Podcast-arkistot - 2TradersPodcast

Joten jos eilen suljetaan, katson vain lyhyttä tänään. Tämä tarkoittaa, että jos Applen osakkeet käyvät kauppaa 250 dollarilla ja haluat ostaa vain 50 dollaria, monet välittäjät antavat sinulle nyt mahdollisuuden ostaa 1/5 osakkeesta. Et voi hankkia kokemusta pelkästään katselusta, sinun täytyy käydä kauppaa oppiaksesi käymään kauppaa. Erinomaiset työkappaleet. Se mitä tarvitaan hyvän podcastin tekemiseen, on todellinen tieto ja rakkaus supjektista. Aktiiviset kauppiaat käyvät kauppaa usein - minimoimalla nämä kaupankäyntikustannukset on välttämätöntä Säännösten noudattaminen - Varmista, että välittäjääsi säännellään. Lue päiväkaupankäyntistrategioiden opas. Voit todellakin löytää keskittymiä rahanhallintaan sekä neuvoja ja haasteita, joita muut haastatellut kauppiaat tarjoavat. Kuinka tulla rikkaiksi intiassa nopeasti: 21 viimeisintä tapaa. Näytä, että se ei ole rajattu vain yhdelle markkinalle.

Australialaiset kauppiaat saattavat olla erityisen kiinnostuneita AUD USD -parin kaupasta.

Ne voisivat tuoda esiin esimerkiksi s & p-päivän kaupankäynnin signaaleja, kuten volatiliteetin, mikä voi auttaa sinua ennustamaan tulevia hintojen muutoksia. Haluamme poistaa arvaukset ja opettaa sinulle tarkalleen kuinka kaupankäyttää osakkeita menestyksekkäästi 90 päivän mentorointiohjelmassamme, IKNK Traders Accelerator -ohjelmassa! Minulla oli vain toinen häviäjä, jos olisin käyttänyt 200 liukuvaa keskiarvoa näissä kahdessa viimeisessä kaupassa, se olisi pelastanut minut ja minulla ei olisi näitä häviäjiä.

Se sisältää haastatteluja, vinkkejä, temppuja ja strategioita elinkeinojen hankkimiseksi ja elinkeinoelämän parantamiseksi. Kiitos teille molemmille ja jatkaa hyvää työtä. Su, 7. tammikuuta 2019 23: Nopea liikkuminen on avainta. Indeksirahastoja esiintyy usein taloudellisessa neuvonnassa nykyään, mutta ne ovat hitaita rahoitusvälineitä, jotka tekevät niistä sopimattomia päivittäiseen kauppaan. Päiväkaupankäynnin vaihteluiden vuoksi voit jakaa kolmeen luokkaan muutaman vuoden aikana. Podcast itse ei liity kauppaan tai sijoitukseen.

  • Jaa nimesi ja sähköpostiosoitteesi kanssamme ja lähetämme sinulle DTA-hyvää pussimme - yksinoikeudella olevan sisällön erityisen sähköpostisarjan muodossa - joka sisältää opiskelua kaupankäynnin ja sijoittamisen älykkäällä tavalla.
  • Olemme opettaneet kauppiaita osakemarkkinoilla jo lähes 10 vuotta ja perustajamme Marcello Arrambide on ollut markkinoilla lähes 18 vuotta.
  • Vasta sitten siirryt taktiikkaan.
  • Se on heidän reunuksensa.
  • Kysyt paljon kysymyksiä, koska haluat syyttää.

Paras 20 Kauppaa Podcastit

Jos haluat mieluummin suoraviivaisemman lähestymistavan kauppaan ja haluat tietää tai saada käsityksen siitä, miten muut kauppiaat suhtautuvat markkinoihin, niiden kauppajärjestelmiin ja strategioihin, 52traders on podcast, jonka kannattaa tilata. Tässä podcast-jaksossa aiomme keskustella jostakin uskomattoman perustavanlaatuisesta kauppiaille. Mutta se on totta. Kassatili - Päiväkauppa käteistilillä (tunnetaan myös nimellä ilman marginaalia) antaa sinun vaihtaa vain tililläsi olevaa pääomaa. Darren tarjoaa myös yksinkertaisen hakkerointinsä, kuinka tietää, toimiiko järjestelmä vai ei. Evästeet auttavat meitä toimittamaan Palvelumme. Useimpien on vietettävä aikaa kaupankäynnillä markkinoilla saadakseen mestaruus sinänsä, sinun täytyy käydä kauppaa enemmän kilpikonnan kuin jäniksen tavoin. Tämä ajatus on kaikkialla siitä, kuinka käydä kauppaa oikealla tavalla, mutta selvästi ihmiset eivät ole, he sanovat sen, mutta eivät tee sitä.

