Mikrotyöt: Helppo raha yksinkertaisten lyhyiden tehtävien suorittamiseen

Kuinka helppoa tämä raha todella oli? Monet ihmiset ovat kuitenkin täysin iloisia seuraamalla mikrotaskin sivustojaan ja välttäen koko "yrityksen perustamisen" asiaa. Steve ja hänen vaimonsa ovat rakentaneet erittäin menestyvän verkkokaupan - myyvät hääpyyhkeitä - ja hän haluaa tarjota sisäpiirisalaisuuksia ihmisille, jotka ilmoittautuvat kurssilleen.

Paras aika ansaita rahaa on ruuhka-aikoina. Voit ansaita rahaa myös lähetteistä ansaitsemalla prosenttimäärä kaikesta, mitä he ansaitsevat. Sovelluksen tarkoituksena on palkita sinua terveellisistä ostoksista antamalla sinulle alennuksia orgaanisista, muuntogeenisistä organismeista, gluteenittomista ja muista terveellisistä ruuista. Juliste kertoo, onko tehtävä suoritettava henkilökohtaisesti vai online-tilassa. MTurk-tehtävät ovat joitain "perinteisempiä" lyhyitä tehtäviä - kyse on esimerkiksi käsin kirjoitettujen tietojen kopioimisesta muotoon tai lyhyiden äänileikkeiden kopioimisesta. Kolme parasta asic bitcoinin kaivoslaitteistoa vuodelle 2019, viimeinkin minulla on ollut aikaa repiä tämä nestejäähdytetty asic miner -laite ja näyttää teille kuinka se toimii! Se ei tarkoita, että sivusto ei olisi hyödyllinen tai kannattava. Vastaatte kaikki samoihin kysymyksiin.

Katso CIT-pankki täältä >>> Tässä ovat suosikkitavatni ansaita rahaa kotoa: Saat maksun jokaisesta suorittamasi tai suoritetusta tehtäväjoukosta (sivusto kertoo, kuinka paljon ansaitset ennen aloittamista). 00 bonus ilmoittautumisesta, ja heillä on myös lähetysohjelma. Voit ansaita Swagbucks -sovellukset nopeasti katsomalla videoita, pelaa pelejä, vastaamalla kysymyksiin, tekemällä ostoksia verkossa ja jopa surffailla verkossa heidän hakupalkinsa avulla. Toinen vaihtoehto on aloittaa koirapäivähoito kotona ja huolehtia muiden ihmisten lemmikkeistä. Mene tänne hakemaan Babbletype-sivustossa tai lue ensin Babbletype-arvostelu.

Mikrotasoitus on helppo tapa ansaita rahaa, kun sinulla on seisokkeja. Millaiset tehtävät ovat? Kun opiskelija on valinnut sinut, vastaat kysymykseen asettamasi määräajan kuluessa. Se annetaan yleensä kuukauden kuluessa siitä, kun ilmoitat kiinteistöstä. Upouusi instrumentit ovat naurettavan kalliita, joten ihmiset haluavat ostaa sen sijaan käytettyjä laitteita, etenkin jos ne ovat aloittelijoita. ”Onko sinulla moottoripyörää? Työskentele missä ja milloin haluat - voit jopa alkaa ansaita rahaa jo tänään.

Näiden mikrotöiden avulla voit ansaita rahaa melkein mistä tahansa laitteesta työskennellessäsi milloin tahansa.

Ryhdy Puhetaiteilijaksi

Tai he voivat valita sinut suoraan, jos he ajattelevat sinun olevan täydellinen. Voit hakea verkossa sellaisten sivustojen kautta, kuten IntelliShop, BestMark ja Sinclair Customer Metrics. Kuuntele puhelua, vastaa kysymyksiin, napsauta painiketta, saat maksun. Yritykset voivat käyttää virtuaaliassisteja niin paljon tai vähän kuin tarvitsevat. Nopeutat tasoja, mitä enemmän kirjoitat, mikä antaa sinulle pääsyn korkeampiin maksuihin ja pidempiin artikkeleihin. Monet näistä rahaa tekevistä sivustoista vaativat vain muutaman minuutin asennuksen tai minimaalisen sijoituksen tulojen kasvattamiseksi, kun et kirjaimellisesti tee mitään. Ansaitse 18–25 dollaria tunnissa toimittamalla paketteja Amazonille autosi ja älypuhelimen kanssa tietyissä kaupungeissa.

