Päiväkaupankäynti - Kaikki asettaminen - Tech Stock Trading

Monien välittäjien kanssa maksat osake- ja futuuritiedot, joten tilaa vain tarvitsemasi tiedot. Päiväkauppaa varten tarvitaan vankka kannettava tietokone, jolla on riittävä lämmönpoistoaukko ja joka pitää kannettavan viileänä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on paljon voimaa käden ulottuvillasi, luultavasti hiukan enemmän kuin todella tarvitset, jos harjoitat vähän kauppaa uusimpien sivustojen kanssa verkossa, mutta on aina hyvä, että saat vähän bonusta teho. Tämä kaupankäyntialusta asennetaan yllämainittuun tietokoneeseen ja sen kautta kauppias analysoi osakkeet, valuutat, futuurit jne. Olemme hyvin perehtyneet kaikkiin eri valmistajiin. Swing-kaupankäynti osakemarkkinoilla, podcastin isännät ovat Tim Bohen ja Stephen Johnson. Tiedän, että olet osakekauppias, mutta vaikka olet kirjoittaja, ohjelmistokehittäjä tai muu ammatti, MacBook Pro sopii täydellisesti tarpeisiisi ja vaatimuksiin. LED-taustavalaistu näyttö tuottaa HD-tarkkuuden 1920 x1080.

 • Vaikka ajoneuvon ominaisuudet ovat tärkeitä ja niitä on myös helpoin tarkistaa luettelosta, yhdysjohtojen luonne on tärkein.
 • Luotettavassa kauppatietokoneessa tulisi olla vähintään 8 Gt RAM-muistia.
 • Jos tämä kuulostaa sinulle vieraalta, sinun tulisi keskittyä SSD-asemaan.
 • Lisätietoja tähtitietokoneiden rakentamisesta on Trader Computers -sivustomme täydellisessä erittelyssä tai ProMagix TraderPro -kokoonpanossa, jonka olemme suunnitelleet nimenomaan kauppiaille, kuten sinä.
 • Voisin tutkia tarpeettomien käynnistysasemien lisäämistä tulevaisuudessa.
 • Emolevyillä ei kuitenkaan yleensä ole videon ulostuloa tai järjestelmät poistavat integroidun näytönohjaimen automaattisesti tietokoneista, joissa on omistettu grafiikka.

Tyypillisesti elinkeinonharjoittajat valitsevat 6 näyttöryhmän asetukset näytön kiinteistöjen hyödyntämiseksi kaupankäynnin yhteydessä. Lue lisätietoja. … Lupaamme rakkaalle lukijallemme, että teemme jatkuvasti töitä saadaksemme parhaat tarjoukset sinulle.

Luotta tässä kentässä aina omaan tietokoneeseesi, koska se on paras mitä sinulla on. Pidä lankapuhelin, matkapuhelin tai molemmat käytettävissäsi aina kun käyt kauppaa. Sitä on saatavana erikokoisina näytöinä ja se sisältää paljon enemmän kelloja ja pillejä kuin aikaisemmat mallit. Huomaat myös, että kykysi saada tehtäväksi tehdään lisääntyy. Suuri luettelo kotona työskentelevistä työpaikoista luotettavan tulon saamiseksi, laillinen tutorointiyritys, joka palkkaa ESL-opettajia Yhdysvalloissa ja Kanadassa. (Ole fiksu;) ja lue ohjeet.

 • Aika on rahaa kaupassa, melko kirjaimellisesti.
 • Soveltuu raskaisiin tehtäviin ja ryhmiin.
 • Tämä näppäimistö on aivan erilainen kuin mitä muut tulevat, koska se on valtava ja sotkea.
 • 1 portti, seitsemän tunnin akkuvarmuuskopio ja edessä oleva HD-verkkokamera.
 • Tarvittavien näyttöjen lukumäärä on harkintasi mukaan ja budjetti rajoittaa tietysti todennäköisesti.
 • Mikä on paras päiväkaupan tietokone?

