Onko Kannattaa Kyselyjen Tekemistä Rahaa Varten?

Jos olet kuin minä, selaat Pinterestiä ja muuta sosiaalista mediaa sekä Googlea ajoittain mietin, kuinka ansaita ylimääräistä rahaa. Jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa saamatta työpaikkaa tai edes poistumatta talostasi, verkkokyselyjen ottaminen voi olla sinulle juuri sopiva vaihtoehto. Voit aina peruuttaa tilauksen, jos et pidä palvelusta, jota yksi heistä tarjoaa. Jotkut muut saattavat antaa sinulle lahjakortin, alennuksen tai muun arvostustunnuksen osallistumisesta heidän kyselyyn. Sinun ei pitäisi imeytyä maksamaan tilausta mille tahansa verkkotutkimussivustolle, riippumatta siitä, mitä he lupaavat sinulle. Joskus ansaitsemasi summa on suurempi kuin mitä Ebates tarjoaa. NiceQuest voi liittyä ilmaiseksi ja palkitsee sinut pisteillä.

Vaikka et voi vain ilmoittautua kuten muut yhdeksän suosituinta verkkosivustoamme, Pinecone tekee siitä edelleen kärkipaikan, koska jos onnistuu päästä sisään, se voi osoittautua erittäin tuottoisaksi upeiden maksutarjousten avulla.

Mutta monet ihmiset ansaitsevat tarpeeksi rahaa kattamaan matkapuhelinlaskut, ostaa lahjoja lomille, tarkistaa uuden ravintolan ja tilata elokuvia ja musiikkia, joita he rakastavat. Voit ansaita vielä enemmän, jos sinut kutsutaan osallistumaan makutestimiseen, fokusryhmiin tai osallistumaan esimerkiksi tuotetestaukseen (jopa 75 dollaria/tunti), mutta harkitse näitä erityisiä mahdollisuuksia ja mukavaa bonusta, jos sinut pyydetään osallistumaan. Mutta hyvin harvat heistä olivat tosiasiallisesti tulleet 7-Eleveniin nimenomaan ostamaan take-out-ruokaa, koska he eivät tienneet, että sitä olisi saatavilla. Koko prosessi vie keskimäärin alle 15-20 minuuttia. Useat näistä häikäilemättömistä verkkosivustoista suosittelevat sivustoja, jotka myyvät käyttäjätietoja ja vain tavallisia roskapostisivustoja. Kuinka tämä kuulostaa? Todellisessa maailmassa todennäköisyys, että ansaitset huomattavia tuloja näiden tutkimusten tekemisestä, on pieni.

Mahdollisuuksien lukumäärä: Tässä on vastaus, että kyllä, tutkimukset voivat olla aikaasi arvoisia, jos tiedät niistä riittävästi, jotta ne olisivat hetken arvoisia. Vertaa alennusvälittäjien palkkioita. pörssiyhtiöiden vertailu vuodelle 2019, tästä luonteesta johtuen CFD-kauppa on yleensä suositeltavaa kokeneille asiantuntijoille. Ehkä aiot viettää vähintään 8 tuntia joka päivä tutkimuksia tekemällä. On niin helppoa ottaa nämä maksetut verkkotutkimukset ja ansaita rahaa rentoutuessasi jaloillasi sohvalla.

New Yorkissa toimiva yritys tarjoaa sekä perinteisiä tutkimuksia että arviointeja testaamalla tuotteita tai verkkopalveluita. Jotkut tutkimussivustot ohjaavat sinut tutkimuksesta toiseen. Tämä sivusto on jälleen tarkoitettu vain mobiili- ja tablet-laitteiden käyttäjille. Jotkut ihmiset ovat valittaneet verkossa, että kun olet saavuttanut lähestymismaksumäärän, kyselyt kuivaavat. Vastauksesi auttavat heitä parantamaan ja kehittämään tuotteita tai luomaan uusia ohjelmia tai palveluita. Tiesitkö, että voit todella ansaita rahaa ja palkintoja vain kyselyjen ottamisesta? Ensimmäinen askel kohti hyväksyttyä käyttäjän testaajaa on tallentaa itsesi tekemään testiarvio. Hanki lisää liikennettä, tämä on myös yleensä passiivinen tulolähde, ja voit ansaita vain tekemällä mitä tekisit muutenkin - ostoksille! Hanki palkka yrityksiltä, ​​jotka etsivät mielipiteesi auttamaan tulevien tuotteiden ja palveluiden muotoilussa!

