Mitä maksetaan piirtämiseen? Totuus!

Tämä on hieno uutinen aloittaville mainostajille, koska sinun ei tarvitse kiivetä sosiaalisiin tikkaisiin ja odottaa, että isoävykriitikot kutsuvat laukausta. En voi odottaa lukea blogia! Nämä sivustot saattavat olla oikein teini-ikäisille, jotka etsivät ylimääräistä lounasta rahaa, mutta jos haluat ansaita oikeita rahaa, siellä on oltava todellista työtä. Myy digitaaliset kopiot Sellfyllä jättäen tulostuspuolen asiakkaalle. Voit valita haluamasi piirustukset.

Udemy on myös oppimisalusta, jossa on erilaisia ​​oppitunteja pin-up-tyttöjen piirtämisestä sosiaalisen median hallitsemiseen. Kun suurin osa harkitsee uraa, yksi ensimmäisistä asioista, jota he haluavat tietää, on se, kuinka paljon he voivat odottaa ansaitsevan. Tämä on paras paikka ostaa taidetta, seinämaalauksia, öljymaalauksia kodin sisustamiseen ja jopa sinä voit suunnitella omia vaatteita. Oman myymälän omistaminen on hienoa, koska se auttaa rakentamaan tuotemerkkiä ja identiteettiä, jotka molemmat ovat erittäin tärkeitä, jos haluat saada hyvää palkkaa tekemästäsi työstä.

Kierrätetyn paperin terveiset

Ota evästeet käyttöön selaimessasi ja yritä uudelleen. Parasta on, että saat jopa 90 prosentin rojaltimäärän, kun myyt taideteoksiasi tämän verkkosivuston kautta. Kuvien koon muuttaminen noin 700 kuvapisteeseen estää ihmisiä varastamasta niitä ja myymästä niitä tulosteina. Sen myymä taiteen tyyppi on täysin erotettu muista verkkosivustoista.

”Benillä oli tällä hetkellä liiketoimintaa, mutta se ei mennyt hienosti. Maksa muille luoville mielissä tehdä tuotteita, kuten pelejä, lasten kirjoja ja piirroksia, ja sitten myydä tuotteitaan. Ja jos haluat vaihtoehdon Etsylle, tutustu näihin 20 paikkaan, joissa voit myydä käsintehtyjä käsitöitä verkossa. Rakastan suositusten saamista ja se todella auttaa, mutta se on vain yksi osa liiketoimintaa. Työtä on tarjolla laaja. Haluat varmistaa, että maalaamisen tai luonnostelun viettämät tunnit vietetään myös taideyrityksesi mainostamiseen verkossa. Zazzle "paljastaa loputtoman väittelyn edestakaisin foorumeilla, mikä on parempi. "

Kuinka ansaita (ja säästää) rahaa etsiessäsi työtä

Skannaa Taidetta

Myyt jotain, jonka ihmiset ovat jo ostaneet. Strategiat, strategiat kannustavat kurinalaisuuteen, auttavat rahan hallintaa ja tarjoavat selkeimman ennustajan positiivisille odotuksille. Tarkista hetki kunkin sivuston käyttöehdoista. Jos sinulla ei ole pääsyä parhaaseen tietokoneeseen, voit jopa kokeilla näitä vaihtoehtoja älypuhelimella tai tablet-laitteella. On järkevää, että sähköpostiluettelosi on suurin puolustajasi. Yhdistäminen showlipperiin oli paras päätös. Toinen hieno tapa ansaita rahaa verkkosivustomallien suunnittelussa on WordPress. Koska Procreate on kuitenkin rasterityökalu, kuviasi ei suurenneta, ja niissä voi olla epäselvyyksiä. Valintani oli tarjota jotain ainutlaatuista ja innovatiivista, en ole katunut sitä.

 • 12 miljoonalla kuukauden sivun katselulla, 1.
 • Unohda tippalaivat ja aloita sen sijaan oma verkkokauppa.
 • Suurin osa seuraavista tilastoista kerätään Bureau of Labor Statistics (BLS) -virastolta.
 • He vamppaavat verkkosivustoaan uudelleen tämän kirjoituksen yhteydessä.

