Osa-aikatyöt

PayScale raportoi, että tutorien keskimääräinen palkka on 17 dollaria. Monet yritykset palkkaavat VA: ita, jos he etsivät apua online-hallinnollisissa tehtävissä (sähköposti, kalenterin hallinta, tietojen syöttäminen, tekninen tuki jne.) Lionbridge tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä kotona Internet-arvioijille, jotka arvioivat verkkohakujen tuloksia. Vähittäiskaupassa monet kotona työskentelevät työnhakijat voivat löytää osa-aikatyötä Amazonin tai Russell Stoverin kaltaisille yrityksille asiakaspalvelun edustajina, tukkukauppiaina, salaisina ostajina tai myyntiedustajina.

Jos sinulla on pätevyys, voit lähestyä jokaista kaupunkiasi ja jokaista korkeakoulusi ja hakea osa-aikaisesti tiedekunnan jäseniksi. Tee tutkimustasi houkutella vuokralaisia ​​ja saada kunnollinen paluu jokaisesta oleskelustasi. Bloggaamisessa sinun on kirjoitettava kuten puhut - koska täällä tärkein mottosi on vaikuttaa toisiin toimimaan.

 • Heillä on tähdet kaikille toimitetuille artikkeleille.
 • Mitä meidän täytyy työskennellä?
 • Osallistu pilkkoavaan tuomaristoon; saat 20 dollaria.
 • VA: t, sellaisina kuin ne tunnetaan nimellä, tarjoavat kaikenlaisia ​​sihteeripalveluita työnantajille.
 • Kaiken tyyppiset eri yritykset palkkaavat asiakaspalvelun edustajia.
 • Ensimmäinen askel on saada maksettu verkkotunnus ja WordPress-hosting.

Voit työskennellä mistä tahansa, ja palkka eroaa tehtävästä. 20 suosituinta kotona pysyvää työtä äideille: legit osa-aikatyö verkossa . Sopimus, yli 20 tuntia viikossa. Yksi yleisimmistä kotityöpaikoista, suoramyyntikonsultointi, joka tunnetaan myös nimellä monitasoinen markkinointi, on räjähtää suosiossa viimeisen kymmenen vuoden aikana. Jos valokuvasi ovat erinomaisia, voit lähettää valokuvia sivustoille, kuten iStockPhoto, ShutterStock, Fotolia, ja ansaita nopeita tuloja. 1500 kuukaudessa tekemällä osa-aikatyötä jonkin näistä kahdesta yrityksestä.

Täältä löydät useita erilaisia ​​ohjelmia perusasteesta edistyneempaan. Hän käsittelee aiheita, kuten asiakkaiden piirtäminen, tehokkaiden järjestelmien luominen, palveluidesi hinnoittelu ja paljon muuta. Voit käyttää Amazon-töitä kotoa heidän virtuaaliset sijainnit -sivulla. Kokopäiväisten tulojen rakentamisen aloittaminen vie vain kourallisen määrän asiakkaita. Oman verkkosivustosi rakentaminen on melko helppoa, jos käytät monia ilmaisia ​​verkko-opiskelu mahdollisuuksia. ”Osa-aikaiset etätyöt löytyvät Robert Halfilta useista eri työryhmistä.

Cowper Care - Bray, County Wicklow

Muokkaa Akateemisia Esseitä

On yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet tähän alaan ja etsivät innovatiivisia, luovia pelien kehittäjiä. ILMAINEN TARKASTUSLUETTELO Haluatko ansaita jopa 40 dollaria/HR, joka työskentelee kodista? Internetissä on niin monta tyyppiä tietojen syöttämistä. Jos sinulla on laajaa tietämystä tietystä alueesta, voit ansaita 12–35 dollaria tunnissa ohjaamalla opiskelijoita joko puhelimitse tai Skypellä. DesignCrowd on online-markkinapaikka, joka tarjoaa logo-, verkkosivusto-, painatus- ja graafisen suunnittelun palveluita tarjoamalla pääsyn freelance-graafisille suunnittelijoille ja suunnittelusstudioille ympäri maailmaa. Ja kiitos etukäteen! Voit valita hinnat ja neuvotella työn yksityiskohdista asiakkaan kanssa.