Suosituimmat Yritykset Uloskirjautumiseen

PopulusLive tarjoaa kunnollisen voiton, mutta kynnysarvon saavuttaminen voi viedä jonkin aikaa, ja tutkimukset loppuu nopeasti, kun heillä on tarpeeksi vastaajia. Palkkiot maksetaan käteisellä ja PayPalilla, mutta lyhyiden kyselyjen saalis heijastuu palkkaan, joka voi olla pienimuotoinen tutkimusta kohden. Kuinka ansaita rahaa verkossa: 26 todellista tapaa . He ovat maksaneet jäsenilleen toistaiseksi yli 43 miljoonaa dollaria. Saat rahaa käteisellä paikan päällä!

SurveyBods työskentelee parhaiden yritysten kanssa, jotka haluavat mielipiteesi. Valuuttamyyjä, täydennyskoulutusportaalin kautta voit tarkastella historiallisten webinaarien ja Maverick Trading -historiallisten podcastien kopioita. Sitten on sinun etuasi rekisteröityä, allekirjoittaa ystäväsi ja saada heidät työskentelemään, jotta ansaitset sinulle ylimääräistä rahaa tutkimuksista. Nyt se on vain mahtavaa! Yleisiä palkintoja ovat elektroniikka, lomat, raha ja muut tuotteet ja palvelut. Kirjoita Googlelle “ansaitse rahaa tutkimuksista” ja lähes 30 miljoonaa tulosta palautetaan. He ovat tehneet yhteistyötä Disneyn, Netflixin, Amazonin ja muiden suurten yritysten kanssa, joten heillä on erittäin hyvä maine.

Joskus saatat suorittaa lyhyen täyttävän tutkimuksen nähdäksesi, oletko hyvä sopiva vai ihanteellinen asiakas.

Lähetä Navigointi

Aloita ShopTracker-sovellus täältä. Aloita Panda Research -yritys täällä. → Tilaa Vindale Research täällä. MyPoints on toiminut vuodesta 1996 ja on sittemmin maksanut yli 236 miljoonaa dollaria 10 miljoonalle jäsenelleen. Ne tarjoavat pisteitä ostoksille erityisten linkkien, kilpailujen, videoiden, kyselyjen ja muun kautta. Yritin tehdä online-kyselyjä ansaitaksesi ylimääräistä rahaa, mutta menetin kärsivällisyyden tekeessäni 3 dollaria 2 päivässä. Nickin neuvoja on esitelty Lonely Planetissa, CNN Money, Business Insider ja Forbes ja hän puhui Istanbulin maailman turismifoorumilla matkablogista.

Ei paljon pisteitä, mutta useimmat sivustot eivät anna sinulle mitään, kun hylätään kysely. Strategia onnistuneelle päiväkaupalle, kuvassa on nouseva hintaaktiviteetti. • Selaa luokkia. Raha on varmasti kysymys, mutta paskaa, ehkä ilmainen valkosipulileipä Pizza Expressissä?

  • Palkinnot maksetaan pisteinä, ja 100 pistettä on enintään 1 dollaria.
  • Voit selvittää, onko sinulla karsinnat alle minuutissa, ja jos niin pääset, sinut merkitään heidän 1500 dollarin palkintopottiin.
  • Itse asiassa miksi et tee sitä nyt?

Parhaat Maksetut Online-kyselyn Verkkosivustot

Tällä tavalla tiedät tarkalleen, kuinka paljon rahaa aiot ansaita ajallasi. Kun kirjaudut Survey Junkie -pelissä, saat pisteitä rahaa kohti vain perusprofiilisi täyttämisestä ja yksinkertaisiin kysymyksiin vastaamisesta. Tämä on yksi sivusto, johon sinun on liityttävä, jos olet tosissasi ansaitaksesi rahaa kyselyillä. Kuten muissakin sivustoissa, ilmoittautuminen on ilmaista.

Tutkimukset kestävät noin 10 minuuttia, ja kysymyksiin on helppo vastata. Jos et saa paljon kutsuja, varmista, että profiilisi on täydellinen. Kun haluat nostaa rahaa, sinun on kerättävä 10 dollaria, joka on vähemmän kuin joillakin muilla sivustoilla, ja voit saada rahat shekillä, PayPalilla, Amazonin lahjakortilla tai yli 60 muut lahjakorttivaihtoehdot. Joten hän alkoi täydentää tulojaan sivutoiminnoilla, kuten freelance-kirjoittamisella, väliaikaisena vastaanottovirkailijana ja matemaattisten kokeiden arvioinnissa verkossa. Aivan kuten suosittelen lukijoilleni ja asiakkailleni, älä pelkää kokeilla erilaisia ​​tuloja tai sivukeikkoja täydentääksesi säännöllisiä tulojasi tai löytääksesi tuottoisampia tapoja viettää vapaa-aikaa.

