Suuryritykset, Joiden Avulla Voit Työskennellä Kotona

Yhtiö ottaa ihmiset sopimussopimukseen, ja menestyneet hakijat työskentelevät freelance-kotoa. Opettajana työskentelet yleensä live-chatin kautta. Soita lähteviä puheluita jäsenille (monet heistä espanjankielisiä) terveysriskien arviointipuhelujen suorittamiseksi ja jäsenille mahdollisesti liittyvien kysymysten vastaamiseksi, mukaan lukien hyöty- ja kelpoisuustiedot, vaatimukset ja laskutus, perusterveydenhuollon lääkärin tehtävät jne. Yritysten verkkosivustoista blogeihin kirjoittajat voivat löytää työpaikkoja tuhansista eri online-sijainneista. Tilastojen mukaan vaikuttajamarkkinointi on noussut 90-kertaisesti vuodesta 2019. Tässä on 7 yritystä, jotka palkkaavat tutkimustöitä verkossa.

Monet yritykset palkkaavat asiakaspalvelun edustajia auttamaan asiakkaita etätyöskentelyssä. Yrittäjien avustajien mielipiteet ovat heidän omat. Jos pystyt todistamaan asiantuntemuksesi millä tahansa alalla, sinä olet pätevä asiantuntijaksi. Yhtiö tarjoaa palveluita yli 200 kielellä ja murteilla. Jotkut yritykset saattavat haluta palkata sinut työntekijäksi ja jotkut saattavat palkata sinut urakoitsijana. Kokemustasosi noustessa Verblio antaa sinun kirjoittaa pidempiä ja korkeammin palkattuja viestejä.

Hanki palkka luoda kirjoituksia käyttämällä asiantuntemustasi ja tutkimustaidosi.

Voit löytää nämä työpaikat sairaaloista ja terveyskeskuksista ja hakea aivan kuten perinteiseen hoitotyöhön. Koti kotitehtävistä akateemisten esseiden editointi on täydellinen keikka, koska asiakkaille on olemassa loputtomat markkinat. Kapeasta riippuen voit löytää ilmaisia ​​ohjelmistoja, jotka auttavat sinua organisoimaan asiakkaitasi. Palkka on 9–13 dollaria tunnissa tutorointiistuntojen aikana. Se on liike, joka häiritsee tällä hetkellä perinteistä työvoimaa, ja olen mukana. Sellaisten verkkosivustojen luominen, jotka antavat sinulle €€€ vähän vai ei töitä. Tämä yritys palkkaa tällä hetkellä 40 osavaltiota. Vastineeksi sinulle maksetaan usein 10–15 dollaria testiä kohti.

Hakijalla on oltava kandidaatin tutkinto tai nykyinen opiskelijaopiskelija. Hilton tarjoaa osan roolissa suorittamiseen tarvittavista tarvikkeista, mutta sinulla on oltava näyttö, ylijännitesuoja, nopea langallinen Internet-palvelu ja hiljainen työympäristö. Freelance-tulot räjähtävät. Mistä ideasta pidät eniten? Ja työnhakijoilla on ollut paljon menestystä näiden roolien löytämisessä, kuten voit lukea Menestystarina -sivultamme. Sinulla on mahdollisuus ansaita 660 dollaria ensimmäisellä 800 dollarilla pätevästä myynnistäsi, ilman kuukausittaisia ​​myyntikiintiöitä ja ilman aloituskuluja! Kukaan meistä ei nauti työn tekemisestä eikä tiedä milloin meille maksetaan siitä palkkaa.

Kysynnän kasvun myötä myös työtilastovirasto ennustaa palkkojen nousevan 19–29 dollariin tunnissa seuraavien 5–7 vuoden aikana.

Online-ohjaaja

Yrityksen hyväksymät aiheaiheet ovat muun muassa vanhemmuus, liiketoiminta, matkat, lemmikkieläimet, musiikki ja ravitsemus. Oletko tarpeeksi kärsivällinen puhdistamaan ja muokkaamaan lemmikkejä? Työskentele yrityksesi mukavasti kotona, juhlia ystävien kanssa, järjestä messuilla tai käytä sosiaalisen median taitojasi. Useimmiten kyselykysymykset koskevat televisio-ohjelmia, uutisia ja elokuvia, mikä tekee niistä mielenkiintoisia täyttää. Tunnit ovat joustavia, ja täys- ja osa-aikaiset roolit ovat käytettävissä. He palkkaavat virtuaalisen kirjanpidon asiantuntijoita etätyöskentelyyn.