Tämä Verkkosivusto Käyttää Tietoturvapalvelua Suojautuakseen Verkkohyökkäyksiltä.

Jätä kysymyksesi ja kommenttisi napsauttamalla tätä parhaita tapoja ansaita rahaa verkossa oleville teini-ikäisille kotiyrityksille, joilla on jäljellä oleva tulo. Vaikka jotkut taiteilijat saattavat kamppailemaan päämäärien saavuttamiseksi, toiset ansaitsevat taiteensa hyvin. Busk- ja katuviihde lahjoituksista. Kierrätys/kierrätys ovat tärkeässä roolissa kaikkien kanssa, jotka etsivät ainutlaatuista tuotetta kodin/toimiston mausteeksi. Jos sinua edustaa galleria, kyseinen sopimus voi ulottua “studiomyynniin” tai kaikkiin työsi myynteihin. Tämä on hyvä onnittelukorttiyhtiö, joka maksaa freelancereille heidän kykystään. Oletko koskaan nähnyt Julian Beeverin uskomattomia päällystepiirroksia?

Myy piirustuksia WordPress-verkkosivustolla

Löydä muita tapoja, joilla museot voivat auttaa taiteilijan uraa, ja kuulla kuraattorin sanottava museoiden liiketoiminnasta. Kirjoittaminen asiakaspohjaisille sivustoille - asiakaspohjaisilla sivustoilla on kiinteät hinnat kirjoittajilleen; kuitenkin kirjoituslaatu mitataan asteikolla 1-5 ja maksetaan vastaavasti. Tiedän, että näin ei ole kaikilla. Tutkimukseni aikana löysin ihmisiä, jotka myyvät viivapiirroksia, kirjakanteita, maalauksia, videopelien digitaalista taidetta ja räätälöityjä valokuvia. On niin monia eri tapoja, joilla voi ansaita rahaa verkossa työskentelemällä Internetissä. Jos näin on, voit myydä kuvituksesi VectorStockille, joka on paikka leikekuvien ja vektorien myyntiin.

Tiivistettynä

Tarvita Lisää?

Käytä sivustoja, kuten TaskRabbit tai Airtasker, löytääksesi ihmisiä, jotka etsivät apua askareissaan kohtuullisella summalla. Tämä ei ollut vain mahdollisuus, vaan todennäköinen. Tarkasteluprosessi kuitenkin kestää hetken. (Se on pitkä, joten tartu kuppi suosikki lämpimää juomaa ja nauti!) Tämä on jälleen yksi onnittelukorttiyhtiö, joka maksaa freelancereille heidän kirjallisista huomautuksistaan. Sivusto vie tässä tapauksessa vain 5 prosenttia. Sijoittaminen markkinointikursseihin ja oppaisiin maksimoi voitto ja nopeuttaa yrityksesi kasvua. Sijainti vaikuttaa suuresti siihen, mitä he myös kohtuudella voivat odottaa maksettavan, koska pienessä kaupungissa asuva taiteilija ei ehkä pysty perimään niin paljon kuin suuremmilla markkinoilla asuva taiteilija.

9 prosenttia käyttää gallerioita taidetta ostettaessa.

Päivän Video

Ymmärtäkäämme muutamia asioita siitä, miten tämä toimii. Verkkosivustolla 123RF on yli 55 miljoonan kuvan kirjasto, ja voit lisätä siihen myymällä kuviasi tai valokuvia. Liity rekisteröityäksesi tuhansia ilmaisia ​​oppitunteja, joita teollisuusyritykset ovat opettaneet. Jos yli 90% Pinterestissä käyvistä ihmisistä menee sinne tekemään ostoksia, saattaa olla sinun parhaan edun mukaista rakentaa läsnäolo Pinterestissä. Taiteilijat eivät yleensä näe senttiä museon näyttelyesineistä. Käytän henkilökohtaisesti nyt Wacom Cintiq 22HD -laitetta, joka on mukava suuri koko ja joka on ollut ilmiömäinen lisäys tuottavuudelleni verrattuna tavanomaisiin tabletteihin. Aloita etsimällä ihmisiä, joilla on sinulle samanlainen taitotaso, ja katso mitä he lataavat.

Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä.

”Opetin itselleni silkkipainanta YouTube-videoiden kautta ja aloin myydä näitä todella omituisia t-paitoja Etsyllä. Suurin asia, joka erottaa Fiverin useimmista muista tässä artikkelissa mainituista sivustoista, on keskittyminen tilattuihin töihin asiakaskohtaisiin tarpeisiin. ”Se ei ehkä ole tarkka otsikko nykyään.

Pankkitoiminta Ja Budjetointi Yhdessä Yksinkertaisessa Sovelluksessa.

Jaan hienoja paikkoja, joissa olen nähnyt ihmisten myyvän hienoja taideteoksia ja ansaitsevan rahaa jokaisesta luomastaan ​​taideteoksesta. Jos olet vaikuttaja ja näkyvästi näkyvissä sosiaalisen median verkossa, suuret brändit ottavat automaattisesti yhteyttä saadaksesi tuotemerkkien mainostamisen suorittamaan sinä. PicMonkey on käyttäjäystävällisempi kuin Photoshop, joten jos olet kiinnostunut vain kuvien rajaamisesta ja koon muuttamisesta, PicMonkey saattaa olla paras vaihtoehto.

Ja jos ihmiset rakastavat kuvioitasi, he voivat aina tehdä sinulle sopimuksen henkilökohtaisesti valmistaaksesi jotain heille, joten saat taatusti käteisen. Hevoskorttien viestien esittelykansi: Tietenkin taiteilijat tietävät, että ansaitaksesi rahaa, sinun on myytävä työ. Muista - joidenkin onnistumisen maku, jonka jotkut ihmiset saavat, on ottaa purema sinulta. Jos sinulla on ainutlaatuinen näkökulma ja tyyli ja oma markkinarako, josta kirjoittaa, olet voittaja.

Joten kun kuulen ihmisten sanovan: "Joo, se saattaa toimia ___: lle, mutta ei minulle, koska olen [LISITTY SEUTINGIN ainutlaatuisen ominaisuuden, joka on todellakin vain psykologinen este]", hymyilen. Muista, että menestyäksesi kaikessa tekemässasi sinun täytyy nauttia sen tekemisestä ja omistautua siihen. Online-kurssien ja oppaiden ansiosta nykyään kuka tahansa voi tulla kirjailijaksi. Myy enemmän alkuperäistä taidettasi ja löydä ostajia, jotka etsivät sitä aktiivisesti.

Ensisijainen Sivupalkki

Muut sivuston jäsenet voivat myös ostaa taiteen, joten tämä on hyvä tapa saada ensimmäinen taiteen myyntiin. Opi kuinka voit piirtää kyseisen työn. Kun saavutat seuraajia, voit aloittaa omien mainosten ylläpidon sivullasi, ja heille maksetaan hyvä summa! Antaa työpajoja kalligrafian ja typografian perusteista. Se on voinut olla totta Vincent Van Goghin ja Johannes Vermeerin päivinä. Lähes kaikki taideteokset menevät tänne, kuten veistokset, korut ja maalaukset. Jos näin on, teini-ikäisille on tarjolla laillista työtä äänentoistoalalla. Jos sinusta tulee yksinoikeudellinen myyjä TurboSquidin kautta, voit tehdä jopa 80 prosenttia myyntihinnasta johtuen myyjäsi jäsenyystasosta.

