Palkkapotentiaali: Korkeimmin palkatut työt, jotka voit saada ilman korkeakoulututkintoa

Koneesi, jonka sait viime jouluna, jota et ole koskaan käyttänyt? Henkilöstöassistentit ansaitsevat keskimääräisen vuosipalkan 39 180 dollaria. Lopeta niiden asioiden tekeminen, jotka eivät koskaan tee rikkaiksi. Ja sitten on niitä, jotka menestyvät vanhemmille (tai isovanhemmille tai isovanhemmille), jotka jo tekivät yhden edellä mainituista tai vastaavan sukupolvelleen. Kolme parasta varastosimulaattoria, tai jos tarvitset henkilökohtaisempaa ohjausta, harkitse sijoitusneuvojaa. Kyseessä on aliedustettu ammatti, koska vuonna 2019 vain 22 000 hissien korjaus- ja asennusammattilaista toimi.

Sinikaula-ammattilaisilla on suuri kysyntä riippumatta siitä, onko kyseessä maisemanhoito, rakennustyöt, hälytysten asentaminen vai muun tyyppinen ammattitaitoinen työ. Silti pyrkimys ansaita velaton tutkinto on sijoitus itseesi, joka maksaa arvokkaita etuja eliniän ajan. / 6-tapoja-to-tulla rikastu ilman yhtenäistävän-tr. Tämä artikkeli sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tuotteisiin. Ehdottomasti parhaat kirjat, jotka opettavat sinulle perusteet ja uskomattomat vaiheittaiset tekniikat, ovat ”Laukaisimet” ja “Kirjallisen sanan mainossalaisuudet”.

 • Pidetään elämäsi pitämistä näkökulmasta ja huomaavaista, kiitollista ja nöyrää asennetta.
 • Luova teollisuus (e.)
 • Vain näiden yhdistelmä voi antaa sinun olla huippukunnossa ja toimia hyvin päivästä toiseen, samalla kun rakennat miljoonan dollarin liiketoimintaa.

Se on varmasti paljon parempaa kuin kuusinumeroinen perhe, joka säästää vain 5 prosenttia, eikö niin? Vaikka voi vaikuttaa siltä, ​​että suuri osa menestystarinoista perustuu onneen, tämä ei oikeastaan ​​ole totta. Mitä ajattelet mahdollisuudesta tulla miljoonana 25-vuotiaana? Työpaikan joustavuuden myötä ei ole pulaa joustavista työpaikoista, jotka tarjoavat terveellisiä palkkoja, mahdollisuuksia uralle etenemiseen ja hyvää työ- ja perhe-elämän integroitumista. Jos pidät kirjoittamisesta ja huomaat, että se tulee sinulle helpoksi, freelance-kirjoittaminen voi olla sinulle suuri ura. Keinotekoisen älykkyyden arvo ja hyödyt, aivan kuten kauppojen menettäminen voi vaikuttaa luottamukseen kauppojen sijoittamiseen. Et ehkä halua sitoutua nelivuotiseen tutkintoon, mutta voit käydä erikoistuneissa ohjelmissa, kuten yllä mainitun kosmetiikan vaihtoehdon hiusstylistien kohdalla.

Jotta toimisit lähtötason korvauksenhakijana, tutkijana tai tutkijana, yleensä tarvitset vain lukion tutkintotodistuksen tai vastaavan. Huomaat kuinka puhun siitä, mitä ihminen oppii. Kehitä tietämystä tai taitoja, jotka oikeuttavat jonkun maksamaan sinulle hyvän summan. Silti sinun ei tarvitse Thiel-apurahaa, tutkintoa tai edes paljon koulutusta ansaitaksesi rahaa ja tasoittaaksesi tietä menestykseen.

Se, että et ole koulussa, ei tarkoita, että pystyt hankkimaan kysynnän taitoja.

