettaa sinulle perusteet siitä, kuinka sijoittaa, käydä kauppaa ja ansaita rahaa kryptovaluutalla. 69/BTC - 9 718 dollaria/BTC.

Päiväkaupalla on potentiaalia tuottaa sekä suuria voittoja että suuria tappioita. MACD-indikaattori koostuu kahdesta eksponentiaalisesta liikkuvasta keskiarvosta, joiden avulla voidaan mitata vauhtia kryptovaluutassa käyttämällä lyhyen ja pitkän aikavälin hintakehityksen eroa tulevaisuuden kehityksen ennustamiseen. Joskus he eivät edes vaivaudu tutkimaan kaupan kohteen takana olevaa tekniikkaa tai ideologiaa.