Etsi kääntäjien työpaikkoja esimerkiksi Upwork-sivustoilta. Jos haluat viettää aikaa lemmikkien kanssa ja ansaita rahaa puolella, kirjaudu Roveriin. Vaikka monet tänään käsitettävistä kotitöistämme löytyvät tärkeimmistä työpöytätaulukoista (joista keskustellaan alla) tai paikallisesta Craigslist-ohjeiden osiosta, älä aliarvioi henkilökohtaisesti tavoittamisen arvoa. paikalliselle yritykselle jakaa itsesi ja kuinka voit käyttää taitojasi tai kokemuksiasi auttaakseen heitä. Jos haluat löytää LISÄÄ tapoja ansaita rahaa kotoa, tutustu artikkeliini, joka käsittelee 30 laillista tapaa ansaita rahaa kotoa. On olemassa monia organisaatioita, jotka tarvitsevat jonkun hallitsemaan sosiaalisen median tiliään, ja jotkut saattavat jopa haluta sinun kehittävän heidän sosiaalisen median strategiansa kokonaan. Mitä taitavampi olet, sitä enemmän asiakkaita saat todennäköisesti suusanallisesti.

Kotitehtävissä työskentelyä oli niukasti, ja vähän käytettävissä olevia oli jo täynnä. Suurin osa heistä totesi nauttivansa eduista, kuten joustavasta työajasta, paremmasta palkasta ja mielenrauhasta. Oletko valmis leikkaamaan härän ja oppimaan todellisia tapoja ansaita rahaa kotoa? Hakukoneiden arvioijat auttavat hakukoneita edelleen olemaan luotettava paikka löytää nopeasti etsimäsi tiedot.

 • Tämän ammatin BLS-kasvunäkymät ovat ”paljon keskimääräistä nopeammat”, ja kasvun ennustetaan olevan 23 prosenttia 10 vuodessa.
 • Asiakkaiden vierailuja ja ylityötunteja on odotettavissa tiettyinä vuodenaikoina.

Virtuaalinen Kirjanpitäjä

Siksi on totta, että kilpailu on melko korkea. Vastoin yleistä käsitystä, tippauskuljetus ei ole rikastu-yön yli -järjestelmä. On kuitenkin ongelma.

Vipkid

Kotona on paljon työpaikkoja, jotka tarjoavat nämä taidot käyttöön. Et ehkä ymmärrä sitä, mutta online-kirjoitustyöt löytyvät monista eri paikoista. Ja nopea mobiilidata edulliseen hintaan vauhdittaa tätä suuntausta. Mutta kuten aina, pidä Clarkin varoitukset mielessä. Minulla on erinomainen vaihtoehto sinulle. Kuinka monta sovellusta sinulla on puhelimellasi tällä hetkellä? Tyylit ansaitsevat 20-33% palkkiot, bonukset ja palkkiot.

Etkö usko minua? PTC (maksetaan napsauttamalla) -sivustot maksavat meille mainosten katselusta. Valitse tämä ruutu, niin lähetän sinulle säännöllisiä vinkkejä, taktiikoita, perusteellisia oppaita ja satunnaista promootiota verkkoyrityksen rakentamisesta. Mene tänne hakemaan tai lukemaan ensin 3Play Media-arvostelu. Kotitietokoneiden ja älypuhelimien laaja saatavuus yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa. Kokopäiväiset työntekijät saavat etuja, kuten voimanottovoiman ja työntekijäalennuksia. Parhaat tutorit voivat ansaita 1 000 dollaria +/kuukausi. Kotoa tekemällä voit työskennellä omalla ajallasi ja ottaa vastaan ​​haluamasi asiakkaat.

Aja Uber tai Lyft

95 kuukaudessa Bluehostin kanssa. Tämän työn merkittävin haittapuoli on korkea palkka. Freelance-ohjelmointi- ja koodaustehtävien määrä ylittää huomattavasti muut asemat volyymin suhteen. Olen tehnyt niin, ja samoin monet muut ihmiset. Koska Skypen kautta on saatavana online-chat-palveluita, voit ansaita ansaitsemalla ohjaamalla opiskelijoita verkossa. Heillä on ylimääräinen palkka, kun opettelet ruuhka-aikoina, ja bonuspalkkiot, kun opetat lisää tunteja. Esimerkiksi, vaikka hän on varmasti kasan huipulla, hyvä ystävämme Michelle ansaitsee noin 50 000 dollaria kuukaudessa pelkästään blogin tuloista. Listaa tuotteesi ja mainosta niitä eri alustoilla.