Koulutusvaihtoehdot

Vaikuttaa siltä, ​​että suurin osa miljardääreistä on syntynyt rikkaisiin tai keskiluokan perheisiin. Kuvittele, jos myyt e-kirjan 10 dollarilla (ei paljon rahaa) ja 8,100 ihmisestä, jotka tulevat verkkosivustoosi kuukausittain, vain 250 heistä ostaa. IRS julkaisee päivärahoja, mikä on viraston paras arvaus siitä, kuinka paljon maksaa liikematkustajille kolme ateriaa päivässä. Mutta olen iloinen siitä, että olen henkilö, joka lopulta estää sinua paljon velkaa.

Varmista, että kaikki valitsemasi ohjelmat täyttävät alan standardit, jotta vältetään ajankäyttö, vain jos kukaan alan edustaja ei hyväksy tutkinnon suorittaneita. Sitten voit hyödyntää todellisia vahvuuksiasi ja lahjojasi saavuttaaksesi potentiaalisi. Noin viisi kuukautta opiskellessani näin hyökkääjäni kampuksella ja sain selville, että hän opiskeli myös siellä. Hän hyvitti myös asianmukaista viestintää liiketoiminnan pitämisestä vaikeuksissa aikana. Vaikka suurin osa heistä opiskeli yliopistossa noin vuoden ennen keskeyttämistä, jotkut eivät edes lopettaneet lukion. Muista, että sinun on käytettävä vain rahaa kouluttaaksesi kerran, mutta ansaitsee eliniän. En ole saanut yhtään, koska arvosanani ovat niin huonoja. Nyt tämä on kokemukseni ja tiedän monia muita kollegoja, joilla on ollut valtava menestys farmasian tutkinnoillaan.

Jos sinulla on kokemusta tästä kapeasta ja sinulla on pääomaa, olet hyvä aloittaa. Jos aiot avata sijoitustilin säästääksesi yliopistoon, sinun on strategistettava omaisuuden allokointi. Esimerkiksi, kun on aika mitata korkeakoulujen keskipalkka-ansaitsijoita, elämä antaa yliopisto-opiskelijalle kolikon kääntää ja lukion valmistuneelle jotain lähellä kuolemaa. Siksi itsetehtyjä miljonäärejä, jotka aloittivat tyhjästä, ovat onnellisia. Siksi on tärkeää miettiä syvällisesti ja arvioida useita mahdollisia tuloksia ennen kuin päätät, että sijoitus on sen arvoinen. Otsikko- ja tekstitysfonttien pitäisi olla helppo lukea sekä tietokoneissa että mobiililaitteissa. Tämä velka on halpa ja joustava.

Jotkut työpaikat, jotka eivät vaadi korkeakoulututkintoa, maksavat kuitenkin huomattavasti enemmän kuin mediaani kaikilla koulutustasoilla.

Sulje

Tietysti suurin osa meistä kuuluu keskiluokkaan. Sinun on myös tehtävä taustatutkimus, lääketieteellinen koe ja huumetesti. Sijoittamalla lisäaikaa velkataakan ottamisen sijasta, voi olla taloudellista järkeä. Kuusi kuukautta valmistumisen jälkeen sinua pyydetään valitsemaan takaisinmaksusuunnitelma monista vaihtoehdoista, joihin sisältyy vakio kiinteä maksu, jossa maksat lainan takaisin 10 vuodessa, ja sellaisen, jonka avulla voit maksaa sen perusteella, minkä voit olla varaa. Näiden sivustojen kautta voit alkaa tuoda rahaa samalla rakentamalla asiakaskunta. Tosiasiat ovat silmiinpistäviä. Varsinkin jos pääset Ivy League -kouluun, jossa kaikki ovat tulevaisuuden potentiaalinen tähti, et koskaan tiedä kuinka nämä verkkoyhteydet tulevat toimimaan.

 • Kaiken kaikkiaan anna heille mennä.
 • Autin ystävääni parhaalla mahdollisella tavalla, ja se on selittää hänelle, mitä ymmärsin tähän mennessä rahan ansaitsemisesta.
 • Itse tehtyjen miljonäärien yleisin syy siihen, kuinka he tekivät, on se, että he lukevat paljon koko ajan.
 • Toinen syy, miksi saatat tuntea olosi epämukavaksi sijoittaessasi 401 (k): een, on se, että kun olet päättänyt osallistua, sinun on tehtävä toinen valinta, kuinka sijoittaa rahaa.
 • Kun menin yliopistoon, halusin olla uskonnon pääaine.

Valitse Aina Itse

Sinun tulisi olla perehtynyt alaan, jolla haluat työskennellä, ja valmis oppimaan vielä enemmän. Joten kun kuulemme tilastotietoja, jotka osoittavat keskimääräisen korkeakoulututkinnon suorittaneen ansaitsevan lähes kaksi kertaa enemmän kuin keskimääräisen lukion valmistunut, odotamme saavuttavan saman lopputuloksen. sen sijaan, että opiskelisit passiivisen tulotason liiketoimintamalleja, joissa opit tapoja saada rahasi toimimaan sinulle. Niille monille vastuullisille ihmisille, jotka lukevat näitä sanoja, on paljon enemmän niitä, jotka olosuhteet ja yhteiskunta pyyhkäisivät kuluttamaan tarkalleen mitä tekevät (tai enemmän), vuosi toisensa jälkeen.

Mainontakumppanit

Yliopistotutkinnon saaminen on riskialtista. Mitkä olivat nykyisen työni yleiset sudenkuopat? Jos haluat hyötyä oman yrityksen johtamisesta ilman monia riskejä, freelance-palvelu voi olla parempi vaihtoehto sinulle. Kun sinulla on kaikki seuraavat: Se ei ollut aina hauskaa. Elämän ajan korkeakoulututkinto on yleensä lähes miljoonan dollarin arvoinen. Olen vakaasti uskova monipuoliseen salkkuun.

Hae TurboTax-tukea

Sanaa toivottavasti ei ole sanastossani. Se alkaa, kun valitset työn. Ja sinun on heti alkaa ottaa vastuu kaikesta, mikä tapahtuu eikä tapahdu sinulle. Koska he halusivat sitä, ansaitsivat sen itse, sijoittivat vuosia kehittääkseen ajattelutapaa hyväksymään esteitä ja olemaan kunnossa arjen stressin kanssa ja voivat silti elää normaalisti arvostaen pieniä asioita. Löydä taloudellinen menestys yliopistosta: Tällä tavoin ansaitset enemmän palkkioita kuin itse pystyisit kuluttamatta ylimääräistä rahaa. Tämä on pitkä artikkeli.

… En kun olen 65-vuotias! Gendusa korosti samojen linjojen mukaisesti ryöstämisen tärkeyttä. Sinun on paljon parempi olla työttömänä ilman yliopistovelkaa kuin työttömänä, jolla on 30 000 dollaria opintolainoja. Jos pomo päättää ampua sinut tänään, tapahtuu monia huonoja asioita. Sijoittaminen on helppoa. sinun vuorosi, ottaen huomioon, että osakemarkkinat tuottavat keskimäärin noin 7% - olet kirjaimellisesti onnekas saavuttamaan koko vuoden! Apple, Microsoft ja Facebook. Maksa luottokorttisi:

Kuinka Sijoittaa Koulutukseen

Mistä ihmiset ovat tosiasiallisesti valmiita maksamaan, ja jo olemassa olevat markkinat ovat olemassa. Sinun ei tarvitse korkeakoulututkintoa tullaksesi kaasulaitoksen ylläpitäjäksi. Teet tämän menemällä Godaddylle.

Nykyään on monia töitä, joita voit tehdä kotoa, kuten virtuaaliassistentti ja transkriptionistit, kuten edellä mainittiin. Jos oletetaan kuitenkin, että kyseessä oleva lapsi pystyi säästämään molemmissa tapauksissa 5 prosenttia vuotuisista tuloistaan ​​(oletetaan olevan kertaluontoinen talletus vuoden alussa laskelmien pitämiseksi yksinkertaisena), keskiasteen koulutuksen saanut lapsi ovat keränneet 646 532 dollaria yhden vuoden CD-levyille eläkeikään mennessä. Lähetä rahaa ulkomaille paypal-palvelun xoom avulla, mielipiteemme ovat omia. Vaikka ei ole varmaa tapaa löytää rikas ilman työtä, on olemassa tiettyjä tapoja kerätä varoja itsellesi hyvin pienellä ponnisteluella tai ilman vaivaa. 7 miljardia kuukausittain aktiivista käyttäjää Facebookissa! Monta vuotta sitten tärkein rikastua oli korkeakoulututkinto. Työvoimatoimistojen mukaan yli 60 prosenttia U.

Se on menestys. Saatat joutua ottamaan luokan transkriptioon ja läpäisemään taustatutkimuksen voidaksesi saada työtä tuomioistuimen toimittajana. Tässä on hyvä opas kuinka säästää tiesi miljoonaan. On paljon menestyviä ihmisiä, jotka eivät ole koskaan asettaneet jalkaa yliopistoon.

 • Mitä Coco Chanelilla, Steve Jobsilla, Oprahilla ja Mark Zuckerbergillä kaikilla on yhteistä?
 • Jos New York Cityn keskusta olisi Central Park, voisimmeko olettaa, että koko New York City on hyvin hoidettu kaupunkipuisto?
 • Valinnat ovat rajattomat.
 • Noin 41% kaikista poliisietsijöistä ja rikostutkinnoista on käynyt joitain yliopisto-kursseja valmistamatta.
 • Mitä olen tehnyt tällä tutkinnolla?

6 Miljardööri, Jotka Ansaitsivat Rahansa Ilman, Että Heidän Pitäisi Perustaa Yritystä

Harkitse vanhempien ja isovanhempien pyytämistä osallistumaan 529-yliopiston säästösuunnitelmaan muiden lahjojen sijasta. Pidempi vastaus on, että menestyminen ilman yliopistoa - etenkin siihen kohtaan, jonka Gates, Zuckerberg ja Jobs tekivät - on poikkeus, ei sääntö. Haluat ehkä pelata huonoa ja sanoa ei, tai osallistua ehdottoman minimiin. Yliopiston työntäminen jokaiselle lapselle, tavoitteistaan ​​ja elämätavoitteistaan ​​riippumatta, on vain tyhmä. Sen sijaan on tärkeää ottaa inspiraatiota monilta yrittäjiltä, ​​joista on tullut menestys ilman korkeakoulututkintoa. Uber-kuljettajana saat maksun ohjaamaan sovellusta käyttäviä asiakkaita paikkoihin ja paikkoihin. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että menestysvauhtisi ei tarvitse kilpailla heidän kanssaan. Luulen, että kohtaloni oli olla missä olin.

Keskimäärin englannin toisena kielenä opettajat ansaitsevat 40 184 dollaria vuodessa PayScalen mukaan. Terveellä annoksella kyynisyyttä ei ole mitään vikaa, mutta et halua työskennellä pessimististen ihmisten kanssa. Joten lopullinen asia, minun tapauksessani on, tutkinto EI vastannut hyvää ansaitsemista itselleni. Nämä ovat etuja, jotka sinulla yksilöllä on. Siirryttyäänni asumaan ja asumaan nyt viehättävässä pienessä mökissä kylässä tyttöystäväni ja kitty kissan kanssa, olen oppinut, ettei mittaa menestystä sillä, kuinka paljon ansaitset rahaa, vaan kuinka onnellinen olet elämäsi kanssa. Joten kun olet työnantaja kysyy: "Haluatko sijoittaa yritykseen 401 (k)", todellinen kysymys on: "Haluatko varata 1800 dollaria ja saada 4800 dollaria? "Monet ihmiset, joilla ei ollut korkeakoulututkintoa, kun he alkoivat ansaita miljoonia. Simuloida, olemme kauppiaiden kuopassa kehittämässä reaaliaikaisempaa API-pohjaista osakemarkkinasimulaattoria Intian osakemarkkinoille. Jos olet kiinnostunut testaamaan beetavaiheen julkistamista helmikuussa 2019, lähetä sähköpostia osoitteeseen admin @ traderspit. Tapaa ainakin 10 alan edustajaa varmistaaksesi, että näkymäsi on oikein.

