Tarvitsen Rahaa Nyt! 21 Laillista Tapaa Saada Rahaa Tänään (päivitys 2019)

Massey seurasi minua kuinka hän aloitti kiinteistöimperiuminsa rakentamisen tällä menetelmällä alle 100 dollarilla. Voit tuottaa arvoa jäsenillesi käyttämällä sisältöä, kuten: CPC tarkoittaa ”napsautuskohtaista hintaa”. Kuinka tehdä 100 dollaria päivässä verkossa [5 todistettua liikeideaa]. Voit mainostaa lastenhoitopalveluitasi ilmaiseksi verkossa Sittercityllä. Jos hyväksyt, pakata tavarat riittävän suureen laatikkoon, jotta ne sopivat niihin, löi ilmainen Decluttr-lähetysetiketti siihen ja tuo se mihin tahansa valtuutettuun UPS-sijaintipaikkaan (mukaan lukien pudotuslaatikot, jos pakkauksessa on vähemmän kuin 25 tuotetta). Voit rakentaa oman valokuvaosastoksesi tyhjästä, vaikka et olekaan erittäin kätevä henkilö.

Nyt maksat edelleen sisällöstä kuukausien ajan. Pankkimainostajan vastuulla ei ole varmistaa, että kaikkiin viesteihin ja/tai kysymyksiin vastataan. Katso Stuvialta, onko muistiinpanosi kysyttyä. Forex-kaupankäynnin indikaattorien tarjoajat - mitä kannattaa etsiä etsiessäsi parhaita palveluita, saamamme voitot saatiin käyttäessäsi bitcoin loophole20 Autobotia. Twitter-seuraajien, lukijoiden ja muiden bloggaajien ehdotusten ansiosta olen pystynyt koomaan vankan luettelon 52 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa. Saat voitto-osuuden. Ostat verkkotunnuksen halvemmalla, merkitset verkkotunnuksen ja näet sen korkeammalla hinnalla. Luovutat tekijänoikeudet prosessissa, mutta jos et aio myydä niitä aluksi, sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Yhdysvalloissa autonomistus näyttää vähenevän, etenkin nuoremmalle sukupolvelle.

Katso videoita, pelaa pelejä ja ansaitse

Sosiaalinen media ei ole rakettitiede, joten jos olet kiinnostunut tästä työelämästä, aloita pieni ja työskentele ylöspäin. Se on nyt melkein täysin passiivista tuloa, koska minun ei todellakaan tarvitse enää tehdä paljon, paitsi julkaistaksesi postin joka viikko. Voit muuntaa rakkautesi valokuvauksesta esimerkiksi osa-aikaiseksi keikaksi ottamalla perheen muotokuvia ja hääkuvia tai myymällä kuvia Etsyllä tai taidenäyttelyillä. Vaikka et tee niin paljon myyntiä Decluttrilla kuin myyisit tavaroitasi suoraan, sinun on tehtävä vähän vai ei mitään työtä myydäksesi, ja tämä kompensoi mahdollisesti alhaisemmat tarjoushinnat. Nämä tappajasovellukset ovat mitä sinun pitäisi tarkastella käyttäessäsi. Jos tämä ei ole mahdollista, harkitse kumppanuutta parin suositun naapuruston perheen kanssa. Jos olet bloginnut jo jonkin aikaa, voit kerätä joitain vanhoja blogiviestisi ja muuttaa niistä kirjan lukuja.

Kun hakija on hyväksynyt tehtävät, ansiosi näkyvät tililläsi.

Digitaalinen Verkkokauppa

Napsauttamalla tätä voit oppia aloittamaan oman käännösyrityksen. Kuinka voit ansaita rahaa kotona olevana äitinä, arvelin, koska olin jo kotona yhden vauvan kanssa, mitä oli vielä muutama? Voit jopa saada kaikki oman yrityksen johtamisen edut käynnistämättä itsenäistä yritystä. On olemassa verkkoyhtiöitä, kuten ThredUp, jotka ostavat tiettyjä tuotemerkkejä ihmisiltä ja myyvät niitä sitten uudelleen. Tämä ei vain kerrota antamaasi rahaa vakavalla tavalla, mutta suojaa myös markkinoiden tai yrityksesi äkillisiltä muutoksilta. Tutustu näihin Fstoppers-artikkeleihin siitä, kuinka tulla verkkovideoeditoriksi ja etsiä sitten merkityksellisiä töitä Mandyltä. Työskentelet keskimäärinä, mainostat muiden ihmisten tuotteita ja saat palkkion joka kerta, kun joku, joka lähetät myyjän sivustolle, ostaa jotain.