Vastaan ​​sinulle nopeasti. Palkka ei kuitenkaan ole niin hyvä kuin mitä SameSpeak maksaa heidän ohjaajalleen. Valitse kielesi. Sinun on haettava nämä residenssit ja sinulla on oltava joustava työaikataulu. Laillisen verkkotutkimussivuston löytäminen on luultavasti ainoa ongelma, joka kohtaat suunnitellessasi tämän työn aloittamista. Kaunein asia, kun myyt ClipArt-kuvia ja muita digitaalisia latauksia, on se, että kun esineesi on lueteltu, ne voivat myydä edelleen nukkumisen aikana. Monet taiteilijat myyvät työtään studiosta järjestämällä vierailuja oropen-studiolle, joka järjestetään muiden taiteilijoiden kanssa. Kuinka ansaita rahaa online-kyselyllä:

5 Paikkaa, Joissa Voit Myydä Taidetta Verkossa

Lämmitä heitä ja kysy myyntiä. Omistautunut vaimo ja neljää äitiä, hän rakastaa rantaa ja tarvitsee varhain aamukahvia. Jotkut saattavat muuttaa mieltään ja peruuttaa sen jälkeen, kun olet jo laittanut aikaa palaan. Jos joudut etsimään työtä, haluat todennäköisesti löytää jotain taiteeseen liittyvää, joten vaikka et itse työskentele omalla taiteellasi, voit silti olla taiteellisessa ympäristössä ja saat mahdollisuuden seurata muiden taiteilijoiden kanssa. Tämä ei ole maksettu hyväksyntä niin paljon kuin tytäryhtiölinkki, mutta uskon, että Bluehost on melko vaivaton, ja mielestäni paras sekoitus: Nämä esimerkit ja muut mielessä on turvallista sanoa, että Instagramista on tullut taiteilijoiden sosiaalisen median alusta. Asia, jonka olen omaksunut, on tavoittaminen ja myynnin pyytäminen. Tietenkin on paljon enemmän taiteilijoita, jotka ansaitsevat 0–2 000 dollaria kuukaudessa, mutta paljon riippuu seuraavistasi ja sisällöstäsi.

Tämän tyyppisellä jäsenyydellä voi kuitenkin olla jopa 5000 aktiivista yritystä kerralla. Hän näyttää paljon paremmalta kuin tämä tosielämässä. Käsikirjoitus on nykyään melko suosittu trendi, lähinnä verkkosivustojen suunnittelu, brändäys, T-paidat ja onnittelukortti. Se on hämmästyttävää digitaalisille paimentolaisille tai taiteilijalle, joka tykkää vain työskennellä kahvilassa - tai piirtää sängyssä. En voi odottaa kokeilla hänen menetelmiään! Artplode on korkealaatuinen online-taidegalleria, jossa jälleenmyyjät, taiteilijat, galleriat ja keräilijät ostavat tai myyvät taidetta ilman komissiota. Tämä sivusto sallii jopa 10 lähetystä kerralla.

Internet on valtameri, joka on täynnä mahdollisuuksia, jossa yhdessä on aina parempi kuin toisessa ja niin edelleen ja niin edelleen, ja ainoa, jolla voit valita ja päättää itsellesi parhaiten, sinä olet sinä. Seuraavat luokat on järjestetty aakkosjärjestykseen pitää asiat yksinkertaisina. Voit päättää tehdä sen vain viikonloppuisin tai joka ilta muutama tunti työn jälkeen. Tutustu myymälöini Zazzlessa esimerkkinä koko myymälästä. Yksi Earn1K-opiskelijoistani seuraa tarkkaan hänen tietojaan taideteosten myymiseksi hänen Etsy-myymälänsä kautta - ja suostui näyttämään joitain näistä numeroista osoittaakseen kuinka tehokas tämä materiaali voi olla. Ne antavat sinulle käsityksen taiteen ostamisesta ja myymisestä ja voivat olla valmiita auttamaan sinua altistumisessa. Sinun tulisi tarkistaa heidät ja selvittää, mitä he tarjoavat.

 • Kuinka paljon myyisit kuvia verkossa?
 • Ne ovat hiukan hinnoittaisempia, mutta vastineeksi saat alustan, jolla voit rakentaa mahtava näköisen portfoliosivun noin tunnissa!
 • Nykyään on paljon ilmaisia ​​kuvia ladattavissa verkossa; Miksi maksaisin kuvista, kun saan ne ilmaiseksi?