Käännä pisteesi (SB) yhdelle monista luettelossa luetelluista lahjakorteista, tai voit valita PayPalin käteisellä pikamaksun. Sieltä on vain kysymys yrityksesi koon muuttamisesta tai muiden yritysten lisäämisestä tuloosi. Asiakkaat lähettävät keikat, joten sinun on noudatettava heidän vaatimuksiaan, mutta sinun on valittava ne, joiden kanssa haluat työskennellä. Nämä vaihtoehdot eivät aio tehdä rikkaista, mutta ne voivat antaa sinulle vähän rahaa joka kuukausi yksinkertaisiin toimintoihin, joita voit tehdä vapaa-ajallasi. Jotkut nykyisistä keikoista ovat esimerkiksi tilaamalla YouTube-kanava tai täyttämällä vakuutuslomake. Tai ehkä sinulla on vain kiireinen aikataulu, joka ei salli paljon vapaa-aikaa.

BONUS: Myy täynnä Amazonia (FBA)

3. tammikuuta klo 3: Tämä on vaihtoehto Amazon mTurkille, joka on saatavana kansainvälisesti ja maksetaan PayPalille ja Payzalle. Niin kauan kuin otat aikaa kyselyihin ja vastaat niihin rehellisesti, saat paremman TraitScore-arvon, joka määrittelee sellaisten kyselyjen määrän, joihin voit saada. Ryhdy TaskRabbit-palvelun “taskeriksi” ja saat sopivan yhden otteen työpaikkoihin lähistöllä olevilta ihmisiltä, ​​jotka tarvitsevat palveluita kodin siivouksesta, yleismiehen palveluihin ja päivittäistavaroiden toimittamiseen. Sinun on asuttava Yhdysvalloissa ja oltava vähintään 13-vuotias liittyäksesi lausuntoviestiin. Osta alhainen osa tulee etsimällä autotalli-, kiinteistö- ja jopa säästökauppoja etsimään tavaroita, jotka ovat hyvässä kunnossa (”hellävaraisesti käytettyjä”), mutta myyvät selvästi alle sen, mikä olisi, jos ne olisivat aivan uusia. Voit tulla palvelun asiantuntijaksi Zaarlylle ja saada nopeasti palkkaa alueesi asiakkaiden työn suorittamisesta.

Jos näin on, sinun täytyy myydä niitä! Mahdollisuudet eivät ole, ellei sinulla ehkä ole niche-aihetta ja sinulla on jo kokemusta opetuksesta. InboxDollars on lähellä Swagbucksia. Nämä ovat yksinkertaisia ​​tehtäviä, joilla voit työskennellä kotoa ja ansaita nopeasti rahaa. Suurin osa yrityksistä maksaa käteisellä (yleensä PayPal-tilin kautta), mutta osa maksaa jollakin muulla kuin käteisellä, ts. Teet paremmin täällä, jos sinulla on kaksi näyttöä, joista voi työskennellä.

Tiedonkeruu

Ja ilmoittautuminen on ilmaista! Gazelle on verkkoympäristö, joka maksaa sinulle vanhasta matkapuhelimesta, yleensä käteisenä tai lahjakortteina. Maailman parhaat varallisuusideat, viimeisen 20 vuoden aikana osakekannan keskimääräinen hallussapitoaika on laskenut dramaattisesti, yli kolmesta kuukaudesta hieman yli kuukauteen:. Lisää vamshi vangapally, napsauta sinistä painiketta, joka ilmaisee ”Enable Authenticator. Honeyllä on myös joitain bonustarjouksia, joten muista tarkistaa verkkosivusto ennen ostamista nähdäksesi, missä voit ansaita eniten HoneyGold-ostoksia. Voit valita, mitä haluat tehdä, ja maksat niistä.

Viggle
Suorita säännölliset haut Bingillä, tee siitä oletushakukoneesi ja ansaitse hyvityksiä, jotka voidaan lunastaa lahjakorteille.