Kuten tämä artikkeli? Kiinnittää sen!

Ota tänään oppimasi ja ala ansaita rahaa! Pisteiden lunastamiseen liittyy laaja valikoima lahjakortteja, jotka ovat Swagbucks-verkkosivuston parhaita vaihtoehtoja. Jotkut jopa väittävät, että voit ansaita enemmän rahaa kuin jotkut ihmiset, joilla on hyvät palkkatyöt. Olen tarkistanut Swagbucksia ja puhunut siitä monta kertaa. Voit myös tehdä yli 20 dollaria liittymisbonuksilla! Suurin osa sivuston kyselyistä ansaitsee 100–200 pistettä. Ajattele sitä kuin työtä.

Kuinka Paljon Ansaitsen?

Ei ole odotusaikaa. Monien kyselyjen suorittaminen voi kestää alle viisi minuuttia, vaikka joidenkin tekeminen vie kauemmin (ja maksaa enemmän rahaa). Ansaitse rahaa bitcoinilla, 00 tai jopa 100 dollaria. Kuinka paljon se maksaa?

Sata SB-pistettä on yhden dollarin arvoinen. Vieraillessani näillä verkkosivustoilla huomasin kuitenkin, että se ei ole aivan yhtä mustavalkoinen kuin vain "tee tutkimuksia ja saa rahaa. verkkokauppa, jotta voit lukita voitot, sinun on suljettava kauppa. "Et voi kiertää tätä. He kertovat sinulle, kuinka voit ansaita kokopäiväiset ansainnut sohvallesi pidetyssä pyjamassa ottaen hauskoja tutkimuksia! Joten pidä tämä mielessä vastatessasi kysymyksiin. He ovat maksaneet yli 30 146 855 dollaria tutkimuksen suorittajille ja heillä on ollut yli 20 miljoonaa tutkimusta. Muista, että yritykset haluavat kerätä tietoja ja palautetta kohdeasiakkailtaan. Ensinnäkin yritykset haluavat selvittää, mikä saa heidän asiakkaansa rasti.

Joten on erittäin helppo kerätä pisteitä täältä ja ansaita muutama ilmainen lahjakortti noin kuukausittain. Mutta tärkein tekijä, joka tekee nämä parempia vaihtoehtoja, on se, että nämä keikat voivat tuoda tuhansia. Vaikka useimmat sivukeikat eivät voi korvata normaalin työn tasaista kassavirtaa, ne voivat täydentää pysähtyneen palkan. Uskon myös, että mahdollisuuksien löytäminen ansaitsemaan ylimääräistä rahaa on paras tapa maksaa velka ja edistyä eläkkeelle siirtymisessä. Osa-aikaiset kotona tehtävät työpaikat lontoossa (kotipohjaiset), he väittävät, että voit tehdä tämän sopiaksesi omaan aikatauluusi, onko sinun tehtävä se hyvin osa-aikaisesti tai jopa kokopäiväisesti. Sinulle on myös paljon mahdollisuuksia.

Mielipide Plus

Täällä Simple Dollarissa olemme peittäneet monia eri tapoja ansaita sivurahoja pelkästään tietokoneella ja Internet-yhteydellä. Mutta kun puhumme MindSwarmsiin liittyvistä korkean palkkakyselyistä, puhumme 50 dollarista! Jos olet tosissaan tekemässä todellista rahaa täyttämällä online-kyselylomakkeet, jossain vaiheessa kysymys siitä, kuinka paljon voisit mahdollisesti ansaita tekemällä niin, pitäisi sinun mielestäsi tulla mieleen. Vuodesta 2019 he ovat ansainneet yli 15 miljoonaa dollaria käteisellä ja palkkioilla. No, jos et ole kahvinjuomaa, on järkevää, että Starbucks ei halua käyttää rahaa antaaksesi sinulle tutkimuksen jostakin, joka ei koske sinua!

Eikö olisi mukavaa ansaita rahaa poistumatta kodin mukavuudesta?

Vinkkejä ansaitsemiseen kyselyillä

Viimeiseksi, varmista, että maksutietosi on määritetty, jotta voit maksaa! Ole aina rehellinen, mutta älä pelkää pitää sitä epämääräisenä. Monilla sivustoilla emme saavuttaneet sitä vähimmäismäärää viiden tunnin työn jälkeen. Ja saadaksesi verkkosivustosi kävijät kirjautumaan kymmenien kyselyyritysten kanssa? Jokaisen pisteen arvo on 0 dollaria. Jälleen minulle sanottiin, että olen ottanut liian kauan. Jotkut kyselysivustot kertovat sinulle tarkalleen kuinka kauan tutkimukset kestävät ja kuinka paljon voit tehdä, toiset saattavat vain kertoa sinulle, kuinka paljon ansaitset, mutta et anna sinulle arvioa aika.

