Parhaat Teini-ikäiset Verkkosivustot Ansaita Rahaa Verkossa

Näin säästät rahaa teini-ikäisenä! Ihmiset ovat kääntyneet suuriin voittoihin eBayssa sen perustamisesta lähtien vuonna 1995. Voisit tarjota ihmisille joulukuusien puhdistamattoman käytön ja sitten hävittää sen, jos heillä on elävä puu. Airbnb on sivusto, jonka avulla voit listata kotisi (tai vain huoneen) muille ihmisille, jotka haluavat vain käydä missä asut. Kun olet ansainnut rahaa itsellesi, voit tehdä sen haluamallasi tavalla!

  • Jos se toimii edelleen, sammuta näyttö takaisin ja odota.
  • Se auttaa, jos teini-ikäisillä on työ, josta he voivat ansaita omia rahaa ja oppia työetiikkaa siinä työskennellessään.
  • Sinun ei tarvitse meidän kertoa sinulle tavallisista töistä.
  • Viisitoista minuuttia myöhemmin hän tehtiin, ja vaimoni ja minä olimme erittäin vaikuttuneita siitä, kuinka paljon paremmin roskakorimme näyttivät (ja haisivat)!
  • Kun sinusta tulee freelanceria, se tarkoittaa, että sinut yleensä palkataan projektista projektiin.

Paikalliset viljelijämarkkinat ovat loistava paikka teini-ikäisille ansaita rahaa. Varasto on yksi parhaista foorumeista nuorille sijoittajille, koska ihmiset voivat lahjoittaa sinulle osakekannan ja voit ostaa osakkeita ja ETF: ää vain 99 senttiä kaupasta. Jos salamat nopeasti näppäimistöllä, saatat nauttia tällaisesta työstä ja tehdä sen hyvin. Nurmikonhoitopalvelujen tapaan teini-ikäiset ovat tarjonneet lastenhoitopalveluja naapureilleen käytännössä ikuisesti. Jos satunnaisten artikkeleiden kirjoittaminen ei ole aivan sinun juttusi, voit harkita sen sijaan kirjoittamaan arvosteluja sponsoroituihin arvosteluihin. Kuten näemme, on melko helppoa ansaita rahaa teini-ikäisenä, jolla on joitain taitoja ja vaivaa.

Jos olet teini-ikäinen ja olet kiinnostunut ansaitsemaan omia rahaa, et ole yksin. Kävimme äskettäin ravintolassa, jossa heillä oli henkilö, joka kiertää tekemässä ilmapalloeläimiä lapsille. Tämä voi olla hieno tapa ansaita rahaa teini-ikäisenä ja auttaa jotakuta toista parantamalla omia taitojasi! Sinut valvoo pätevä ja taitava neuvonantaja, joka yleensä seuraa leiriläisiä.

Tiesitkö, että voit perustaa teini-blogin ja ansaita siitä rahaa? Se tulee todennäköisesti itseäsi nuoremmille opiskelijoille. Oletetaan, että sijoitat 1 000 dollaria 15-vuotiaana ilman lisäosuuksia. Tässä keskustelen: Voit ottaa kyselyjä myös sen mobiilisovelluksesta. On myös runsaasti online-kauppapaikkoja, joilla voit myydä taideteoksiasi tai laittaa mallisi esimerkiksi t-paitoja, mukeja ja paljon muuta. Niillä näyttää kuitenkin olevan vähän tutkimuksia. Voit rekisteröityä niin kauan kuin olet yli 14-vuotias.

Koirarodustasi riippuen ihmiset käyttävät paljon rahaa jälkeläisiin.