Jäsentasostasi riippuen voit saada maksua Dwollan, postitšekin, suoran talletuksen tai PayPalin kautta. Esimerkiksi, onko kuva selkeä vai sisältääkö lause väärinkäyttävää kieltä. Helpoin tapa ansaita pisteitä Swagbucksilla on käyttää niiden hakuominaisuutta, joka toimii aivan kuten Google, joten voit ansaita rahaa yksinkertaisesti surffailla verkossa. Mene tänne rekisteröimään Crowd-sisältöä tai lue ensin Crowd Content -katsaus. GoldTasks on loistava tapa saada palkka Internetissä tänään. Ajattele kahdesti seuraavan kerran, kun houkutus heittää roskapostisi roskakoriin. Jos löydät ja palautat esineitä, kuten huonekaluja ja laitteita, voit ansaita huomattavan määrän rahaa.

SEOClerks

Keskimääräinen kysely maksaa 1–3 dollaria, mutta jotkut maksavat jopa 45 dollaria. Mutta en halua viettää päiviä käydä läpi jokaista kuvaa ja katsoa kaikkea selvittääkseen, mikä siinä on, mikä on työlästä! Erinomaisen suunnittelun lisäksi verkkosivustot tarvitsevat myös huippuluokan kirjoitusta. Puhutko vieraita kieliä? Mindswarms antaa sinun ottaa hauskoja videotutkimuksia ja maksaa 50 dollaria jokaisesta täydellisestä seitsemän kysymyksen kyselystä. Pankit kilpailevat yrityksesi kanssa aina, ja yksi tapa, jolla he tekevät sitä, on bonustarjoukset, joissa voit tallettaa rahaa tilillesi pelkästään tilin avaamiseksi.

Ansaitse suorittamalla tehtävät, jotka haluat tehdä, kaikki oman kodin mukavuuksin. Tehtävä on mikä tahansa työ tai tehtävä, joka voidaan suorittaa lyhyessä ajassa. Koska videoita ja podcasteja luodaan enemmän kuin koskaan ennen, sisällöntuottajat pyrkivät ulkoistamaan tuotannon pop-muotoilua varten tarvittavan transkription.

Tuloverolaskuri

On monia yrityksiä, jotka tarjoavat näitä tuotteita ja joiden avulla voit myydä niitä tytäryhtiöpohjalta. Myy tavaroitasi Etsyllä, käsityöläisten verkkosivustolla, joka myy kodin tavaroita, taidetta ja knickknack-tuotteita. SliceThePien kaltaiset sivustot käyttävät päivittäisiä ihmisiä selvittääkseen, mitkä tulevista kappaleista voi olla hitti ja mitkä ovat nopealla nopeudella tulla flopiksi. Sinun on myös läpäistävä taustatarkastus ja löydettävä asiakkaita. Voit myydä käytännössä mitä tahansa kirjoittamalla artikkeleita ja blogin kirjoituksia verkkosivustojen suunnitteluun, videoiden luomiseen, asiakirjojen kääntämiseen, äänitiedostojen transkriptioon, äänioikeuksien tekemiseen, kappaleiden laulamiseen, sosiaalisen median läsnäolon edistämiseen, kuvien maalaamiseen ja muihin. Monet yritykset maksavat sinulle paikallisten pizzakauppojen arvostamisesta. Tavoitteena on tietysti muuttaa sijoituksesi passiiviseksi tulovirtoksi, joka maksaa sinulle loppuelämästäsi.

Käy verkkosivustolla tai sovelluksessa; suorita joukko tehtäviä puhumalla ajatuksesi ääneen; saat 10 dollaria.

ClickWorker

Sinun on asuttava Yhdysvalloissa. On selvää, että urheilupelit pelaajat asettavat paljon aikaa ja energiaa käsityönsä hiomiseksi parhaaksi, mitä he voivat olla. Kaikki eivät käynnistä konsolia ja alkavat ansaita tuhansia dollareita vuodessa. Ansaitse omalla aikataulullasi toimittamalla ruokamääräyksiä DoorDashin kautta! Joten aloitetaan.

Palkka on 10 dollaria testiä kohden, ja se sisältää vierailun verkkosivustolla, joidenkin tehtävien suorittamisen ja sitten käyttäjän kokemusta koskevan palautteen kirjaamisen.