Hugh Kimura

Siitä huolimatta, jos aiot analysoida useita mukautettuja indikaattoreita tai suorittaa monimutkaisia ​​algoritmeja, tarvitset yleensä erittäin nopeaa prosessoria, kiinteää muistia ja kiintolevyä sekä huippuluokan grafiikkaa. Sinun ei todellakaan tarvitse kunnollista prosessoria, koska tietokoneesi ei suorita lukemattomia laskelmia samanaikaisesti. Kannettava tietokone on rakennettu kevyistä ja kestävistä materiaaleista. Koko pakkaus painaa alle 1 kg ja mittaa vain 11. Kaikki nämä järjestelmät on määritetty käyttämällä viimeisintä, 6. sukupolven Core i7 -prosessoria. Voit todennäköisesti saada paljon näitä asioita jopa 50%: n alennuksella, jos olet taitava ostaja. Siksi on erittäin tärkeää valita oikea päiväkaupan ohjelmisto, jossa on kustannus-hyötyanalyysi, arvio sen soveltuvuudesta yksittäisiin kaupankäynnin tarpeisiin ja strategioihin sekä tarvitsemasi ominaisuudet ja toiminnot.

Joten miksi et pidä houkuttelevaa juhlia tarjoamalla virkistäviä juomia, herkullisia ruokia ja nauttien tietokoneen osien esivalinnasta? Yhdessä näiden kanssa tulee Intelin i5-prosessori i. Voit harkita sen käyttöä tallennustilanteissa, jos haluat tallentaa tiedostoja muutamalla tavua. 100–150 dollarin näytönohjaimen pitäisi tehdä temppu, vaikka budjettisi on todella tiukat, voit päästä eroon jotain selvästi alle 100 dollaria ja tukea silti 3 näyttöä. Esimerkiksi AMD: n kaksoisydin, joka toimii taajuudella 2 GHz, ei auta Tradestation-sovelluksessa, koska kyseistä sovellusta ei ole vielä valmistettu hyödyntämään kaksoisydinprosessoria. Huippuluokan kevyt (vain 2. )Tämä on todennäköisesti osallistuvin osa rakennusta.

Tässä on mitä olet odottanut! Jokaisella kaupankäynnin tietokoneella vuonna 2019 pitäisi olla yksi uusimmista 9. sukupolven Intel Core -suorittimista. Suorittimen suorituskyky tai kellonopeus on mitta siitä, kuinka nopeasti se pystyy suorittamaan määritetyt tehtävät, ja se mitataan gigahertseinä tai GHz. Ne tulevat maksamaan sinulle vähän rahaa, mutta kun huomaat, että heidän elämäsi tuo mukanaan monia etuja, se on enemmän kuin sen hinnan arvoinen, jonka aiot maksaa. Olet kaupan ammattilainen ja yhteysnopeutesi pitäisi olla suurempi kuin lapsesi ikä. On suositeltavaa, että sinulla on vähintään 8 Gt RAM-muistia päiväkaupan tietokoneellesi, vaikka 16 Gt RAM-muistia on ihanteellinen.

Tarvitset ylimääräisen tilaa.

Asiakkaat Jotka Katsoivat Tätä Tuotetta, Katsoivat Myös

Useita en aio käyttää tällä hetkellä, mutta niiden pitäminen emolevyllä vähentää mahdollisuutta, että tulevaisuuden tarve vaatii minua hankkimaan kokonaan uuden tietokoneen. Jos et ole tekninen geekki ja et pysty helposti erottamaan tietokoneesi ominaisuuksia, noudata peukalon perussääntöä: Se osoittaa, että kauppiaat eivät aina ansaitse rahaa. Vaikka jotkut päiväkauppiaat hallitsevat vain yhdellä tai pienellä määrällä näyttöä, joissa jokaisessa on useita ikkunoita tai jaettuja näyttöjä, menestyneimmät päiväkauppiaat siirtyvät lopulta suureen määrään näyttöjä, jotta he voivat seurata tehokkaasti useampia varastot kerralla. Mitä pidempi akku, sitä enemmän kannettava tietokone painaa. DSL (Digital Subscriber Line) - DSL: n nopeus voi vaihdella noin 1 Mbps - noin 8 Mbps. Kun aloin matkustaa ympäri maailmaa, ostin kaksi 18 tuuman HP: n kannettavaa tietokonetta varmistaakseni, että minulla on varmuuskopiokone. Ensinnäkin on 2 erää.