Jos et halua käyttää puhelinta ja haluat auttaa ihmisiä, olipa kyse sitten ongelman ratkaisemisesta tai tärkeiden kysymysten vastaamisesta, harkitse kotipalveluihin hakemista. Tarvitset myös hiljaisen työskentelytilan, koska suuri osa työstä on puhelimessa. Jos olet luonteeltaan nomadi tai sohva-surffaaja, voit muuttaa eläinrakkautesi ammatin, joka antaa sinulle myös majoituspaikan. Ei ole väliä, jos et ole teknikko tai ammattikirjoittaja, jos sinulla on intohimoa ja kiinnostusta mihin tahansa markkinarakoon, voit oppia kaiken matkan varrella. Ja jos nämä eivät riitä, niitä on satoja enemmän. Esimerkiksi paras ystäväni ja minä hoitimme puhelinlaukkuyritystä, joka alkoi kotona työskentelystä ja joka kasvoi kokopäiväiseksi yritykseksi. Kasvavan kysynnän tyydyttämiseksi monet yritykset tarjoavat nyt etätyöpaikkoja yhä useammilla aloilla tekniikasta jopa lääketieteeseen. Internetissä on runsaasti osakekirjastoja, jokaisella on omat lisensointinsa ja norminsa käytön helpottamiseksi.

Blogituloja on tunnetusti vaikea ennustaa, ja heilahtelevat villinä kuukausittain, etenkin kun he aloittavat ensimmäisen kerran. Internet on muuttanut matkatoimintaa dramaattisesti. Ne antavat sinulle paljon joustavuutta, koska määrität oman aikataulun ja usein hinnat. Haluatko ilmaisen kurssin: Vaikka siellä on runsaasti freelance-mahdollisuuksia, suuri haaste on löytää ne ja neuvotella oikeasta hinnasta. Tämä on tietenkin enemmän kausityötä kotona, koska voit luottaa siihen, että sinulla ei ole käytännössä sosiaalista elämää helmikuusta huhtikuuhun. Tämä yritys tarjoaa ajoituksen 30 minuutin lohkoissa. Ja sinulla on mahdollisuus saada bonuksia, jos olet erinomainen ohjaaja.

Glassdoor toteaa, että tyypillinen palkka vaihtelee 29 000–58 000 dollaria vuodessa, mutta kaikki riippuu kokemuksesta ja asiakkaiden määrästä.

Lisää Student Hubilta

Joten kytke vain kuulokkeet ja takertuudu sisään. Opit keskustelemaan englantia tämän yrityksen kanssa. Tällä suositulla osakevalokuvayhtiöllä on satunnaisia ​​aukkoja etäkuvien tarkastajille, joissa päätät, minkä lähettämien valokuvien tulisi tehdä siitä Shutterstock-verkkosivustolle. Tapaamalla paikallisessa yhteisökeskuksessa tai antamalla opiskelijoille ajaa talosi, voit opettaa viikkotunteja kaiken ikäisille opiskelijoille. Olipa sinulla silmä suunnittelulle, olet hyvä käsilläsi tai voit yhdistää teknisen tietämyksen kumpaankin, kodin töistä löytyy paljon työtä, joissa voit käyttää luovia taitojasi hyvää käyttöä. Haluatko työskennellä käsilläsi ja auttaa paikallista yhteisöä? Tiedonsiirtotöissä Kuva 8 voi olla erinomainen vaihtoehto. 115% suositumpi Flex Jobsin ja Global Workplace Analyticsin äskettäisen tutkimuksen mukaan.

Heidän erikoisuuksiaan ovat markkinointi, analytiikka, tekniikka, konsultointi, talous ja asiakkaan elinkaaren hallinta. Sseko-kumppanina saat jakaa Ssekon tarinan ja myydä korkealaatuisia kauniita tuotteita. Kuten suunnittelustakinkin, tulla suureksi ohjelmoijaksi ei ole helppoa ja kestää muutaman vuoden työkokemuksen, jotta todella nousua. Verkkosivusuunnittelijana työskentelet myös verkkosivuston suunnittelun analysoimisesta ja siitä, kuinka sitä voidaan parantaa visuaalisesti tuloksen lisäämiseksi.