Kuinka muutin itseni työntekijästä omaksi pomoksi (ja kuinka sinäkin voit, edes ilman kokemusta!) Tässä on kolme asiaa, jotka toivon kaikkien muistavan kaupankäynnin: MORITZ-LUKULUETTELO Kuinka ansaita rahaa varastossa: Nähdään ensiviikolla. Isännät jakaa matkansa vähittäiskaupan maailmassa ottaen listajat matkalle. Vaikka ajaisit vain 20 - 30 minuuttia yhteen suuntaan, podcastin kuunteleminen voi olla hyvä tapa parantaa kauppatietosi. Aiotteko pitää sitä tärkeämpänä miehiltä, ​​jotka ovat olleet noin 40 vuotta ja tekevät keskimäärin 20% vuodessa eivätkä ole koskaan räjähtineet ja hallitsevat miljoonia rahaa, ja heillä on valtava ryhmä, jonka kanssa haluatko uskoa?

Historia on osoittanut, että monet menestyneet kauppiaat eivät koskaan riski yli yhdellä prosentilla tilin saldosta yhdessä kaupassa. Joten inspiroivaa ja motivoivaa. Uskon, että pidät heistä informatiivisten muotojensa takia. Jos olet liian muotoilemassa omia tapojasi sijoitusmaailmaan, kuuntele “Meille loput meille” -tapahtuman isäntä David Stein oppiaksesi lisää sijoittamisesta ja tasapainottamisesta! Kun taas hyvin yksinkertainen, juuri edellisen päivän suunta toimii todennäköisemmin hyvin EUR/USD, koska todellisessa kokonaissuunnassa on enemmän epävarmuutta. Tänään, mahdolliset voitot:. Kuuntelin jakson 32 juuri nyt, ja se on todella kannustanut minua keskittymään riskienhallintaan. Jos joustavampia kauppiaita ovat ne, jotka pitävät kiinni riittävän kauan nähdäkseen seuraavan onnekkaan putken tai voittoputken.

Escamilla sanoo: "Ohjelma on täydellinen yhdistelmä alan tietoisimpia vieraita ja älykkäitä kysymyksiä päivän mielenkiintoisimpien aiheiden ympärillä."

Varhainen Sijoittaminen: Turvaa Taloudellinen Tulevaisuutesi Säästämällä Ja Sijoittamalla Rahaa Varastoihin Ja Kryptovaluutoihin Jo Nuoresta Ajasta

Kaupankäynnini hajoaa. Pitäisikö sinun uskoa Wall Streetin analyytikoihin? Sinua ei kutsuta liittymään hedge-rahastoon lukemisen jälkeen vain yhden Bitcoin-oppaan. Jokainen työskentelee kovasti saadakseen laajan aihealueen ja tuotannon laatu on korkea.

Ferrissin tappaja-esitystä pidetään Apple iTunes -yrityksen tärkeimmänä podcastina, ja se on ladannut yli 200 miljoonaa jaksoa ja voittanut palkintojen litanian.

Collective2: n perustaja Matthew Klein ”C2: n” geneesistä

7. heinäkuuta 2019 kirjoittanut PhD Thomas O'Grady, Yhdysvallat. Se on kiehtova, viihdyttävä ja erittäin hyödyllinen show. Kun soitat rekisteriä, tunnet olosi hyväksi. Pyörre, cFTC pitää CFD-sopimusta, joka perustuu valuuttakurssien perushintaan, CFD: ksi eikä forex-sopimukseksi. Olemme täällä TraderLife-palvelun kahden blokin suuria faneja, ja kahdesta pääasiallisesta syystä. Älykäs kauppias sijoittaa kuitenkin myös pitkällä aikavälillä. Lisätietoja tarkistusprosessistamme. Parempi järjestelmäkauppias · Kirjoittaja: Kiitos paljon, Darren, aikaa.

Hän on myös haastatellut kauppiaita, kuten Morgan Slade, Nell Sloane ja Darren Reed. Nyt minun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Podcast tuo mukanaan joitain etuja, joita muut mediamuodot eivät tarjoa.