Luo Tumblr-teemat

Ansaitset postituksesta hyvityksiä, jotka voidaan sitten muuttaa käteiseksi milloin tahansa. Instagramer– Tiesitkö, että voit ansaita rahaa Instagram-tililtäsi, jos sinulla on tarpeeksi seuraajia? Löydä lisätietoja täältä:

Keräät polttopuut metsästä tai rakennusastioista ja myyt sen kanjonien tai virkistysalueiden suulla. Jos autosi on aina kipinöivä puhdas, voit myös ansaita rahaa pesemällä ja puhdistamalla työskentelevien ammattilaisten autoja. Yksi lasteni aikaisemmista töistä oli auttaa isoäitiään nurmikolla. Mahdollisuudet ovat rajattomat, kun löydät maksavat asiakkaat. Tänä päivänä, etenkin Internetin tehokkaan ja helpon pääsyn ansiosta, et voi koskaan olla liian nuori aloittamaan ansaita rahaa itsellesi. Mitä tarjoat tehdä muutamalle ensimmäiselle opiskelijalle (vaikka se ei olekaan kouluaine, kutsumme heitä silti opiskelijoiksi). Vauvakanien myynti hyviin koteihin voi olla hyvä tapa ansaita rahaa. Voit aloittaa toimimalla DJ: na omassa sosiaalisessa pihassasi.

Käynnistä Verkkosivusto

Suurin osa asiakaspalvelun edustajista auttaa asiakkaita heidän kysymyksissään ja kouluttamalla heitä yrityksen tuotteista. Osa-aikaisia ​​työpaikkoja on saatavana vähittäiskaupassa, ruokapalvelussa ja viihdeteollisuudessa. Ravintola sai ilmaista viihdettä ja ilmapallotaiteilija sai ilmaisia ​​asiakkaita.

Jos on jokin aihe, josta tiedät, että osaat hyvin, miksi et ansaitsisi rahaa muiden ohjaamiseen. Jos pidit tämän viestin hyödyllisenä, olisin erittäin onnellinen, jos jaoisit sen! Jos haluat lisätietoja, lue koko Swagbucks-arvosteluani ja ansaintaoppaani tai kirjaudu täällä. Tämä tarkoittaa, että monet vanhemmat ihmiset eivät tiedä miten tai joilla ei ole aikaa tehdä alla olevia ideoita.

Toivon, että tämä luettelo inspiroi sinua pääsemään sinne ulos ja löytämään uusia tapoja ansaita rahaa. Graafinen suunnittelu on yksi hienoista tavoista ansaita rahaa kotona teini-ikäisille, varsinkin jos olet luova ja sinulla on silmä suunnittelulle. Koska monilla kirjoitussisällön sivustoilla on ikärajoitus, se tekee tästä vaihtoehdosta melko hyvän teini-ikäisille, jotka haluavat ansaita rahaa kirjoittamiseen.

Mitä nopeammin avaat heidän silmänsä kaikille lapsille tarjolla oleville erilaisille työpaikoille, sitä nopeammin he oppivat taloudellisesta vastuusta.

9Perää rahaa luottokorteiltasi

On todennäköistä, että löydät paljon ihmisiä, kun tarvitset tarjoamiasi palveluita, ja jos teet hyvää työtä ensimmäistä kertaa, he ajattelevat sinua seuraavan kerran, kun he haluavat jotain tehtyä. Voit soittaa puheluita Google Voicen tai muiden palveluiden kautta. Jos sinulla on vahva uima-tausta, opeta uintia.

Suosituimpia tapoja on ottaa verkkokyselyjä ja täydentää erilaisia ​​tarjouksia tutkimussivustoilla, kuten Swagbucks, Survey Junkie ja Inbox Dollars.

Keskimääräinen freelance-web-kehittäjä tekee keskimäärin 61–80 dollaria tunnissa. Liittymällä InboxDollarsiin voit ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä tutkimuksia, pelaamalla videopelejä, lukemalla sähköpostia, katselemalla videoita, tulostamalla kuponkeja ja ostamalla verkossa. Ansaitaksesi 5 dollaria sinun täytyy kuunnella 50 kappaletta - mikä vie paljon aikaa. Se on laillinen freelance-sivusto, johon voit liittyä ja alkaa tarjota palveluitasi asiakkaille ympäri maailmaa.