Nautitko puhumisesta ystävillesi? Tämä on melkein sama asema kuin yrityksen sisäinen rekrytoija paitsi, että pääset töihin missä haluat. Jokaiselle, jolla on hyvä silmä värien ja suunnittelun suhteen, kotitehtäväsi graafisena suunnittelijana voi lyödä kaikki oikeat muistiinpanot - vapaus, mukavuus ja luovuus (ja tiedätkö, vuokran maksaminen).

Vipkid

Sovellus nähdä, kun bussi tulee, nähdä miltä sää on, nähdä mitä Brendan täti on ollut. Mobiili tekniikka on helpottanut kotona työskentelevien töiden olemassaoloa entistä helpommin, mutta kaikki yritykset eivät salli työntekijöiden työskennellä kotona koko ajan, eikä kaikki työpaikat sovellu kokopäiväiseen etätyöhön. Tämä virtuaalinen puhelinkeskus tarjoaa kotiyrityksille sopimusmahdollisuuksia myynnissä, vakuutuskaupassa, vakuutuskorvauksissa, asiakaspalvelussa, terveydenhoidossa ja tienvarsipalvelussa. Siellä on kuitenkin myös freelance-kerta keikkaa, mahdollisuuksia, joten jos sinun on tarkennettava tietojen syöttötaitojasi, aloittaminen ei ole mahdotonta jo tiellä. Valitset haluamasi toimittajan ja lähetät sitten kirjat ennakkomaksupaketissa ja saat maksun sekillä tai PayPal-käteisellä, kun tavarat vastaanotetaan. Suuri luettelo kotona työskentelevistä työpaikoista luotettavan tulon saamiseksi, Älä pelkää tätä sanaa. Joissain tapauksissa saat jopa nähdä tuotteita suurelle yleisölle ja jopa osallistua niiden testaamiseen verkossa. Vie aikaa tutkimukseen, jos ajattelet siirtymistä digitaaliseen paimentoelämään, mutta voit olla varma, että on erittäin mahdollista tehdä mitä rakastat ja elää samalla tavalla kuin haluat.

Todellisella tavalla Kelly Services käytännössä pioneeri työpaikkoja kotoa, koska se alkoi lähinnä väliaikaisena työpaikkana. Se kattaa lemmikin omistajan sekä lemmikinhoitajan (vastuuvakuutus). Paikallisena matkaoppaana voit saada maksun luomalla räätälöidyn reitin turisteille heidän tarpeidensa perusteella (lapsiystävällinen, luontoretket, rantapysäkki jne.) Luovat tuotevalokuvaukset, sisustusvalokuvaus, muotokuvaus, jopa ruokavalokuvaus voidaan tehdä oman kodin mukavuudesta - tai jos sinusta tuntuu siltä, ​​että pääset poistumaan talosta, perhe- ja häävalokuvaus todella haravoi käteisellä. BLS ennustaa 7 prosentin kasvua tällä alalla.

”Hieno työ kotiasennosta. Gengon mukaan keskimääräinen kuukausimaksu kirjoitettujen teosten kääntämisestä englanniksi on 417 dollaria. Joten aloittakaa kirjoittaminen, ja näet paljo saapuvien asiakkaiden tulossa tietäsi. Etkö ole vielä tyytyväinen?

Sinusta täytyy tulla seuraavaksi Hemingwayksi tai Shakespeareksi rakentaaksesi henkilökohtaista tuotemerkkiä verkossa.

Kirjoittaminen, Käännös Ja Transkriptio

Tämän työn merkittävin haittapuoli on korkea palkka. Löydät yksityiskohtaisen yritysprofiilin United Health Group -yrityksestä täältä. Tutustu tähän, mitä FlexJobsilla on sanottavaa Xeroxin etätyötöistä.