Miksi Tarvitset Kaupankäyntiä Varten Tarkoitetun Tietokoneen

Onneksi Falcon-tietokoneet ovat luotettavimpia saatavilla olevia ohjelmistoja. Voit kaksinkertaistaa muistin 32 Gt: hen alle pari sataa dollaria. Kotitoimistossani käytän i7-konetta, jossa on 16 Gt RAM-muistia ja solid-state-kiintolevy tietojen nopeampaan lukemiseen ja kirjoittamiseen. Millaista kaupankäyntiä aiot tehdä? Siinä on UltraSharp 4K Ultra -näyttö, joka tarjoaa entistä paremman visuaalisuuden kuin täysi HD, sileillä, saumattomilla väreillä ja näytöllä. Tässä on joitain muita hyviä, joita uusi kaupan haasteopiskelija J on tutkinut.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja aloittamisesta ilmaiseksi. Kiintolevyt ovat missä tietokoneesi tiedot tallennetaan. Jos aiot käyttää tietokonetta paljon enemmän kuin e. Tämä tuntuu no-brainer - Microsoft Windows. Kauppatietokoneesi kiintolevy ei ole vain paikka tietojen tallennukseen. Päiväkaupankäynnin työasema ei koostu vain kaupankäynnin tietokoneesta ja muutamasta näytöstä. Onko sinulla viisautta kokemusta tietokoneista ja kaupasta?

Vain yksi menetyspäivä. Mahdollista? Joo! Anna kun näytän sinulle...

Jos et ole varma mitä tehdä, kysy ostamallasi paikalta, pystyykö he asentamaan sen, ja he todennäköisesti veloittavat nimellismaksun tekemisestä. Kuinka päiväkaupankäynnin ohjelmiston tulisi edetä pitkällä positiossa? Ohut, erittäin kevyt (2. )Karttaohjelmistot - Nämä auttavat sinua selvittämään markkinaolosuhteet, joten etsi ohjelmistoja, jotka pitävät kaaviot käyttäjäystävällisinä tai jopa tarjoavat räätälöitäviä vaihtoehtoja. Jos kuitenkin käytät erittäin monimutkaisia ​​algoritmeja, saatat tarvita tietokonepohjaisia ​​asennettavia ohjelmistoja.

F-30 Extreme

Haluamme jakaa kanssasi kaksi kaaviota. Kuinka saada ilmaista rahaa heti (30 legit idea). Yksi pahimmista asioista, joita päiväkauppias voi kokea, on äkillinen sähkökatkos. Nopea prosessori - osakemarkkinat ohjaavat tietoa.

Jos olet britti, tee kotitehtäväsi ja selvitä, mikä on paras kauppa-ohjelmisto erityisesti Yhdistyneelle kuningaskunnalle. Työskentelemme asiakkaidemme kanssa henkilökohtaisella "yksi vastaan" -periaatteella parhaan mahdollisen viestinnän edistämiseksi. Vaikka se ei ole tehokkain ja nopein kiintolevy, se on silti tarpeeksi kunnollinen kaupankäynnin työpöydälle. Oletan, että 48 Gt RAM-muistia pystyy saamaan sinut suorittamaan kohtuullisen määrän välilehtiä Google Chromessa kerralla! Jos et pääse verkkokaapeliyhteyteen, sinun on todennäköisesti purettava luoti DSL: llä. Minkä tahansa päiväkaupan ohjelmiston kolme perusominaisuutta ovat: Pidän Corsair-brändistä, mutta sen tärkein RAM-muistia mahtuu tietokoneellesi!