Johtopäätös

Minulla on mahtava haastattelu kahden äidin kanssa, jotka ovat nyt menestyviä virtuaalikirjanpitäjiä ja jotka aloittivat ilman aikaisempaa kokemusta. Viime kädessä nichesi tarvitsee sitä, jota kutsun ARP - yleisön tulopotentiaalia. Tarjoa opiskelijoille akateemista tukea ja kehittää akateemista materiaalia ja tuntisuunnitelmia, jotka ovat iän/kyvyn mukaisia. Jos haluat tietää enemmän yleisimmin tunnistetuista työhuijauksista, katso Kuinka välttää työhuijauksia. Lisätietoja riskitöntä mahdollisuudesta Kaeser & Blair -sovelluksen avulla täältä. He palkkaavat lähtötason, ylemmän tason rahoituksen ja kirjanpidon ammattilaisia. Palkka vaihtelee työn mukaan.

 • Meillä on nopea ja helppo opetusohjelma täällä - plus voit napata isännöinnin jopa 2 dollaria.
 • Jobtonic on yksi nopeimmin kasvavista intialaisista työnhakusivustoista, jossa on tarjolla yli 17lakhs työpaikkaa.

Miksi Osa-aikaiset, Kotona Työskentelevät Työt Auttavat Ihmisten Elämää

Voit ansaita myös 1 dollarin bonuksen aloittamisesta. 30 000 kuukaudessa online-ITI-ohjaajana. Voit tehdä työn mukavan aikataulun mukaisesti edellyttäen, että asiakas noudattaa määräaikaasi. Ihanteellisen ehdokkaan on kyettävä monitoimiin, säännöllinen ostaja ja joku, joka kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Parhaat binaariasetusten signaalintarjoajat, kun olet rekisteröitynyt signaalialustalle ja välittäjään, voit aloittaa kaupan. Ne sisältävät työpaikkoja kaikessa asiakaspalvelusta kliiniseen hoitoon.

Verkkosivustojen Testaajia Tarvitaan - Ansaitse Rahaa Kotoa

Apple tarjoaa maksettua koulutusta ja etuja, samoin kuin teknisiä laitteita asemaan. Ystävät, toivon, että tämä artikkeli saattaa olla aloitus online-yrityksellesi ansaita ylimääräistä rahaa taskurahana yliopistopäivien aikana. Mikrotyöt ovat periaatteessa pieniä, nopeita ja hyvin satunnaisia ​​töitä, joita ihmiset lähettävät ympäri maailmaa. Ole varovainen hakeessasi asiakaspalveluun liittyviä töitä, koska tämä on toinen paikka, jossa huijarit voivat yrittää saalistaa työnhakijoita. Hallituksen lehdistökortti avaa ovet moniin luontoisetuihin. Muut tutorointityöt, kuten englannin kielen opettaminen vieraana kielenä (TEFL), vaativat vuorovaikutusta ja opastusta opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Saatat lukea osaa tästä ja ajatella, minulla ei ole pääomaa investoida ostamiseen ja jälleenmyyntiin tai tietoja ja taitoja, joita tarvitaan opettamaan jotain soittimista.

 • Toinen ESL-tutorointiyritys, joka palkkaa tutoreita opettamaan englantia verkossa.
 • Onneksi nykyään on olemassa useita täysin laillisia tapoja ansaita rahaa kotoa, vaikka et olisi tarpeeksi onnellinen työskentelemään yrityksessä, joka antaa sinun tehdä etätyötä.
 • Ei todellakaan ole yllättävää, että yli 2 miljoonaa amerikkalaista jätti säännöllisen työpaikkansa aloittaakseen kotitöiden työpaikan vuosina 2019 - 2019.
 • Löydät useita töitä, suoraan ruokapalvelimelta DJ: lle, baarimikolle tai MC: lle.
 • Yleisimmät transkriptionistit ilmoittavat tekevänsä välillä 10–25 dollaria tunnissa, ja mediaanin hinnan näyttävän laskevan jonnekin 15 dollarin tuntiselle alueelle.
 • Mutta riippumatta pitkäaikaisesta tavoitteestasi… seuraava looginen kysymys on luonnollisesti, mitä voit tehdä?