Saa Palkka Ollaksesi Poliittisesti Aktiivinen

Sen jälkeen saat pääsyn heidän mikrotarjouksiinsa ja mahdollisuuden kirjautua UHRS-ohjelmaan, joka on ylivoimaisesti paras ClickWorkerin kautta saatavissa oleva palkka (vaikka UHRS: ää käyttävät myös monet muut sivustot). No, lue edelleen ja saat tietää 7 tapaa, joilla voit ansaita rahaa, 7 päivää viikossa, ja saada palkkaa, joka maksetaan päivien sisällä. Varaosa 5 voidaan tehdä tietokoneellasi, iPhonessa tai Android-käyttöjärjestelmässä. Toinen hieno asia tässä on, että yrität yleensä koordinoida aikoja maailmanlaajuisesti, joten saatat pystyä tekemään tämän keikan varhain tai myöhään, mikä saattaa toimia muille töillesi tai velvollisuuksillesi. Jos luot vahvasti digitaalisia kuvia (kuten mitä olemme käyttäneet tässä artikkelissa), voit harkita myös työsi myyntiä.

8 parasta YouTube-kanavaidea aloittamiseksi, jos olet murtunut

Durstin mukaan hyvä kirjoittaminen on kysyntää, etenkin verkkosisällölle. Jos et ole kiinnostunut verkkoyrityksen perustamisesta, muita kokeiltavia vaihtoehtoja ovat sivustot, kuten InboxDollars. Muut kyselysivustot antavat pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä (PayPalin kautta) tai lahjakorteilla. Kuten tavallinen arpajainen, FreeLotto on sivusto, jossa voit yrittää voittaa suuria dollareita pelaamalla erilaisia ​​lottomaisia ​​pelejä. Varmista vain, että tilisi vuokraaminen on sallittua, jos olet vuokralainen tai kuulut talonomistajayhdistykseen. Pidemmistä kappaleista saat 50 dollaria. Palaan myös tekemään päivityksen, kun minulla on ollut tilaisuus osallistua RapidWorkers-verkkosivustoon. Kalliimmissa korteissa on luonnollisesti korkeammat voitot ja jättipotit.

Vertaa matkarahoja
Joten kyse on todella kaikesta siitä, mitä olet valmis tekemään muutama ylimääräinen taalaa.

Tässä on joitain tehtäviä, jotka voit tehdä Shopkickin kanssa: Voit myös valita pitkien tai lyhyiden äänileikkeiden nauhoittamisen käytettävissä olevan ajan mukaan. Pisteet voidaan lunastaa joko käteisellä (10 000 pisteen arvo on 10 dollaria) tai Amazonin lahjakorteilla. Voit valita suunnittelun, tutkimuksen, kirjoittamisen tai tietojen syöttämisen välillä.

Miksi Qmee maksaa joskus MoneySavingExpert.com-sivun napsautuksista?

Lisäosana voit jopa avata säilytystilin lapsillesi. Tämä on online-englantilainen koulu 5-16-vuotiaille lapsille. Jos haluat nähdä pari dollaria korkeamman tuoton, sinun on rakennettava mikrotöitä rutiinisi - kuten mikrotehtävät kun katsot Netflixiä tai kun odotat lasten nukahtamista tai missä tahansa taskut. aikaa, johon voit lisätä jonkinlaista aivojen toimintaa. Vaatimukset Blogi, sosiaalisen median tili tai muu läsnäolo verkossa, joka houkuttelee tasaista kävijämäärää. Saat voittajapeleistä GV-pisteitä, jotka ovat Gamesville-versio pisteistä, jotka voit lunastaa eri palkintoille. Muutama dollari kuukaudessa on keskimäärin.

Tarvitset vain 0 dollaria. Voit kirjoittaa ISBN-numeron sivustolle, ja se yhdistää sinut ostajaan, joka maksaa teosta eniten. Sivustolla on yli 50 lunastustapaa eri lahjakorteilla, kuten Amazon ja Walmart, mutta nopein tapa maksaa on PayPalin kautta. Sinun ei tarvitse nostaa sormea.

Käytän henkilökohtaisesti Swaybucksia ja se auttaa tukemaan Starbucks-tapaani! Niiden käyttäminen voi kestää päiviä tai jopa kuukausia kysynnän mukaan. Hienoa on, että voit saada palkkaa tämän tekemiseen kodin mukavuudesta. Paribus on työkalu, joka tarkistaa sähköpostisi kuitit ja tarkistaa, tarvitseeko verkossa ostasi jotain hinnanmuutosta. Maksut suoritetaan PalPalin kautta.