Päiväkaupan Välitys

Lisää näyttöjä tarkoittaa enemmän asioita, joihin keskittyä, ja se ei aina ole hyvä asia. 35 Nasdaqilla (ero 0 dollaria. Kehittäjät, osakkeenomistus ei ole enää vain maakerhojoukkoa. )Samat edut kuin 27 tuuman versiossa, joten jos tilaa on huippuluokkaa, se on täydellinen valinta, joka on runsas, ilman että hallitset koko työpöytäsi. Nykyään suositeltava tekniikka kiintolevyjen suhteen on SSD (Solid State Drive), joka on paljon nopeampi (tarkemmin sanottuna - 7x nopeampi) ja tehokkaampi verrattuna kiintolevyyn (HDD). Vaikka DSL saattaa olla huonompi kuin pääpalvelusi, se silti antaa sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa. Esimerkiksi kaksoisydin on nopeampi kuin neliydin, mutta neliydin on parempi käsittelemään monisäikeisiä sovelluksia. Ironista tilannetta on, että molemmat HP: n kannettavat tietokoneet epäonnistuivat minulta surkeasti.

Kaikkien epäilyjen välttämiseksi TheLincolnList. Tämän ongelman välttämiseksi sinulla on oltava asennettuna Intel i7 -suoritin. Aloitimme Corsair Full Tower -kotelon käyttämisen noin 2 vuotta sitten. 9. Sukupolven Intel Core i9 - prosessori (jopa 5. )Useimmat näytönohjaimet kykenevät selviämään enintään kahdesta näytöstä, mutta ammattimaisimmilla kauppiailla voi olla jopa neljä. Kuulen tämän kysymyksen jatkuvasti kauppayhteisön ympärillä. 16 Gt: n DDR4-muisti on enemmän kuin tarpeellinen selaamiseen, suoratoistoon, pelaamiseen ja jopa videon muokkaamiseen. Tämän asennuksen avulla voit pitää kaikki tarvittavat tiedot lähellä välilehtiä menestyäksesi menestyksekkäästi.

Akun Kesto

Ja koska liian pitkään katseleminen tietokoneen näytöllä voi olla hiukan väsyttävää, Lenovon joukkue varmisti, että tämän mukana toimitettiin säädettävä näyttö. Toisin kuin useimmat näppäimistöt, jotka on rakennettu perinteisellä saksimekanismilla, MacBook Pron näppäimistössä on perhonenmekanismi, joka tarjoaa neljä kertaa suuremman näppäinvakauden ja suuremman mukavuuden. Lisäksi se on ohut ja kevyt, joten voit selviytyä siitä pienessäkin toimistotilassa. Suurtehoinen työpöytä, joka on suunniteltu pelaamiseen Intel Core i7 -prosessorilla. Voit avata useita välilehtiä selaimessa ja pelata multimediaa helposti. Kun aloin matkustaa ympäri maailmaa, ostin kaksi 18 tuuman HP: n kannettavaa tietokonetta varmistaakseni, että minulla on varmuuskopiokone. Näin avaat uusia ovia, jotta voit nauttia kokonaan uudesta maailmasta osakekaupan kokemusta. Olkaamme rehellisiä, uudet asiat eivät pysy pitkään uusina, etenkin tiellä.

Räätälöi Kauppalaitteesi Tarpeitasi Varten

3 tuuman IPS-näyttö, mattapintainen. Meillä on yksi Phanteks-malli juuri lisätty tuotevalikoimaamme. Kuuden ytimen prosessorit vuodelle 2019: 5 tuuman MNDY2LL/1 -työpöydällä on 1 Tt kiintolevy, joka tarjoaa sinulle enemmän kuin tarpeeksi tilaa kaikille tiedostoillesi. Vaihdeletko futuureja, osakkeita, optioita? Tämä on tärkein tietokonekomponentti, jonka avulla voit tarkastella markkinatietoja reaaliajassa. Kun kaupankäynnin aika tulee, sammuta matkapuhelin ja sulje ovi, jotta voit keskittyä etsimään matalan riskin, korkean potentiaalin mahdollisuuksia käyttämällä Online Trading Academy -opettajassa opetettua patenttia odottavaa kaupankäyntistrategiaa. Huipputeknisten laitteiden avulla valinnat voivat olla ylivoimaisia.

Kuusi parasta kartoitusohjelmistoa ja -työkalua