Jos vierailet missä tahansa mainoksissa, jotka näet niiden avautuessa, saat rahat Qmee-tiliisi. Lopuksi on henkilökohtainen suosikki: Toinen oldie mutta goodie on leipomyymälä.

Johtopäätös

Kun kirjoitan tätä viestiä, tällä hetkellä tällä työpöydällä on käytettävissä 137 luovaa suunnittelutyötä, joka sisältää sekä kokopäiväiset että freelance-työt. Mene ja pyydä vanhempiasi auttamaan sinua perustamisessa. Se voi olla jonkinlainen ohjevideo tai tietyistä aiheista, kuten elokuva- ja musiikkikatsaukset. Käsityö on jotain, jonka ihmiset usein maksavat lapsille mielellään. Arvostuksesta riippumatta MusicXray maksaa 10 senttiä kappaleesta.

Saatat jopa pystyä tekemään sen omalla ajotielläsi eli sinun ei tarvitse kuljettaa tyhjiö- tai vesiletkua mukanasi jokaiseen paikkaan. Voit myös luoda online-mainoksen. Fiverr on loistava kauppapaikka mainostamaan kykyjäsi riippumatta siitä, onko voit tehdä videoita, kirjoittaa runoja tai tarinoita tai suunnitella verkkosivustoja. Limonaditeline on klassinen esimerkki yrittäjähenkisestä lastenhankinnasta. Puhdista pöly, selvitä säilytyskaappi ja tee autotallimyymälä. Kerro meille kommenttiosassa.

Se maksaa äänitteiden ja videoiden kopioinnin ja maksaa kerran viikossa Paypalin kautta. Acton on voittoa tavoittelematon, jonka tarkoituksena on ”edistää lasten yrittäjätaitoja ja auttaa heitä löytämään henkilökohtainen tehtävänsä elämässä. On myös mahdollista työskennellä eläinsuojissa, jossa voit saada palkkaa eläinten hoidosta, viedä ne kävelylle ja leikkiä heidän kanssaan. Aloita Swagbucks-sovellus aloittamalla tästä. On jopa videoita, jotka opettavat sinulle videoiden tekemisen. Vaikka et rikastu tekemällä tätä, minusta se tuntuu hieno tapa Internet-ystäville ansaita rahaa. Jos sinulla on taitoa tällaista työtä varten, voisit olla vastaus heidän rukouksiinsa.

Ansaitse Rahaa Verkossa Ja Offline-tilassa

He perivät sinulta ennakkomaksut ja houkuttelevat sinua työskentelemään heidän kanssaan. Jälleen kerran, henkilökohtaiset arvosteluetulot eivät ole valtavia, mutta tällaisella työllä on kyse kovasta työstä ja suuren määrän arvostelujen kehittämisestä ajan myötä. Ctrl + y on redo, jos menet hieman liian pitkälle kumoamisen kanssa. Kuinka ansaita rahaa teini-ikäisenä ilman työtä? Sinun on vain arvioitava paikka heidän pizzansa laadun suhteen ja muistettava toimitusaika.

OK, joten tämä saattaa vaatia vähän muodollista koulutusta, mutta se on hieno tapa ansaita rahaa tekemällä jotain, josta osaat. Katso koko arvostelu täältä! Verkkokaupan avulla olen ansainnut elantonsa vuodesta 2019 ja mikä on auttanut minua eläkkeelle varhaisessa vaiheessa.

Kuinka Ansaita Rahaa Teini-ikäisenä?

Kirjaudu sisään Fiverriin ja hanki työpaikkoja sosiaalisten sivujen ylläpitämiseksi. Menestyäksesi sinun on oltava nopea ja tarkka. Laita se Amazoniin 2–10 dollaria, ja voit ansaita rahaa edelleen teoksesta ilman julkaisu- tai muita kustannuksia sinulle (Amazon-palkkioiden lisäksi, mutta ne tulevat suoraan voitostasi)! Satusin kerran teini-ikäisen luo, joka loi ja myi omia taideteoksia messuilla. Fiverr ja Esty ovat molemmat loistavat paikat aloittaa graafisen suunnittelun myyminen, ja voit käyttää niitä myös tuntemaan myymäsi. Joten ajatelkaa sitä, sinun ei tarvitse ajatella uutta konseptia, jos haluat perustaa oman Youtube-kanavasi, Ryan ei tehnyt sitä, hän toi vain oman spininsä siihen. Jos olet tosissasi, suosittelen liittymistä Hollensin Luoja-akatemiaan.