Kauppias tusina: Charlie Burton

162 - Tehokkaiden sisään- ja uloskäyntien rakentaminen - Kevin Davey

Lisäksi suosittu omaisuus, kuten Bitcoin, on niin uusi, että verolait eivät ole vielä täysin kiinni - onko kyse valuutasta vai hyödykkeestä? Monet kauppiaat ja sijoittajat pelaavat peliä yksin, ja tämä podcast on omistettu heille! Kun olet saanut voittoa kaupasta, älä palaa tuntia myöhemmin nähdäksesi mitä osake teki vain sanoaksesi itsellesi; "Mies jätin voittoa pöydälle, minun olisi pitänyt pitää kauppaa ansaitaksesi enemmän rahaa". Teemme siitä helpon kaivoksen kuin ammattilainen, hashnestia johtaa Bitmain, Antminer-sarjan Bitcoin miner3s tuottaja. Tämä ei vain auta ohjelmaa ja sen sijoitusta iTunesissa, vaan levittää sanaa loistavasta sisällöstä muiden ihmisten kanssa, jotka eivät ehkä vielä tiedä meistä! Koska “Stacking Benjamins” on loistava valinta aloittelijoille, se opettaa sinulle perustoimenpiteitä ihmisille, jotka haluavat oppia lisää kaupasta ja sijoittamisesta, kuten: He järjestävät viikoittain haastattelut joidenkin tunnetuimpien kauppiaiden kanssa, jotka jakavat kokemuksensa, näkemyksensä ja kaupan temppuja antaakseen kuuntelijalle hyvin pyöristetyn kuvan kotimaisesta (vähittäiskaupasta). Luulen, että ihmisten ei pitäisi tuntea olevansa sinun tarkoitus tietäväsi, geenisi eivät ole kohtalosi.

Oma Iso Idea

Todella mielenkiintoiset aiheet, paljon energiaa ja hyvä toimitus. Monet menestyneet päiväkauppiaat riskiä ovat vähemmän kuin 1–2% tilinsä kauppaa kohti. Ei ole totta, että geenisi määräävät kuka olet ja mitä aiot tehdä. Tom ja Owen todennäköisesti lyövät sointua useimpien kauppiaiden kanssa, kun heidän podcastinsa puhuvat taistelustaan ​​päiväkauppaan. 23. kesäkuuta 2019 kirjoittanut Christian Seipel, Saksa Tämä podcast on fantastinen. Maaliskuuta 2019Facebook-faneja ei sovelleta.

Monet podcastit keskittyvät joko kaupan yksityiskohtiin, joita et vielä ymmärrä, tai keskittyvät perusteisiin liian tosiasiallisella tavalla. On joku, joka pelaa sellaista pelin molemmin puolin. Kuinka suhtaudumme niihin tappiokausiin? Molemmat kirjat tarjoavat sinulle päivittäisen kaupankäynnin säännöt elääksesi. Pelkäätkö vetää liipaisinta seuraavaa kauppaa varten? Jos nautit kauppias Rayner Teon Desert Island Trades -tapahtumista meille täällä TraderLifessä äskettäin (voit lukea sen alla), niin tämä jakso on sinulle, koska Covel haastattelee entistä prop-kauppaa Singaporesta. Odotan innolla sitä 17. kesäkuuta 2019, kirjoittanut meliniz Yhdysvalloista. Nautin todella kaupasta, vaikka minulla ei ole aikaa tehdä paljon siitä nykyään.

Päiväkauppaa BULL FLAG -mallilla!

CFR: ssä on tuhansia eri alojen asiantuntijoita ympäri maailmaa. Voittoa hermostoverkoista ja geneettisistä algoritmeista tulevien hintojen muutosten parempaan ennakointiin. Vaihtoehtoihin sisältyy: 026, 22. marraskuuta 2019, kirjoittanut Nickhoots, Iso-Britannia. Erittäin mielenkiintoinen podcast, helppo kuuntelu runsaalla huumorilla, no, kaveri kuuntelen lisää. Haluan vain varmistaa, että se on todella selvää.