Lontoossa Tarvittavat Maksetut Pelin Testaajat

Mistä olet haaveillut? Ota hyvä osake- ja hyödykekauppakurssi ja hae osavälittäjiä. Verkkokoulutusratkaisujen kysyntä on todella alkamassa kasvaa joko luokan sisäisen koulutuksen lisäyksenä tai joskus jopa kokonaisena korvauksena. 7 helppoa tapaa ansaita rahaa kotona, laadukkaiden videoiden tekeminen ei kuitenkaan riitä. 15 000 kuukaudessa tai enemmän, myymästäsi riippuen. Ja se on ilmainen. Täällä sinun on annettava mielipiteesi useista tuotteista ja palveluista. Vaikka kirjoitusmaksut vaihtelevat työstä ja freelancerista riippuen, monet kirjoittajat ansaitsevat vähintään 150 dollaria per artikkeli ja jotkut ansaitsevat jopa 1500 dollaria valmiskappaleelta.

Teetkö tutkimusta selvittääksesi, mitkä sinulla ovat mahdollisesti rahaa arvoisia, ota hienoja valokuvia ja laita ne myytäväksi asianmukaiselle markkinalle (saitko omituisia pieniä aurinkolaseja, joihin Instagram-influenssari kuolee?) Kumpikaan tyyppi ei välttämättä edellytä kokopäiväistä työskentelyä. Tämän on oltava yksi parhaimmista töistä kotitöissä, koska sinun täytyy tehdä jotain rakastamaasi, saada siitä palkkaa korkeinta dollaria, eikä sinun todella tarvitse jättää sohvaa. On monia YouTubereita, jotka ansaitsevat rahaa osa-aikaisesti. En ole fani siitä, että maksan löytää työtä, mutta saan heidän saada jonkin verran korvausta jokaisesta lähettämästään työstä. FlexJobsin avulla on mahdollista etsiä laillista työtä kotitöiltä ilman huijauksia.

Kansallinen keskiarvo

Yritykset, jotka myyvät mitä tahansa tuotetta, jossa on työosat, saattavat tarvita teknisen tuen edustajia auttamaan asiakkaita, joilla on ongelmia tuotteen käytössä. On haastavampaa tehdä tämä, kun myyt muita tukkumyyjän tuotteita. Työt, joissa sinua pyydetään lähettämään mainoksia verkossa, tavarakuoria tai kokoamaan tuotteita ja käsitöitä kotoasi, ovat kaikki todennäköisiä huijauksia. Voit työskennellä osa- tai kokopäiväisesti elämäntyylisi mukaan. Suurin osa kotitehtävistä suoritetusta työstä maksetaan palkkiona tai tuloksella. Steve at My Wife Quit Her Job on asiantuntija fyysisten tuotteiden myynnissä verkossa.

Viimeiset Ajatukset Kymmenestä Parhaasta Työpaikasta Kotona

Yhtiö palkkaa kodin työntekijöitä eri puolista maailmaa tarjoamaan asiakkailleen laadukasta palvelua. Ansaitse 30–50 dollaria tunnilta noutaaksesi roskien pysäköintialueilla Kyllä, tämä on oikeastaan ​​asia ja iso syy miksi ei ole tekosyytä olla tekemättä rahaa nykyään. Työpaikkoja lähellä floridau0026amp; q = työskentele kotona, pienyritykset - yleensä etsivät väliaikaisia ​​tai jopa pysyviä palveluita. Kova kilpailu. Hyvä uutinen on, että on olemassa paljon muita työvaihtoehtoja. K12 tarjoaa yksilöllisiä ja lukukausimaattomia julkisia verkkokouluja, ja sillä on erilaisia ​​avoimia virtuaaliopettajien palkkaluokkia K - 12 erilaisilla aloilla. Tämä online-tutorointiyritys palkkaa kotona työskenteleviä opettajia ympäri maailmaa opettamaan englantia verkossa. Yhdelle se on erinomainen paikka saada kunnollinen valotus, mikä voi johtaa lisää asiakkaiden pussittamiseen.