#6 - globaalit testimarkkinat

Työn Saaminen Ja Pitäminen

On monia sivustoja, kuten Fotolia ja Shutterstock, joihin voit ladata valokuvia ilmaiseksi. Vaihtoehtoja voivat olla bussipöydät ravintolassa, hyllyjen varastointi myymälässä, jäätelön kaappaus, avustaminen pihan kunnossapidossa tai arkistointi ja vastaavat työt toimistossa. Keskustelemme kuinka ansaita rahaa verkossa nopeille ja turvallisille nuorille. Me tajuamme sen; teini-ikäiset tarvitsevat rahaa, mutta heidän on myös pidettävä hauskaa. Itse asiassa koputus ovelle tai lentolehtinen voi luoda kannustimen työpaikkojen tapahtumiseen. Jos et omista painepesuria, Home Depot vuokraa peruspainepesurit 38 dollaria/päivä 50 dollarin talletuksella.

Sammuta heidän näyttönsä virran säästämiseksi. Videot voivat olla mistä tahansa aiheesta mitä ajattelet. Yksi teini-ikäisenä suosikkiharrastuksistani oli irrottaa tietokoneet ja päivittää niitä. Mitä isompi laite sinulla on, sitä nopeammin leikata. Voit myös myydä aivan uusia tuotteita, joten osta halpoja tavaroita myymälöistä, kuten Walmart tai Target, ja myy se voitolla eBayssa. Voit myös nauttia tekemästä mitä rakastat eniten, urheilla! Löydät paljon omituisia tehtäviä verkossa rekisteröitymällä Fiverrissä, Craigslistissa, Taskrabbitissa ja Zaarlyssa muiden verkkosivustojen joukossa. Ehkä voit aloittaa ystävien ja perheen kanssa?

Puhdista Roskakorit

Parhaat tavat tuottaa tuloja nopeasti Kiinnostaako? Työskentelin tarjoilijana ranskalaisessa ravintolassa ansaita rahaa teini-ikäisenä. Aivan kuten poikani Bentley, joskus sinun tarvitsee vain kysyä! Saatat huomata, että olet yrittäjä koulutuksessa! Monet naapureistasi saattavat olla kiinnostuneita maksamaan sinulle tämän työn tekemisen heidän puolestaan. Tunnista kaikki, joilla ei ole verkkosivustoa, ja mene käymään heillä. Tiedätkö kuinka digitoida DVD-levyt ja Blu-Ray?

Oikoluku tai Muokkaa

Kaikki lentoyhtiöistä ja vauvatuotteista koulutukseen ja elektroniikkaan. Tarvitsetko ideoita kuuden oman luvun haravointiin? Veljentytärni (9-vuotias) avasi juuri verkkosivustonsa Wixissä (katso yllä oleva kuvakaappaus) myydäkseen paistettuja evästeitä ja cupcakesia 10 dollarilla. Osa-aikatyön saaminen on taattua rahaa palkattuasi.

35 ansaitsemistapaa ansaitsevat rahat Alla olevasta luettelosta löydät joukon harkitsevia ideoita rahaa ansaitsemisesta. Verkkosivuston arvosteluissa mainitaan, että tuntipalkka on melko alhainen aloittelijoille (alle 5 dollaria tunnissa). Koska teini-ikäisten vakuutus maksaa usein enemmän kuin pidempään ajaneen aikuisen, teini-ikäiset tarvitsevat työpaikkoja korkeampien hintojen maksamiseksi. Tastebook - Luo keittokirjoja omista resepteistäsi (tai vanhemmillesi!) Viitaa kuitenkin työlakiin, koska jotkut työpaikat ravintoloissa eivät ole sallittuja alle 18-vuotiaille nuorille. SS on yksi markkinatutkimusalan suurimmista ja tunnetuimmista yrityksistä, joten kannattaa ehdottomasti tutustua. Kun luot maineesi, voit ansaita noin 10 dollaria tunnissa. Sinulla on Internet, joka on avoin markkinapaikka, jolla kuka tahansa voi ansaita rahaa - vaikka oletkin teini-ikäinen.