Sinulla on kirjaimellisesti strategia, jossa ostat keskiviikkona klo 16.00. Pörssi fxtm: n kanssa, yrityksen tai hallituksen lainanantajilleen myöntämät velkakirjat, joihin sisältyy yleensä tietty määrä korkoa määrätyn ajan. Aiheet ylittävät tavanomaiset sijoituskeskusteluja ja kattavat monimutkaisempia aloja, kuten salausvaluutta-sijoitukset, pääomasijoitukset ja korkeatuottoiset luottosijoitukset. Valitsit yksinkertaisesti sijoitusprofiilin ja napsautat sitten riskitasoa ja aikataulua sijoittamiseen. Kun valloitat tämän voimakkaan kaupankäynnin, odotat ansaitsevan rahaa. Joskus voit ajaa vakionopeudensäätimellä, ja joskus olet stop-and-go-liikenteessä. Myöhemmin päällikkö puhuu keskustelusta ja antaa palautetta uudelle kauppiaalle.

  • Facebook-faneja 815.
  • Suurin asia “Two Blokes Trading” -tapahtumassa on, että he oppivat kaupankäynnin yrittämällä ja epäonnistumisia sen sijaan, että keskustelisivat vain kaupan teorioista.
  • Upea lahja.
  • Ohjelmien tärkein vetoomus on kuitenkin rehellisyys.
  • Lue se alla.

Opi kaupankäyntiä, kauppaa kuten ammattilaista ja ansaitse rahaa DTTW: n avulla

Tervetuloa Traders Podcast -jaksoon 656. Kuuntele tämä kaupallinen podcast! Tässä kahden kauppiaan podcastin jaksossa kuulet kaupan harkinnan, intuition ja suurista voittokaupoista.

Jos luet tätä blogia usein, tiedät, että kehotan jatkuvasti Tim Sykes Millionaire Challenge -tiimin opiskelijoita laajentamaan näköaltaansa oppimalla kaiken mahdollisen kaupan ja maailman suhteen sekä monista lähteistä. Olitpa kaupankäynnin aloittelija tai jolla on vuosien kokemus, Safe Day Trading antaa sinulle mahdollisuuden terävöittää taitojasi tullaksesi menestyväksi ja kannattavaksi elinkeinonharjoittajaksi. Yhteenvetona voidaan todeta, että päiväkaupankäynnin podcastin kuunteleminen voi olla hyödyllinen niille, jotka matkustavat töihin ja ovat vakavasti sitoutuneita oppimaan parantamaan päiväkauppaaan. Se, että he ovat ystäviä ja pomppivat toisistaan, toivat uutta dynaamista ja se oli todella nautittavaa. Haastattelut ovat loistavia ja täynnä hienoja vinkkejä (olen varma, että Doc on Gary Barlow). Vain se, että yksi pieni ylimääräinen monimutkaisuus merkitsemiseen, todella vähentää suorituskykyä. Tuo brutaalisti rehellinen käsitys, näkökulma ja nokkeluus markkinoiden valoisimmista ja kokeneimmista mielisistä. Voit käydä kauppaa 24 tuntia vuorokaudessa, 6 päivää viikossa, mikä tekee siitä ihanteellisen kaupan kotona, vaikka sinulla olisi päivätyötä.

Toinen kasvava kiinnostusalue päiväkaupan maailmassa on digitaalinen valuutta. Opi mitä tämä tarkoittaa. Pidä hienot tyttöystävät! Jos et ole kovin itse tietoinen, voit opettaa itsesi olemaan tietoinen. He eivät sukella liian syvälle sijoitusstrategiaan.

Onko Päivittäisillä Podcast-lähetysillä Haittoja?

Jos haluat aloittaa päiväkaupan ilman vähimmäismäärää, tämä ei ole sinulle vaihtoehto. Tutkimme perusteellisesti myös ammatti- ja VIP-tilejä tilityyppisivulla. Hän on haastatellut ihmisiä, kuten Jim Koch (Samuel Adamsin perustaja), Jann Wenner (Rolling Stone -yhtiön perustaja) ja Miguel McKelvey, WeWorkin perustaja. Viikoittainen podcastisi osakemarkkina-asiantuntijahaastatteluista, jota isännöi upea ja reipas Caroline Stephen.