40 Luovaa Tapaa Ansaita Rahaa Nopeasti

Nykyään kaksi miljoonaa ihmistä käyttää CashCratea. Ihmiset ovat usein liian hämmentyneitä valittaakseen huomatessaan, että heitä on huijattu. Tämä on kassaperusteinen kyselysivusto ja tallettaa ansiosi suoraan Paypal-tilillesi. Varmista, että sinulla on tietue kaikista tilaamistasi tutkimussivustoja. Ja usko minua, siinä on paljon tutkimuksia! Heillä on myös paljon teini-ikäisiä tutkimuksia, joten heidän rekisteröintikäytäntönsä antaa kaikille 17-vuotiaille mahdollisuuden ilmoittautua. Onko sinulla 45 minuutin junamatka töihin?

Huipputarjoukset

Voit lukea lisää siitä MyPoints Review -sivustollamme. Ja aivan kuten normaalissa paneelissa, ansaitset myös epäsuorista viittauksista (ihmisistä, joille omat viitteesi viittasivat). Sitten, kun yrität tosiasiallisesti tehdä tutkimuksia tai tehdä käyttäjätestejä, asiat hidastuvat huomattavasti. Voit rekisteröityä VIP Voiceen täällä. Ovatko maksetut tutkimukset huijaus? Kyselyjen lisäksi ansaitset pisteitä monista muistakin hauskoista asioista.

Meillä on ollut ilo tarkistaa monia heistä, ja vain pari tarjosi näitä fyysisiä palkintoja. Voit myös ostaa lahjakortteja muille (kuten syntymäpäivälahjoja) ja ansaita ylimääräisen SB: n. Suoritat tutkimukset - saat käteistä - yksinkertaista ja suoraviivaista.

OneOpinion on helppo yritys ilmoittautua.

Skeptikoille

Joka päivä voit keskittyä erilaiseen tutkimussivustoon tai tiettyyn toimintaan. Seurauksena on, että he ansaitsevat rahaa jokaisesta verkkosivustonsa kautta kirjautuvasta henkilöstä, jättäen rekrytoijilleen/uhreilleen markkinoijien puhelujen päänsärkyä ja postilaatikon täynnä roskapostia. Maksettujen tarjousten lisäksi voit myös saada alennuksia, kuponkeja ja lahjoja Panda Researchissa. Ilmoittautuminen on ilmaista ja jos vietät tunteja surffailla verkossa, saatat yhtä hyvin maksaa siitä. Mitä voisit tehdä sellaisella rahalla? Seuraavaksi tuli loputon litaania kysymyksiä ostamistapoistani. Jokainen kysely maksaa eri summan, koska kunkin kyselyn suorittamiseen kuluva aika vaihtelee, mutta sivuston mukaan voit ansaita joissain tapauksissa jopa 5 dollaria tutkimusta kohden. Pienestä valinnasta huolimatta sinulla on hyviä vaihtoehtoja.

Hyödynnä heidän rajoitettua uuden jäsenyyden asemaansa ja rekisteröidy NYT. Katsotaanpa suurimpia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa siihen, mitä teet online-kyselyillä ja kuinka korjata, mitä saatat tehdä väärin. Vindale voittaa jopa paremmin alan keskimääräisen voiton verrattuna muihin maksettuihin tutkimussivustoihin. Parhaat online-osakekaupan sivustot, sovelluksen avulla voit tehdä rajatilauksia ja lopettaa myös tappiotilauksia. Saat sähköpostin yrityksestä, jota et muista kirjautua. Jos olet kärsivällinen ja sinulla on aikaa säästää, se voi olla kokeilun arvoinen, mutta ehkä ei ennen muuta sivustoa. Lähikauppaketju 7-Eleven on loistava esimerkki yrityksestä, joka käytti asiakaskyselyjä luodakseen miljoonia dollareita lisääntyneellä voitolla.

Juuri tämä inspiroi tätä opasta.

Onko Rahakyselyjen Tekeminen Koskaan Hyvä Idea?

Muistatko yllä olevan Starbucks-esimerkin? Kyse ei ole rikastumisesta; se tarkoittaa lisää rahaa puolelle. Parhaat tutkimussivustot 2019. Vielä on tilanteita, joissa kyselyjen ottaminen rahaksi ei ehkä ole kauhea idea. Asiakaskyselyt toimivat 7-Elevenille.

Kyselyjen Tekeminen Ei Tee Sinusta Rikkautta

Saatat saada myös ilmaisia ​​tuotteita, kilpailuihin osallistumista ja muita palkintoja, jotka tekevät ajasta vaivan arvoista. Ansaitse bitcoin kaupasta, lyhyt viihdyttävä video, joka toistetaan selaimellasi tai matkapuhelimellasi. Pelkäsimme sivustoja, jotka kompensoivat meitä hämmentävän pistejärjestelmän avulla, ja lähetimme meille tutkimuksia, joihin harvoin pätevöimme. Muille joudut ehkä viettämään muutaman minuutin vastaamaan ennakkotutkimuskysymyksiin varmistaaksesi, että sovitit väestötiedot. Jokaisen kyselylomakkeen alussa on myös pätevyyskysymyksiä sen varmistamiseksi, että pystyt täyttämään sen ennen lähtöä. Ansaitset ilmaisia ​​lahjakortteja vastaamiseen kyselyihin, kyselyihin, videoiden katseluun, verkkokaupoihin ja muihin. Page kertoo, että kesti kuukausia päästäkseen 30 dollarin voittoon yhdessä kyselyssä. Aika, jonka hän olisi voinut viettää helposti tuottoisampaan sivutoimistoon. Vaihda futuureja lightspeedillä!, punaisissa suorakaiteissa näet erilaisia ​​työkaluja, joita alusta tarjoaa. Jos olet kiinnostuneempi maksamaan mielipiteestäsi osallistumalla fokusryhmiin, kokeile 20/20 -paneelia. Tärkeää on, että MyPoints on ollut toiminnassa vuodesta 1996.

Jokaisen pisteen arvo on 1 ¢. Pelaamalla joitain pisteitä voit nähdä, oletko voittanut lahjan tai menettänyt pisteesi - joten se ei ole heikkoherkkä! Päätin tehdä tämän viestin, koska halusin puristaa siellä olevan paskan. Lahjakorttien ja palkintojen saamiseksi vaaditaan tällä hetkellä 30 000 pistettä. Mutta se vie paljon aikaa ja vaivaa. Tämä on ollut mieheni suosikki toistaiseksi ja ne auttavat sinua ansaitsemaan rahaa nopeasti. Se ei ole totta!

Löydätkö tämän viestin hyödyllisenä? Jaa se!

He luottavat sinun kaltaisiin ihmisiin, jotka jakavat mielipiteitä - Donald Trumpista viimeisimpään puhelimeen - ja tarjoavat vastineeksi rahaa ja palkintoja. Voitto on suuri, ja kyselyjen suorittaminen ei vie liian kauan. Heillä on kyselyitä ajankohtaisista aiheista ja politiikasta yleensä, mutta älä huolestu, sinun ei tarvitse olla poliittinen eläin voidaksesi suorittaa kyselyn - tarvitset vain mielipiteen. Sivusto maksaa sinulle käteisellä kaikista tekemistäsi tutkimuksista.

LifePoints Review: Legit, hyvä maksaminen ja hauskaa (2019)

Valitse pari päivää - ehkä vapaapäiviäsi - keskittyäksesi tutkimuksiin. Ja koska 60 000 vastaa 600 dollaria, oletan, että heillä on tämä sääntö voimassa, joten heidän ei tarvitse käsitellä kaikkea sitä, että paperityöt tulevat veroaikana. Tee tutkimuksia yrityksiä, jotka tarjoavat kyselyjä, ja yritä saada käsitys siitä, kuinka paljon kukin on arvoinen. Koska nämä tutkimukset maksavat enemmän kuin useimmat, voit saavuttaa tasapainon nopeammin. Joten mitä sinun pitäisi tehdä sen sijaan? Kun otat online-kyselyjä rahaa varten, kyselyaiheet voivat kattaa kaiken mitä harrastuksistasi ja kiinnostuksestasi, ostoksista ja tuoteominaisuuksista, ja kaikkea siltä väliltä. Tämä yksinkertainen hakkeri voi pidentää tulostimen musteen käyttöikää, samoin, jos voit suorittaa kurssin ja tulla sertifioituksi tai rekisteröidyksi kentälläsi, tee se ja lisää sitten se valtakirjoihin. Tämä on hieno sivutoimisto, koska voit tehdä oman aikataulun ja noutaa ylimääräistä rahaa, kun se on sinulle sopivaa.