Vloggers, dokumenttielokuvien valmistajat, mainosyritykset ja monet muut yksityishenkilöt ja yritykset tarvitsevat erinomaisia ​​videoita eri tarkoituksiin. He palkkaavat yleensä Yhdysvalloissa, ja palkka alkaa 10 dollaria tunnissa. HMH, jonka pääkonttori on Bostonissa, tarjoaa osa-aikaisia ​​ja etätyöpaikkoja. Jopa nämä alueet voidaan edelleen hajottaa. Hinnoittelu, kuinka salauspöydät määrittävät hinnan? Joskus he turvautuvat muiden freelancereiden seuraamiseen ja katsomiseen, mitä he kirjoittavat, lukemaan useita vanhoja blogin kirjoituksia ja paljon muuta.

Twitter on hyvä paikka laskea kirjoitustöitä, kun noudatat oikeita kahvoja. Henkilökohtaisena kokina voisit auttaa perheitä, joilla on loppumassa aika tai joilla on hyvin erityisiä ruokavaliotarpeita ja jotka tarvitsevat apua. Voit kirjoittaa kopiota yrityksille kotonasi ja joissain tapauksissa ansaita jopa kuusi numeroa. Lisäbonuksena voit jopa noutaa kappaleen tai kaksi yritysneuvoa matkan varrella. Heillä on idea, mutta he tarvitsevat jonkun keksimään täydellisen nimen tai tarran, joka vangitsee heidän mieleensä. Albion online hopea | halpa ao hopea | albion hopea, näillä on yleensä alhaisin taitotaso, joten voit pelata tehokkaasti ilman turhautumista. Ei-tekniset online-työpaikat: Sinun syy tulla rocktähteeksi Wine Guide on sinun. No, sinun ei tarvitse varmasti ohjata kirurgia.

BabyQuip auttaa sinua ansaitsemaan ylimääräisiä tuloja vuokraamalla omia vauvatarvikkeita matkustaville perheille.

Coding

Ansaitsen rahaa vain ihmisille, jotka lukevat artikkeleiani mainosta. Sinulle on hyvä, jos olet tosissaan tekemässä uraa freelance-videoiden tai äänien editoinnissa itsenäisenä urakoitsijana. Aloita työnhaku nyt selaamalla alla laajaa työvalikoimaamme aloilla, kuten myynti, asiakaspalvelu, markkinointi ja laki. Koska toisin kuin ohjaajat, toimittaja voi työskennellä mistä tahansa. Tätä varten suosittelen menemään suoraan transkriptioelimeen tärkeimpien työtaulujen tarkistamisen sijasta, koska ne maksavat yleensä 15–25 dollaria tunnissa. Kuinka maksaa online-kyselyjen ottaminen: Tiimin jäsenenä suoritat erilaisia ​​töitä, kuten online-tietojen syöttämistä, vastauksia sähköpostiin, arvosteluita, tutkimuksia ja muita online-projekteja.

Joten, jos näet televisiossa mainoksen XYZ Life Insurance Co. Monille ihmisille kirjoittaminen ei tule luonnostaan. Tämä osa-aikainen mahdollisuus on avoin sekä Yhdysvaltojen että kansainvälisille asukkaille. Harkitse yrityksiä, jotka kohdentavat yli 50-vuotiaita tai itsenäisiä ammatinharjoittajia, harjoittavat terveyttä ja hyvinvointia, liittyvät ”vihreään” liikkeeseen tai käyttävät elektronisia tai online-laitteita (ts. )Jotkut tehtävät ovat freelance-työntekijöitä, toiset ovat itsenäisiä urakoitsijoita ja toiset ovat kokopäiväisiä työpaikkoja, joilla on etuja. Palkkaa kirjoittajat sen sijaan, että kirjoittaisit kaiken itse, keskity alussa myyntiin ja ymmärrä, että voit menestyä nopeasti, jos laitat työn.