Sitten voin melko paljon, suolistuntoni on todennäköisesti puuttuva, koska se on yhdenmukainen asia, jonka löydän rakentaessani todisteita menestyneistä kauppiaista. Ensinnäkin Cramer on entinen hedge-rahaston hoitaja ja pienen julkisen talousuutisverkkosivuston The Street perustaja. 25 käsityöideaa, jota voit tehdä ja myydä suoraan kodin mukavuudesta. Voittava järjestelmä hyvissä ajoin ja huonoissa olosuhteissa, neljäs painos, kirjoittanut William O'Neil, kuten arvopaperikaupan velho:

Tämä elinkeinonharjoittaja (tiedätkö kuka hän on?) Voin kertoa sinulle, kuten ihmiset katsovat sitä ja sanovat: "Teet virheen. "Tiedät korkean tason raportoinnin, jonka saat Bloombergiltä, ​​ja heidän viikoittainen Odd Lots-podcast ei eroa.

Suora lähetys klo 18.00 Itäinen aika maanantaista perjantaihin

1. Suositeltu sinulle, päiväkauppa on viime kädessä numeropeli. heinäkuuta 2019 kirjoittanut Mary-Jo Dionne Kanadasta Minusta on uusi suosikki podcast! Podcastissa Guy Raz haastattelee parhaita yrittäjiä, jotka ovat rakentaneet menestyviä yrityksiä. Olemmeko luonnollisesti kiinnostuneita asioista, jotka eivät toimi kaupan suhteen?

Viimeaikaisia ​​profiilikohteita ovat olleet Oprah Winfrey, Mark Zuckerberg ja tietysti Omahan oraakkeli Warren Buffett.

Jäsenyys On Ilmainen

Vaikka suurin osa podcasteista voi usein olla vain viihdetarkoituksia, on paljon informatiivisia ja hyödyllisiä. Strategiapalkkiot vaihtelevat, ja ne määrittää yksittäinen kaupan johtaja (järjestelmänjohtaja). Osana tätä ohjelmaa, minulla on kaksi yhden vastaan ​​valmennusistuntoa jokaisen osallistujan kanssa. Ne ovat kaikki hehkuvia ja jäljessä markkinoista. Tarkoitan, jos hän pitää kiinni sääntöistään ja hänellä on todisteita tämän johdon tukemiseksi, pitkän ajanjakson aikana hänen työnsä on ollut aikaisemmin, ja hän on vakuuttunut siitä, että markkinoiden muuttotapa vaatii radikaaleja muutoksia. 7 todellista tapaa ansaita rahaa kotoa, suorita huolellisuus selvittääksesi, millaiset hinnat artikkelien kirjoittamiselle ovat, ja yritä jopa löytää mentori, jos olet tosissasi rahaa ansaitsemiseen verkossa tällä menetelmällä. lopettaa toimintansa ja on asettanut asemansa koon oikein, niin varmasti kyllä. Ellet ole jo rikas ja osaat sijoittaa miljoonia, perinteinen sijoitus tuottaa liian vähän tuottaakseen paljon muutosta päivittäin.

Adam käyttää monenlaisia ​​kokemuksia ja näkökulmia, haastaa monet ajatuksesi ja auttaa sinua olemaan paras kauppias mitä voi olla. Valitettavasti Andrew Selby lopetti sivuston, mutta nämä arvokkaat haastattelut säilyvät. Viimeaikaisiin aiheisiin kuuluu esimerkiksi miten hallita sijoituksiasi, kun markkinoiden merkit osoittavat korjauksen ja edut ja haitat tavoitteen päivämäärän rahastojen käyttämiselle eläkkeelle suunnittelemiseksi. Parhaat lailliset yhdysvaltain forex-välittäjät ja kaupankäyntiympäristöt, ensimmäinen hinta on myyntihinta (tunnetaan nimellä tarjous) ja toinen hinta on ostohinta (tunnetaan myös nimellä tarjous). Koska eteneminen on kuitenkin asteittaista, oppitunnit pysyvät helposti ymmärrettävinä ja ymmärrettävinä, jopa kaupalliselle aloittelijalle. Kahdeksan suositustamme on Rob Bookerin ylläpitämä kauppa-podcast. Kokemuksen saaminen tarkoittaa, että sinulla on kaupan arpia. 4 tapaa ansaita rahaa verkossa vuonna 2019, ajo Uberille ja Lyftille ei teknisesti ole online-toimintaa. Nauti erityisesti haastatteluista - todella oivaltavia ja ainutlaatuisia.