DOC tarjoaa etätyöpaikkoja monissa paikoissa ja palkkaa myös väliaikaisia ​​tehtäviä. Jotkut tutkijat maksavat enemmän kuin toiset. Osa-aikaiset, kotona työskentelevät työt ovat erityisen houkuttelevia koulutettujen ja korkeasti koulutettujen työnhakijoiden kykyjen joukolle, jotka eivät välttämättä sovi toimistoon, 9–5-muottiin. Olen ollut jäsen vuodesta 2019 ja voin taata yritykselle. Palkka on noin 12–18 dollaria tunnissa. Ainoa ongelma voi olla, että matkustellessasi ja työskentellessäsi on eri aikavyöhykkeillä, joten sinun on oltava hieman luova tekeessäsi sävelkorkeutta, jonka haluat tehdä tämän matkalla. Suurin osa kyselyistä kestää vain 15 minuuttia ja maksaa jopa 3 dollaria tutkimusta kohden.

Asiakas antaa sinulle luettelon suoritettavista tehtävistä. Haluatko jopa 30 prosenttia jäsenyydestäsi? Koska toimistossa vietetään vähemmän tunteja ja työmatkaa on vähän tai ei ollenkaan, ammattilaiset kaikilla elämänaloilla ovat kiinnostuneita eduista.

Lemmikkien Hoitoa

Selität kokemattomille tietokoneen käyttäjille tekniset ohjeet, joten vaaditaan korkeaa empatiaa ja vahvaa sanallista kommunikaatiota. Koko koulutus tarjotaan. Työskentele tämän yrityksen moderointiasiantuntijana keskustelemalla keskusteluista, foorumeista ja sosiaalisesta mediasta.

75 Online-kannettavaa tietokonetta kotona

Onnea työmetsästyksessäsi! Saatat joutua käsittelemään saapuvia puheluita tai soittamaan lähteviä puheluita työn luonteesta riippuen. Tarvitset hienon idean ja oikean toteutuksen. Kyllä, monet ihmiset matkustavat ympäri maailmaa ja rahoittavat elämäntapaansa pelaamalla Online Pokeria. Katso parhaat online-tutorointityöt. 4-vuoden tutkinto, jolla on aiempaa kokemusta vaaditaan hakemaan. Lisätietoja etätöiden määrittelystä on täällä. Meillä ei selvästikään ole mitään valvontaa tässä luetelluissa yrityksissä tai niiden verkkosivustoissa ja rekrytointisuunnitelmissa.

Eräs lukija lähetti minulle äskettäin hyvin yksityiskohtaisen oppaan siitä, miten tämä tehdään, ja hänen selityksensä olivat järkeviä, minkä vuoksi sisällytän sen myös tähän luetteloon. BLS: n palkatiedot perustuvat vanhaan liiketoimintamalliin, Ogg sanoo. Palkkakorkoa ei ole luettelossa, mutta huhutaan olevan teini-ikäisiä. Löydä hyvämaineinen toimittaja huolellisesti. Voit saada palkkaa suoritettuaan jokaisen mikrotehtävän. Kuinka paljon voit tehdä tästä kotona suoritettavasta työstä: Tarvitset kuitenkin erinomaisen tuotteen tai erittäin kilpailukykyiset hinnat menestyäksesi. Jotkut näistä kotitöistä vaativat vähän taitoja, kokemusta tai valtakirjoja - kun taas monet muut kotitöistä, joita tänään käsittelemme, eivät vaadi aikaisempaa asiantuntemusta.

Jos arvelet, että tämäntyyppinen kotityö on jotain, jota haluat harjoittaa, voit käyttää näitä linkkejä etsimään jatkuvasti palkkaavia yrityksiä: Palkan mukaan. Aetnan mukaan kaikki voittavat joustavilla työjärjestelyillä. Voit jälleen kerran tarjota palveluitasi Care. Yleensä yritykset etsivät moitteettomia englannin taitoja, kykyä toimia itsenäisesti ja hallita yksinkertaisia ​​järjestelmänvalvojan tehtäviä, kuten tietojen seurantaa Excelissä. Käytätkö ukulelea tai jotain muuta soittoa sanallasi tai vain äänesi englanniksi, espanjaksi tai jollain muulla kielellä, huomaat, että jokainen mukautettu, 30 sekunnin ääni voi ansaita sinulle missä tahansa 30–200 dollaria. Tämä tarkoittaa myös, että saat palkan vain tekemällä töitä ja suorittamalla projekteja. Kuten äskettäin kirjoitimme ”9 merkkiä siitä, että sinun pitäisi työskennellä kotona”: