Parhaat Online-osakevälittäjät Vuonna 2019 (lukijoiden Mukaan)

Kaikesta parhaan nimeäminen sisältää yleensä joitain mielipiteitä, ja tämä on varmasti tilanne tässä viestissä. Mitä nopeammin ja halvemmalla voit siirtää rahaa, sitä suuremmat mahdollisuutesi ovat kauppakeskuksessa. Pöytäliittymille MoneyRates. Jos keskityn oikeisiin kauppoihin, palkkiot ovat vähäiset. Kun aloitat sijoitusmatkan, aloita sijoitusrahastolla tai ETF: llä, joka seuraa suurempaa indeksiä - ajattele S&P 500: ta. Sinulla on myös pääsy salausvaluuttakauppaan Bitcoinin, Ethereumin ja muiden digitaalisten vaihtoehtojen kautta. 6 parasta kirjaa päivänsisäisestä kaupasta, matalamman määrän breakoutit todennäköisemmin laskevat entisen resistanssitason alapuolelle, mikä vaikeuttaa voittoa. 5Paisa on edullinen osakekaupan sovellus, jossa on robo-neuvoa-antava ja online-osakemarkkina, mukaan lukien useimmat ominaisuudet, joita johtavat taloussovellukset tarjoavat. E * TRADE osti verkkovälittäjän OptionsHouse syyskuussa 2019 725 miljoonalla dollarilla, mikä tasoittaa tietä nykyisen Power E * TRADE -alustalle (11).

Jatka pätevien istuntojen oppimista ja kuuntelemista, jotka laajentavat kauppatietosi.

Kärsivällisyyttä. ”Kuka tämä yritys on? StocksToTrade yhdistää kaikki nämä apuohjelmat - avoimista webinaareista avoimilla markkinoilla ja lähellä paperikauppaa ja varastossa tarkkailuun. 50 kauppaa, 100 osaketta keskimäärin 50 * 3 dollaria. Useiden tarkkailulistojen seurannasta ja hintahälytysten asettamisesta aina osakekarttojen analysointiin ja kauppojen sijoittamiseen TradeStation Mobile tarjoaa fantastisen monipuolisen kokemuksen kauppiaille.

Ne tarjoavat osake-, joukkovelkakirja-, optio-, valuutta- ja futuurikauppaa. Thinkorswimin avulla voit käydä kauppaa jopa 24 tuntia päivässä (viisi päivää viikossa) tietyillä arvopapereilla, joilla on maailmanlaajuinen 24 tunnin kauppasykli. Kaupankäyntistrategioiden tekninen analyysi ja tilastollinen mallintaminen on toinen TradeStation-alustan vahvuus. Alusta, jota pidetään luokkansa parhaaksi yksittäisten osakkeiden, rahastojen tai jopa alhaisten palkkioiden perusteella, ei ehkä ole paras valinta. Parhaat online-välittäjät osakekauppaan, siksi, jos hinta murtuu vahvan tuki- ja vastustusalueen läpi, se on ennakoivampi. Tuetut kanavat: Ally tarjoaa asiakastukea 24 tuntia vuorokaudessa puhelimitse ja sähköpostitse. Allyllä on useita ilmaisia ​​työkaluja, kuten markkinoiden ja yritysten tilannekuvia, tutkimusta, tarjouksia, seulontoja ja paljon muuta. Luotettava välitysyritys voi tehdä kaiken muutoksen.

 • Elektronisten lompakkojen talletukset ovat melko korkeat.
 • Jos et tee yli 30 kauppaa jokaisella vuosineljänneksellä, kannattaa ehkä liittyä toiseen välityssivustoon.
 • TradeStationin keskittyminen korkealaatuiseen markkinatietoon, kaupan toteuttaminen ja sitoutuminen korkeaan asiakaspalveluun tekevät niistä loistavan valinnan aktiiviselle kauppiaalle.
 • 88 kauppaa kohden ostamalla monikauppapaketti; 2.
 • Hämmästyttävän hinnoittelun lisäksi Webull tunnetaan helppokäyttöisistä työpöytä- ja mobiilisovelluksista, kaupankäyntikursseista ja poikkeuksellisesta vakuutuksesta.

Parhaat Online-osakekaupan Sivustot

Lisävaihtoehtojen hankkiminen on hienoa, mutta suurin osa sijoittajista käyttää vain muutamia näistä työkaluista. Kun yritys tuottaa voittoa, se voi jakaa rahan osakkeenomistajilleen laskemalla osingon. Vain singaporelaiset voivat käyttää interaktiivisia välittäjiä ostamaan osakkeita maan ulkopuolelta, koska kauppapaikalla ei ole lupaa toimia täysimääräisesti Singaporessa. Thinkorswimille ainutlaatuinen on virtuaalinen kaupankäyntiympäristö, jonka avulla kauppiaat voivat testata kauppojaan ja ajoituksensa paperMoney: llä. Oikea ajattelutapa, strategia ja työkalut.

Nämä bonukset voivat säästää rahaa. Kuinka aloittaa sijoittaminen: aloittajan opas, sijoittamiseen liittyy kuitenkin myös tappioriski. Köysien oppiminen on vaikeaa, kun jokainen kauppa maksaa 10 dollaria tai kun roboboosi tekee tililtäsi huomattavan leikkauksen kuukausittain. Suunnittelu on minimalistinen, interaktiivinen ja helppo navigoida.

Kaupan asiantuntijoiden 24/7 tuki

HSBC Bank 350 dollaria, 750 dollaria, 2019 dollaria tarkistusbonukset (valtakunnallinen)

Kansallisessa testauksessa interaktiiviset välittäjät toimittavat jatkuvasti. Jos et aio käydä kauppaa usein, kauppojen hinta ei putoa aivan yhtä paljon. Ally tarjoaa tavalliset 4 dollaria. Me kaikki saamme inspiraatiota sijoittaa satunnaisesti (yleensä kun saamme tunnepitoisuuden huippunsa nähdä osakekurssien nousevan), mutta se ei ole sijoitusstrategia, joka kannattaa pitkällä tähtäimellä. Varakkaille sijoittajille, jotka suunnittelevat vain kauppaa Yhdysvaltojen osakkeilla ja ETF: llä, TD Ameritrade saattaa olla hyvä vaihtoehto Saxolle.

Robinhood ei tarjoa paljon tukea tai resursseja sijoittajille, mikä on suurin haitta. Tasapainoinen sijoitus on avain menestykseen. Niiden matalat marginaalit, alhainen palkkio suurista volyymikaupoista, korkeat korot, jotka maksetaan joutumattomalle käteiselle kauppatilisi tilillä, ja eliittityökalut ja -alusta tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen oikean tyyppiselle sijoittajalle. Jos sinulla on esimerkiksi IRA, sinulta veloitetaan 7 dollarin neljännesvuosittainen maksu. Uskollisuus voi vaatia melko moitteettoman minimitalletuksen, joka on 2 500 dollaria, mutta se korvaa sen houkuttelevilla palkkioillaan.

Haluan käydä kauppaa nopeasti ja ottaa voittoja missä vain voin. Thinkorswim, TD Ameritraden tehokas kauppapaikka, voidaan räätälöidä aloittelijoille ja edistyneille kauppiaille. Kaiken kaikkiaan se on loistava online-välittäjä. 25B | Osakekohtainen tulos (TTM - 12 kuukauden lopussa):

 • Jos tarvitset välittäjää auttamaan sinua kaupoissasi, sinun on valittava yritys, joka tarjoaa kyseisen palvelun.
 • Tämä voi antaa sijoittajalle näkökulman ympäristöön, jossa varastot ja muut sijoitukset toimivat, kuten talouskasvu, inflaatio ja ulkomaankauppa.
 • Voit esimerkiksi verrata siviilien työttömyysastetta verrattuna yhdysvaltalaisten yritysten voittojen kasvuun.
 • Käytän nyt aktiivisesti Stock Roveria joka päivä etsimättömiä jalokiviä, jotka muodostavat perustan pitkäaikaisille sijoituksilleni.

Huomioon Otettavat Tekijät

Joukkovelkakirjalaina on korkoinstrumentti, joka edustaa sijoittajan lainaa lainanottajalle (tyypillisesti yritys- tai julkisyhteisölle). Vuotuinen 400 dollarin (5,80 dollarin) jäsenyys/18% GST yksittäisille käyttäjille. Katso täydellinen Betterment-arvostelu ja käy heidän sivustollaan avataksesi tilin.

Paras online-sijoitussivusto aloittelijoille: parantaminen

Firstrade

Tutustu M1 Finance -arviointiimme ja tilaa tili jo tänään. Mutta koska sinun ei tarvitse maksaa mitään kauppamaksuja, säästät silti rahaa. Talletus vähintään 250 000 dollaria maksaa sinulle 600 dollarin käteisbonuksen.

TD Ameritrade 600 dollaria, 1000 dollaria, 1500 dollaria, 2500 dollaria käteisbonuksia lokakuusta 2019

Kärsivällisyys on pelin nimi täällä, ja robo-neuvonantaja on alan paras pitkäaikaisille sijoittajille. Joten kaikkien näiden muutosten perusteella kuka sinä (lukijasi) pidät parhaaksi online-osakevälittäjänä vuonna 2019? E * TRADEn vakioverkkoalusta sisältää reaaliaikaisten tarjousten, uutisten, kaavioiden ja päivittäisten markkinoiden kommenttien suoratoiston. Jos etsit vankkaa alan johtajaa, joka helpottaa sijoittamista uusille sijoittajille, TD Ameritrade on loistava vaihtoehto. Vaikka voit saada volyymialennuksen, tavanomaiset osakekaupan kustannukset ovat 0 dollaria. Jatka ostamista linkitetyllä luottokortillasi ja yllätykää summasta, jonka tammenterhot kerävät sinulle. Antaa sijoittajat, jotka haluavat robo-neuvonantajan hyödyn, 0 dollaria kauppaa kohden. Erinomainen kuin suurin osa listan välittäjistä, Betterment on täysivaltainen robo-neuvonantaja.

 • Uudet asiakkaat, jotka avaavat tilin tänään, saavat erityisen marginaalikoron.
 • USAA ei veloita vuosimaksuja tai sillä ei ole minimi tiliä koskevia vähimmäisvaatimuksia, ja sinulla on myös runsaasti sijoitusvaihtoehtoja; sijoitusrahastot, CD-levyt, annuiteetit jne.
 • Voit käyttää heidän iPhone- tai Android-sovellustaan ​​myös tilillesi ja tehdä kauppoja.

Kauppaa älykkäämmin Tehokkaiden Ja Intuitiivisten Kauppapaikkojen Avulla.

Tietojen saatavuus: Kun olet avannut tilin, kaikki aloittamiseen tarvitaan riittävästi rahaa kattamaan yhden osakkeen ja kaupankäyntikulun kustannukset. Kaiken kaikkiaan loistava paketti, joka todella sisältyy ilmaiseen versioon. M1: n mukana on esiasennettu 60 kohdennettua sijoitussalkkua, joka tunnetaan nimellä piirakat ja asiantuntevasti valitut viipaleet. Kukin 95 ja Fidelity sai luokituksensa 1 tilausten toteutuksen laadusta, mikä alentaa kaupankäyntikustannuksia entisestään.

Miksi Voit Luottaa Meihin

Sisällönkulku ja personointi ovat keskeisiä kokemuksia, jotka ovat toisin kuin mikään muu alan välittäjä. Lisäksi online-osakekaupan helppous ja suosio avasivat aivan uuden uran finanssialan päivittäiskauppiaissa, joille monet analyytikot katsovat 1990-luvun lopun markkinoiden epävakauden. Voit saada salkkusi nopeasti liikkeelle yhdellä E * TRADE: n ennalta rakennetuista ETF-salkkuista, jotka kaikki käyttävät palkkiovapaita varoja.

E * TRADE antaa sinulle nämä työkalut ja alennukset kullekin kaupalle 4 dollariin. Suosittelemalla sovellusta saat 5 dollaria jokaiselta rekisteröidyltä henkilöltä. Hölynpöly, jonka helppo pääsy ja härkämarkkinat innoittivat, auttoivat vain jatkamaan ylöspäin suuntautuvaa juoksua, joka lopulta ei pystyisi ylläpitämään itseään samalla voimalla.

Tekninen analyysi Teknisellä analyysillä pyritään tunnistamaan osakekaupan malleja ja hintakehitystä siinä toivossa, että tämä antaa käsityksen tulevaisuuden toiminnasta. Kun ajat välittäjää, miettiä, miten aiot tehdä sijoituspäätöksiä, jotta voit valita välitysyrityksen, joka tarjoaa sinulle tarvitsemiesi tietojen tyypin kanssa. Sijoittaminen on henkilökohtaista. Kuinka paljon rahaa tarvitsen sijoituksen aloittamiseen? Onko hyvin koulutettu asiakaspalvelun edustaja valmis auttamaan puhelinsoiminnassa tai välittäjälle sähköpostitse? Kokeile jotain vähän vähemmän käytännöllistä. Ne tarjoavat myös monenlaisia ​​kohdepäivärahastoja. Suurin on, että ne eivät tue monia suosittuja tilityyppejä - erityisesti IRA: ita, mutta myös yhteisiä tilejä, rahastoja ja säilytystilejä. Joten voit valita parhaan saatavilla olevan paketin, joka sopii sijoitustyyliisi ja budjettiisi.

Helppo Online-välitysvaihtoehto - Luotonantokerho

Se ei ole uusien sijoittajien saatavilla helpompaa kuin: Jos nämä piirakat eivät sovi palettisi mukaan, voit luoda omia valitsemalla M1: n vahvan tarjouksen ETF-osakkeista ja osakkeista. Osakkeiden vaihto on yksi palkitsevimmista tavoista rakentaa varallisuutta. M1 antaa sinulle joustavuuden, ilmaisen tilinhallinnan ja mahdollisuuden pelata sijoituksesi, sulata perinteiset välittäjät ja robo-neuvonantajat mielenkiintoisella tavalla. Lisää tämä sosiaaliseen verkostoon ja sinulla on loistava ratkaisu. Uusi varastokoneiden ja skannerien kuningas on saapunut. Polkua säästävä järjestelmä auttaa sinua asettamaan tavoitteet ja säästämään tehokkaasti niiden saavuttamiseksi.

Haluat todella olla GoPro Inc: n omistaja. Tähtiarvostelut ovat viidestä mahdollisesta tähdestä ja perustuvat laskelmaan, jossa yhdistetään muuttujien arviointi mielipiteiden pistemäärillä 1-10 ja 10 "erittäin hyvä" StockBrokersissa. Voit tarkistaa tarkalleen kuinka nämä eri menetelmät toimivat sijoitustyyliä käsittelevässä artikkelissamme. Sijoittamisen uudet voivat koota räätälöityjä kursseja oppiaksesi lisää kauppojen valinnasta ja sijoittamisesta, ja osallistumaan myös verkkoseminaareihin ja live-tapahtumiin siirtyäkseen monimutkaisempiin strategioihin. Kiitos tuestasi. Ja vaikka arvioimme ensisijaisesti osakekaupan sivustoja todellisten kaupankäyntiominaisuuksien perusteella, on aina hyvä plussa myös hyvän hallitun vaihtoehdon saaminen. Ansaitse jopa 500 palkkiovapaa kauppaa. Sitä sääntelevät yli 10 viranomaista maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Ison-Britannian FCA, ja se on listattu Varsovan pörssissä.

Hyvä

Tämä oikeuttaa osakkeenomistajan siihen osaan yhtiön varoista ja tuloista. Jos ilmoitat, että haluat ostaa kymmenen osaketta, vaihdat osakkeita jonkun kanssa, joka myy yrityksen osakkeita. Uutiset - 9.9. - Ylin sijoituskohta, joka on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen tänä vuonna, on EquityFeed-kaupan uutisosio. Mikä parasta, tilin avaamiseen ei tarvita mitään vähimmäisvaatimuksia. Tämä on toinen välittäjä, joka tarjoaa monia vaihtoehtoja, kun kyse on sijoitusrahastoista ja palkkioista vapaista ETFistä. Kaupankäyntitekniikan tavoitteena on saavuttaa hintaparannuksia asiakastilauksissa siten, että “Osta” -tilaukset toteutetaan alhaisemmalla hinnalla kuin kaupan tekohetkellä markkinoilla ja “Sell” -tilaukset suoritetaan korkeammalla hinnalla.

Paras edulliseen kauppaan: Ally Invest

Tämä yritys tarjoaa osakekohtaista hinnoittelua ja eriytettyä hinnoittelua, joka voi tarjota edullisemman tarjouksen riippuen varastostasi ja kaupan määrästä - tämä on erityisen hyödyllistä penniäkään osakekauppiaalle, joka haluaa purkaa muutaman sentin kauppamaksuistaan. Voit hyödyntää ilmaista tietoa, jos teet vähintään yhden forex-kaupan 90 päivän aikana. Laaja valikoima sijoitusvaihtoehtoja voi olla myös tärkeä. Suosittelen lukemaan alla olevaa osaa, jotta opit vertailemaan välittäjiä ja selvittämään, mikä online-alennusvälitys on parhaiten tarpeitasi vastaava. 95 optiota kauppaa kohden, plus 0 dollaria. Ally Investin kauppapaikka ei ole yhtä hyvä kuin Interactive Brokersin, SureTraderin, Charles Schwabin ja TD Ameritraden kauppapaikka, mutta tekniikka on vankkaa ja kaikki voidaan hoitaa yhdestä verkkokäyttöliittymästä. Tarvitsee vain vähän rahaa ja halu tehdä muutoksen.

95 tehdä kauppaa, joten ostoksilla voi olla suuri merkitys. 50 kokonaiskustannusta/3. Koska se on valtava valikoima kaupankäyntityökaluja, tutkimusta ja 24/7 -tukea, se on myös kalliimpi kuin muut välittäjät. Aloita miningcryptovaluuttaoikeus nyt., kuinka ostaa höyry lompakkoa bitcoineilla htttps-kolikoista. Se on virtuaalinen kaupankäyntitili, jonka avulla voit testata kaupankäyntistrategioita ennen käyttöönottoa.