153 - Tehokas kauppa - Mandi Pour Rafsendjani

Kuinka saavuttaa supertulos varastossa millä tahansa markkinoilla, kirjoittanut Mark Minervini Ajattele ja käy kauppaa kuin mestari: Tämä on hintataso, jossa kysyntä on riittävän vahvaa, jotta se estää hintojen laskun sen jälkeen. Rakasta ajatusta tämän näyttelyn luomisesta. Jokainen jakso Allison haastattelee Goldman Sachsin asiantuntijoita, päätöksentekijöitä, akateemisia ja sijoittajia uusimmista markkinoista. Olemme kaikki kuulleet tarinoita päivittäiskaupan miljonääreistä, jotka aloittivat kaupankäynnin vain 1000 dollarilla, mutta osuivat pian jättipottiin ja hallitsivat markkinoita. Kuuntele ylös opiskelijat! ansaitse ylimääräisiä dollareita tämän oppaan avulla online-työskentelyyn, mitä enemmän kapetat alaasi, sitä helpompi on rakentaa uskollinen jäsenkunta. Nauti arkistosta ja älä unohda tilata RSS-syötettä tai tilata esitystämme iTunesin kautta.

Nämä ovat kaikkia osakkeita, jotka käyvät kauppaa alle 5 dollaria osakkeelta. Yhdysvaltain binaariasetusvälittäjät, usean alustan käyttöoikeus - Viimeinen vaatimus, jonka yhdysvaltalaiset kauppiaat saattavat harkita tarkistamista, on mahdollisuus käyttää sekä verkko- että mobiilikaupan alustoja, joita useimmat Binary Options -välittäjät tarjoavat. Joten klassinen - hauska, todellinen ja informatiivinen 17. kesäkuuta 2019 kirjoittanut Eddie Donato Australiasta Tom ja Owen ovat ehdoton klassikko. Hienot työkaverit, pidä se ajan tasalla. Jos tunnet Jim Cramerin ja hänen CNBC-näytöksensä, ”Mad Money”, tulet rakastamaan tätä äänioppaalia hänen näyttelystään. Pidä yllä hyviä työkappaleita, jotka aloitettiin äskettäin jaksosta 1 ja melkein kiinni! Voit kuunnella ja tilata podcasteja käyttämällä iPhonen oletus Podcast-sovellusta tai, jos sinulla on Android-laitteita, voit käyttää sovelluksia, kuten TuneIn, Spotify ja Castbox. Ja kun haastattelija kysyi häneltä, miksi hän on niin menestyvä, hän yleensä ajattelee sitä jonkin verran eikä ole täysin varma. ”Päiväkaupan” määritelmä on arvopaperin ostaminen ja myyminen yhdellä kaupankäyntipäivänä.

Aikavälin kaupan menestys - Linda Raschke

Siksi muiden yrittäjien tekemien kuunteleminen on erittäin hyödyllistä. Jotkut tuotemerkit viittaavat jopa 'aktiivisiin kauppiaisiin' - askel 'aktiivisen kauppiaan' ulkopuolelle. Hänen monenlaisilla vieraillaan ei ole rajoja, eikä hän myöskään pelkää kokeilla uusia asioita, kuten nähtiin kutsumalla äskettäin ainutlaatuinen kiinteistökauppias Ben Mallah äskettäin näyttelyyn.

39 Amazing [Fully Researched] osakemarkkinatilastot, koko, kasvu, sijoittajien väestötiedot, parhaat ja huonoimmat vuodet sekä sijoitusrahastojen tuoton totuudet. Lisäksi heillä on joskus mahtavia vieraita, alan asiantuntijoita. Päiväkauppa vs. pitkäaikainen sijoittaminen ovat kaksi hyvin erilaista peliä. Jaksoissa Tim ja Stephen paljastavat erityiset asiat, jotka sinun pitäisi tehdä aloittaaksesi kauppiaalle. Nähdään taas seuraavan kerran. Joten jos haluat oppia päivittäin kaupankäynnin varastossa, ei forex tai bitcoin. Tee passiivisia tuloja verkossa: 7 täysin toteutettavissa olevaa ideaa aloittelijoille, entä jos voisit muuttaa kassavirran aikaan, jota et tarvinnut autoasi? Vaikka saatat haluta mennä all-in ja sijoittaa suuria kauppoja, jotka etsivät suuria voittoja, useimmiten kauppias, joka yrittää sprintin maaliin, lopulta vain lopputtaa tilinsä.