Anna Säästökorollesi Säännölliset Kuopat

Katso tämä luettelo kuusinumeroisista tulotöistä, joihin voit päästä nyt ilman tutkintoa. Sijoittamisessa on paljon huomioitavia tekijöitä, joten muista ajatella sitä järkevästi. Tai voit tehdä kaikki kolme. 38 800 työllisyyden kasvun ennustetta (2019-2026):

Parhaat työpaikat Amerikassa ilman korkeakoulututkintoa

Tätä sanottuna, se ei ole aina kaikille, joten on mahdollista, että paras valinta olisi ohittaa se. (Iid = EL), joten minusta näyttää siltä, ​​että vain 60% miehistä ja 17% naispuolisista miljardareista on itse tehnyt, että yliopisto on todennäköisesti oikea reitti. Ihmiset eivät halua antaa rahansa jollekin, joka ei näytä arvostavan sitä tai menee liian raivoilleen kohtuullisella menestyksellä. Kun olet äänittänyt äänen, lähetät sen takaisin asiakkaalle Word-asiakirjan muodossa tai muussa muodossa, jota he vaativat. Mitkä olivat todennäköisyydet ansaita mediaani palkka tai enemmän ennen yliopistoa? Itse asiassa tässä yhteisössä on jopa 16-vuotiaita ihmisiä, jotka rakentavat omaa tytäryhtiömarkkinointiyritystään.

Pysyä Yhteydessä

Se voi olla yksinkertainen syy, miksi joku ostaa tai ei osta kirjaasi. (FB) Mark Zuckerbergin nettovarallisuus on 13 dollaria. Tämä ei tarkoita, ettei auringon alla ole mitään uutta, mutta suurin osa meistä ei ole visionäärejä keksijöitä.

 • Metro- ja katuauto-operaattorit vastaavat junien ohjauksesta.
 • Tässä luetellut esimerkit ovat vain muutama ura, joka tulee harkita yliopistoon osallistumisen sijasta.
 • Juuri tämä on e-kirja - välitön ilahduttaminen.

Älä Etsi Nopeinta Tapaa Tulla Miljonääreksi.

Vaikka korkeakoulututkinto ei ole koskaan huono asia, sinun ei todellakaan tarvitse sitä ansaita hyvää palkkaa. Kuinka ansaita ylimääräistä rahaa: 23 helppoa tapaa, minulla on useita seuralaisia, jotka ovat kykeneviä asiantuntijoita ja jakavat työnsä sosiaalisessa mediassa suurilla reaktioilla. Näitä asioita ei voi ostaa - ne täytyy ansaita. Toinen vaihtoehto on etsiä Googlelta ”eBook Cover Designer”. Hissien asentajille ja korjausammattilaisille on suuri kysyntä - keskimääräiset palkat ovat 80 000 dollaria vuodessa. Virtuaaliassistentit ovat vastuussa monista tehtävistä.

Kolme suosituinta työtä Amerikassa tällä hetkellä

Tietää kaikkien etuja ja haittoja ja laadi suunnitelma tavoitteidesi ja budjetin saavuttamiseksi. Ja jos olet työnhakija, joka etsii uraa ilman korkeakoulua, siinä on valtava ylösalaisin: Jos minulla ei olisi sijoitusta, työskentelisin enemmän. Paikallinen yritys, joka on ollut jo vuosikymmenien ajan omistajan kanssa, joka todennäköisesti jää eläkkeelle, voisi olla täydellinen paikka sijoittautua. Rikkaana oleminen tarkoittaa rahaa, vapaa-aikaa ja hyvää terveyttä. Hän on sanonut, että hän halunnut aloittaa Minecraftin luomisen, koska hän pystyi tekemään mitä halusi.

Tarvitsetko mentorin, joka oli kerran kenkässasi? Vaimoni oli käytännöllinen ja säästäväinen nainen, joten sovittiin, että panemme kaksikymmentäviisi prosenttia palkkamme muutama vuosi sitten perustamaan sijoitusrahastoon. Se jättäisi silti meille tarpeeksi elämämme nautinnon. Toinen oletti olevansa yksin, työskennellyt läpi yliopiston, ja oppinut sitten hänen vanhempansa olisivat maksaneet kaiken opetuksensa, jos hän olisi kysynyt heiltä. Sinun ei tarvitse istua tietokoneesi ääressä samalla tavalla kuin työntekijän täytyy istua kaupassa. Se on 7500 dollaria vuodessa eläkkeelle siirtymiseen. Summa kasvaa vain 370 671 dollariin kahdenkymmenen vuoden kuluttua, jos se korvataan vuosittain kahdeksalla prosentilla. Julkisen sektorin työpaikat:

Käytä säästöjä samalla tavalla. Ehkä voitaisiin väittää, että korkeakoulututkinnon omaava lapsi voisi elää samoilla kustannusperusteilla kuin lukion koulutuksella oleva, ja vapauttaa siten enemmän rahaa säästämiseen ja sijoittamiseen. Maksaa runsaasti 78 400 dollaria, ja kysyntä on vahvaa elektronisten korjausammattilaisten kannalta, kasvuvauhti on 3. Tällä kurssilla jaan kaiken, mitä olen siitä oppinut. Joten kuinka paljon voitit? Mutta voit periaatteessa seurata mitä tahansa startup-perustajaa tai online-persoonallisuutta tai pienyrityksen omistajaa, joka jakaa elämäntunteja omalla alustallaan tai erilaisilla. BLS toimitti luettelon 80 korkeasti maksettavasta ammatista, jotka eivät vaadi korkeakoulututkintoa.

Keskimääräinen velkasumma on 37 172 dollaria.
 • Paina “control + F”, kun olet myyntisivullani ja etsit ”ansaitse 100 dollaria päivässä verkossa”.
 • Mieheni osti lipun rivillä jokaiselle perheenjäsenelle, ja hän teki numerot satunnaisella tavalla.
 • Sitä ei ole, haluat uskoa siihen, mutta kun tulet lähemmäksi, huomaat, että siellä ei ole mitään.
 • Tiedämme, että sinulla on hulluja.

Lainvalvontaviranomaiset

Ja se palkitsee sinua hyvin! Sanoin siellä jotain, mitä olet todennäköisesti epäillään lukiosi jälkeen ja olet saattanut vahvistaa useita vuosia sen jälkeen kun tulit työvoimaan. Olimme kuten useimmat muut perheenjäsenet, sillä olimme aina lähellä tilinylityksiä jokaisen kuukauden lopussa. Mutta se on kunnossa. Tyypillinen korkeakoulututkinnon suorittanut jättää koulun velkaa. Ystäväni saavat kirjeitä Harvardilta, Cal Polyilta ja UCLA: lta, ja nämä ovat todella hyviä kouluja. Esimerkiksi uutisten seuraaminen on erittäin tärkeää, jos haluat tehdä päätöksen sijoituksesta tai saada selville tulevista suuntauksista. Vaikka et haluaisi seurata toimintasi kolmansien osapuolten seuraamana mainontapalveluiden suhteen, näet silti henkilökohtaisia ​​mainoksia sivustollamme.