Lukijavuorovaikutukset

Clipart-tiedostot myydään yleensä. Se on todella maaginen asia! Suunnitelmillesi on kiinteä perushinta, joten joudut asettamaan korkeamman hinnan, jos haluat tuottaa voittoa julisteen tuotantohinnan päälle. Kurssin luominen voi olla monimutkaista ja aikaa vievää, joten varaudu kärsivällisyyteen. Ole parempi osakekauppias, alkaen tänään, ihannetapauksessa kauppa samaan suuntaan kuin OPI; Jos OPI on positiivinen, ota pitkät sijainnit vain kun tulosignaalisi tapahtuvat. Etsitkö lisää tapoja myydä taidetta verkossa ja mahdollisesti ansaita rahaa myös muiden juttujen myymisessä? He huolehtivat logistiikkaprosessista.

Jos et käytä jo Taidearkistoa, kokeile sitä ilman sitoumuksia.

Voit myydä täällä mitä tahansa, mitä voit kuvitella, maalauksista valokuviin ja veistoksiin. Taiteilijat tekevät työtä toimeksiannon perusteella ansaitakseen rahaa. Jos haluat myydä kuvataidetta verkossa täällä, sinun on käydä läpi melko tiukka hyväksymisprosessi, jossa lähetät valokuvia teoksistasi tarkistettavaksi ja vastaat itseäsi koskeviin kysymyksiin. Tämä on hieno tapa työskennellä, jos sinulla on jo suuri yleisö. Sarjakuvat ja sarjakuvat Piirrä sarjakuvia monille asiakkaille.

Tilaa viikoittainen uutiskirje ja et koskaan unohda tulevia taidemarkkinointiartikkeleita. Kilpailun tavoitteena on mainostaa taiteilijoita, kirjailijoita, suunnittelijoita ja heidän luovia töitään. Tutkin ja tarkastelen online-liiketoimintamahdollisuuksia tai rahaa tekeviä ohjelmia. Taiteilijana voit luoda oman taidegallerian verkkosivuston esitelläksesi luovuuttasi ja mainostaaksesi niitä verkossa. Nykyään monet ihmiset mieluummin seuraavat online-luokkaa tai verkkoseminaaria kotoaan, etenkin ne, joilla ei ole paljon paikallisia mahdollisuuksia osallistua kurssille. Nguyen, joka luottaa näihin tekniikoihin ja strategioihin. Nämä sisältävät:

Puhdas linjatyö on vaivatonta. Tämä yritys myy alkuperäisiä vedoksia. Adobe Photoshopin käyttöön liittyy oppimiskäyrä. Mahdollisuus nähdä kuvasi lopputuotteella on hienoa.

Ajatus tonnin jalan luomisesta sai minut kuristamaan.

Kuinka Mainostaa Leikekuvia

Kun olet hyväksytty, voit myydä kuviasi ja ansaita rahaa niiden maksuaikataulun perusteella. Voit kuitenkin määritellä eri lisenssiehdot. Koska tarkastelemme verkkoalustaa, joudut muuttamaan työsi digitaaliseksi mediaksi, vaikka tekeisitkin taideteoksia paperilla tai kankaalla. Toinen taiteen markkinat, joka tarjoaa 10 000 taiteilijalle mahdollisuuden tavoittaa 500 000 tilaajaa ympäri maailmaa. Kirjat, tämä on voittaja, äiti. Voit käyttää myös muita sivustoja, kuten Society6 ja Printful, jotka käsittelevät kaikkia raskaita töitä, mukaan lukien julisteiden tulostaminen ja lähettäminen ostajille. Kun olet luonut videon, lähetä se vain YouTubeen ja yhdistä se Adsenseen, jotta voit ansaita rahaa mainostamalla.

Puhdas tausta ja luonnollinen valo ovat aina hyvä vaihtoehto taideteosten sieppaamiseksi. Shopify-nimisen palvelun ansiosta voit avata taidekauppasi verkossa helposti. Craigslist - Asuistasi riippuen näin kaiken, mitä voitte kuvitella myytäväksi craigslistissa. Nämä verkkosivustot ja alustat tarjoavat kaiken, mitä tarvitset aloittaaksesi myynnin heti, kun lähetät kappaleesi, veloittamalla palkkion tai ensimmäisen maksun. Se, että joku ei pidä luomuksistasi, ei välttämättä tarkoita, että olet täydellinen epäonnistuminen - ehkä heillä ei ole taitoa arvostaa taidetta. Hf markets mt4 -alusta, voita käteistä rahaa, uusimmat välineet ja paljon muuta! Opit, kuinka minä ja muut olemme ansainneet yli 1200 dollaria taidekorttipalkkioista viikossa ja kuinka voit myös tehdä sen. Päätin tarjota teoksen riipuksen. Minkä tyyppiseen taiteeseen osallistutkin, voit ansaita rahaa monella tapaa.

Vaikka voisit varmasti ansaita rahaa taiteellasi ilman sitä, suosittelen erittäin tärkeää, että sinulla on oma verkkosivusto, jolla esität portfoliosi riippumatta siitä, oletko vain amatööri, joka myydä ja lisensoida taidetta kuten minä, tai varmasti jos olet ammattilainen, joka on haluavat tukea itseään kokonaan taidetta tuottavilla tuloilla. Sopimuksen käyttäminen on hyvä tapa suojata itsesi taiteilijana. CoSchedulen sosiaalisen median gurut päättivät, että yksi tai kaksi kertaa päivässä lähettäminen Instagramiin on hieno paikka. Kirjaudu sisään, jotta mielipiteesi lasketaan. Se voi olla hauska ja haastava kokemus, mutta sillä on omat ongelmansa. Oppitunnin tekeminen on kokonaan uusi blogi, joten sanon vain, että sinun on tutkittava, valmistettava video ja julkaistava!

 • Amazon FBA (Amazonin suorittama täyttö) on jotain, mitä monet ihmiset tekevät nyt ansaitakseen elantonsa myymällä tavaraa verkossa.
 • Saat tilauksia mobiilisovelluksen kautta ja ostat ja laukut päivittäistavaroita myymälässä ennen siirtymistä seuraavaan tilaukseen.
 • Työn myyminen verkossa on paras tapa tuottaa kannattavia tuloja, jotka tuottavat toistuvia tuloja nukutessasi.
 • Olen ammattimainen draamataiteilija ja opetan lapsille myös draamaa ja tanssia.
 • Tartu tilaisuuteen puhua työstäsi ja varmista, että he muistavat sinut, luovuttamalla heille käyntikorttisi tai lähettämällä heille portfolion URL-osoitteen.
 • Hyvännäköisiltä viivoilta ja kuvanlaadulta kultastandardi on Adobe Illustrator.
 • Tietysti teet, ja tässä on toinen valikoima koirien piirroksia, joita myydään juuri nyt.

Kuinka Ansaita Rahaa Taiteellasi Verkossa

Paras osa? Tämä palvelu on samanlainen kuin Artfinder siinä mielessä, että se on suunnattu asiakkaille hienon teoksen markkinoilla, mutta siellä ei ole niin vaikeaa tulla hyväksytyksi. Se voi olla luonnos, maalaus, vektori, pohjimmiltaan mikä tahansa. Se tulee olemaan kannekortteja. Suoraan sanottuna tämä on tylsää työtä, mutta se on todellakin helppoa. Se vahvistaa sinut todelliseksi brändiksi, saa sinulle ammatillisen sähköpostiosoitteen ja valmistaa sinut tulevaisuuden kasvuun, jos päätät myydä oman ostoskorisi kautta. Ok, tämä on pitkä laukaus, mutta saattaa olla syytä harkita, jos et ole ujo kehostasi.

Sivustollesi sijoitat tietoja näytteen luonnoksilla, videolla ja odotat kutsuja juhlien järjestäjiltä. Tällöin voit ansaita rahaa ja myös tietyn suosion, mikä auttaa sinua tulevaisuudessa. Piirrätkö taidetta, löydät parhaat sivustot taidetta myydä verkossa? Viestin ihmisille, kun he tunsivat minut ryhmästä tai tunsivat jonkun, jonka tunsin ryhmästä. Jotkut taiteilijat tarjoavat maalauksiaan alle 20 taalaa kukin, kun taas toiset latautuvat lähempänä 1000: ta.