  • Koko lukion ja yliopiston ajan työskentelin kesällä hengenpelastajana sekä kaupungin rannalla että maaseutualueen uima-altaalla, ja talvella otin joitain vuoroja paikallisessa YWCA: ssa.
  • Olen sekä hengenpelastaja että CPR-sertifioitu, enkä osaa vain kokata, pidän myös sen tekemisestä!

Ohjausta

Tässä on 4 tapaa ansaita rahaa blogointiin: Jos sinulla on edelleen puhelinverkkoyhteys, he yrittävät soittaa virheelliseen numeroon. Se on loistava alusta freelance-kirjoittajien lisäksi myös kaikille, kirjaimellisesti kaikille freelancereille. Voisit todennäköisesti tehdä tämän unessa. Kaupankäyntipeli, kun avaat tammenterhoja ensimmäisen kerran, sinulta kysytään joitain kysymyksiä, ja näitä kysymyksiä käytetään myöhemmin näyttämään varastosi vaatimuksesi mukaan. Onko sinulla naapuria, joka haluaa puutarhaan tai jolla on kukkapenkkejä? Lunasta pisteesi lahjakortteihin, matkamatkoihin ja muuhun yli 75 parhaalta vähittäiskaupan, ravintolan ja matkakumppanilta. Huvipuistot suosivat usein nuorten palkkaamista. Ja se palkitsee sinua hyvin!

Heillä on kuitenkin pääsy myös paikkaan, josta voit ottaa artikkeliideoita asiakkaille ja alkaa tehdä kiinteitä maksuja mistä tahansa noin 5–100 dollaria! Tämä sivusto on täynnä ihmisiä, jotka tarjoavat ainutlaatuisimmat palvelut, joista ihmiset todella maksavat. Jos tiedät miten se toimii ja kuinka asettaa sen, sinulla on työ. Jos niin, sinulla saattaa olla vain erittäin tuottoisa osa-aikainen työmahdollisuus päätöksenteossa. Jos olet luonut joitain ammattimaisia ​​videoita tai olet tehnyt muokkaustyötä muiden ihmisten videoihin, sinulla on jo työkansiosi. Äitini tunsi kaverin, jolla oli puoli tusinaa vuokrakiinteistöä. Voit nähdä heidän tarinansa täällä ja tarkistaa tämän teini-ikäisen, joka teki 100 000 dollaria korujen tekemisessä.

User-Lytics maksaa 10 dollaria verkkosivujen ja sovellusten testaamisesta käytettävyyden suhteen. Hei, saatat pitää myös 100 hauskaa aktiviteettia kyllästyneille teini-ikäisille. Rajat kaivos 1080ti, 01 / kuukausi, joten se ei riitä kannattavuuden ansaitsemiseen. Suurin osa laillisista online-työpaikoista maksaa vain PayPalin kautta. He ovat erittäin haluttuja alueeltamme Dallasissa, koska ihmiset pitävät läheisyydestä ja koska mukana on paljon vähemmän lapsia kuin yrityspäivähoito. Sisällöntuotanto on tarkoitettu web-lukijoille ja web-lukijoille kuin helppo lukea artikkeleita yksinkertaisella englannilla, MUTTA kiinnostavalla äänellä! Toivotan teille onnea. Joten jos tunnet jonkun, joka tarvitsee tällaista apua, voit edetä suorittamalla työt osa-aikaisesti ja ansaita myös vähän rahaa.