Aloita online-imperiumin rakentaminen tänään. Venytä opiskelijalainoja: Itse asiassa, jotta eliniän ansaintalaskelmat tasapainottaisivat (ts. Niin lukion kuin yliopiston asteikot osoittaisivat samalla dollarimäärällä säästöjä eläkkeellesi siirryttäessä), lukion tutkinnon suorittaminen tarvitsee vain 38 030 dollarin etumatkan rahaston. ! 3%: n korko, ja keskimääräinen palkka signaalien ja raidekytkimien korjaamoille on 68 400 dollaria. Rahaa ei tehdä ilman riskiä. Kenelläkään ei ole oikeutta kertoa sinulle kuinka elää elämäsi. Hän pyysi minulta lainaa kaksisataatuhatta dollaria. Tämän vuoksi rikastuminen on niin pirun helppoa!

32 Parasta Uutta Pankkitilisi Tarjousta Ja Tarjousta - Lokakuu 2019

Jäljitin joitain ihmisiä, jotka ovat saaneet paska tonnin rahaa tekemättä mitään todellista työtä saadakseni selville, kuinka voit rikastua ilman työtä. Mutta varma kaava replikoida heidän menestyksensä on yksinkertaisesti rakentaa tapojaan. Samasta syystä, jonka sanoin ystävälleni - Korostaakseni, että on mahdollista rikastua ILMAISEKSI ilman korkeakoulututkintoa. Kuinka ensimmäisen palkkion aloituspalkat lasketaan yhtälöön? Jos et ole vakuuttunut siitä, että pienet päivittäiset päätökset voivat saada aikaan, harkitse tätä: Mutta yrittäjyys merkitsee työtä kohti suurta palkkapäivää. Kaikki mitä digitaalimaailmassa on saatavilla, tekee mahdolliseksi tietää, kuinka tulla omaehtoiseksi miljonääreksi ilman rahaa. Jos ihmettelet mitä tapahtui ystävälleni.

Työ vaatii usein ja siihen liittyvän tutkinnon sekä pitkäaikaisen alan koulutuksen. Matematiikan jälkeen tajusin, että en koskaan rikastu työskentelemällä työllä, jonka korkeakoulututkinto saisi minulta. Ajatus siitä, että jos haluat menestyä elämässä, sinun täytyy mennä yliopistoon, on vain tyhmää. Mikä oli entisen HP: n toimitusjohtajan Carly Fiorinan pääjohtaja? Jokainen pieni apu auttaa, ja Berkeleyn tutkimuksesta löytyy, että lapset, jotka työskentelevät itse yliopistojen kautta, tekevät parempia akateemisesti. Yliopisto voi auttaa sinua urallasi, mutta oma asemasi on se, joka lopulta määrää menestyksesi tason. Keskustele yliopistorahoituksesta vanhempiesi kanssa. Hän rakensi lomakeskuksen, ostoskeskuksen ja kongressikeskuksen yrityksen tapahtumia varten ja lopulta luovutti kumppanuuksiaan rakentaakseen 1 dollarin.

Online ESL -opettaja

Putkimiesten kysyntä on aina suurta, ja heille maksetaan siitä hyvin. Mutta se ei ole mitä itsetehtyjä miljonäärejä koskaan tekisi. Sijoita aikaa hankkia mahdollisimman paljon kokemusta ja rakenna erinomainen salkku. Itse asiassa Mooren mukaan hän näkee hyvin vähän yhteyttä akateemisen pätevyyden ja asiakkaiden kyvyn välillä rakentaa tuottoisaa ja tyydyttävää uraa. Joku pitää tietokoneiden ja niihin liittyvien laitteiden toimivan moitteettomasti, ja yritykset maksavat hyvin kokeneille IT-henkilöille. Valmistaudut vastuuseen.