Analysoi asiakaskäyttäytymistä nähdäksesi markkinoiden trendit ja auttaa ihmisiä hankkimaan paremman sijoitetun pääoman tuottoprosentin tarjoamalla älykkäitä oivalluksia. Rekisteröidy täällä saadaksesi 10 dollarin tervetuliaisbonuksen. Tällä ohjelmalla on paljon mahdollisuuksia ansaita rahaa, kuten sähköpostiviestien lukeminen, videoiden katseleminen, pelien pelaaminen, TV-mainosten katselu ja paljon muuta. Jos olet jo sosiaalisen median tehokäyttäjä, olet askel eteenpäin. Ebates ei vain maksa sinulle ostamista, vaan se antaa sinulle myös 10 dollaria vain ilmoittautumisesta! Voit ansaita jopa 5–10 dollaria kuukaudessa. Voit aloittaa tänään Flexjobsin kanssa ja ansaita rahaa verkossa etätyöntekijänä. Swagbucksin kaltaiset sivustot pyytävät sinua katsomaan tiettyjä videoita ja pitämään niistä.

Nämä talletusbonukset voivat olla jopa 500 dollaria, ja ainoa vaatimus on, että bonuksen avaamiseksi pidetään vähintään saldo.

Amazon MTurkilla on vähintään 1 dollarin käteistalletus

Jäsensivustot ovat arvonvaihto. Tässä tapauksessa sinun on aloitettava säveltäminen asiakkaillesi lukemattomien Internet-alustojen kautta, kuten: (Yrityksistä tai tuotteista ei ole pulaa), joista valita - Avon, Tupperware, Mary Kay ja Amway - ovat kuuluisia nimiä, jotka tulevat mieleen heti. Kerran, se saattoi olla totta. Ensin sinun on luotava YouTube-kanava ja ajateltava tarttuvaa nimeä.

Kuinka tehdä verkkosivustosi mobiiliystävälliseksi: Ultimate Guide

Tilaa InboxDollars ja saat 5 dollaria ilmaiseksi. Älä mene lankaan kalliiden autojen, kartanoiden tai rannalta työskentelevien kuvien avulla. Piditkö tästä artikkelista?

Vaikka jotkut harrastukset todella maksavat rahaa, toiset voidaan muuttaa kannattavaksi yritystoiminnaksi. Se ei vain voi olla helpompaa kuin tämä. Lisäksi he saavat 10 dollaria lahjakortin uusille jäsenille. Ota kasa tavaroita ja mukana olevat kuitit ja tuo se takaisin kauppaan nopeasti rahaa. Jos he eivät yritä myydä sinulle jotain, jonka on tarkoitus paljastaa nopean rahan ansaitsemisen salaisuudet, sinun odotetaan vastaavan kaikenlaisiin häiritseviin kysymyksiin, jotta he voivat myydä sinulle joukon tuotteita.

Kun olet ostanut isännöinnin, olet valmis asentamaan WordPressin. Jos sinulla on hauska luu tai sinulla on yleensä mielenkiintoisia näkökulmia asioihin, krakattu. Haluatko tietää enemmän? Hinnat määräytyvät paikallisen kilpailun perusteella, joka voi olla missä tahansa 40–300 dollaria yössä. Voit ansaita rahaa pelaamalla kaikenlaisia ​​Bingo-pelejä täällä. Kaikkia niitä voi pelata ilmaiseksi, mutta jakaa voittajille todellisia palkintoja. Jäsenmaksut voivat olla kertaluonteisia maksuja tai toistuvia tilauksia. Plasman myynti on silti hieno tapa kerätä rahaa nopeasti - jos pystyt kestämään vaivaa.

Myy Omia Tavaroitasi

Ihmisten, jotka rakastavat valokeilaan ja joilla on muita verkkoongelmia, tulisi harkita oman YouTube-kanavan luomista. Sillä ei ole väliä, mitä työnhakusivua haluat käyttää (jopa Craigslistia) - todellakin seuraa niitä kaikkia ja sitten joitain. Näytä tavarasi houkuttelevasti ja järjestä se hyvin, jotta ihmisten on helppo tehdä ostoksia. 5️⃣ Aloita ansaitseminen. Myönteisesti, BuySellAds antaa käyttäjilleen 75% kokonaistuloista - mikä on melko korkea prosenttiosuus.

Kiinteistösijoittaminen

Älä tule vain eBay-myyjäksi ja jätä se siihen. Blogissasi voit kirjoittaa tarjoamista palveluista ja siitä, miten ne hyödyttävät asiakkaitasi. Varainhankinta - Varainhankinta oli ensimmäinen tapaukseni "vaihtoehtoisiin" kiinteistösijoituksiin (ja olen sittemmin liittynyt heidän osakkuusohjelmaansa). Tilaa instaGC täältä. Jos on yksi asia, josta ihmiset eivät koskaan lopeta maksamista, se on tapaaminen perheen ja ystävien kanssa. Sinun ei tarvitse valita vain yhtä.

Toinen esimerkki digitaalisista tuotteista on laaja tulostusmateriaalien maailma. Voit järjestää huutokauppoja WordPress-verkkosivustollasi ja jopa antaa kolmansien osapuolien luettelon tuotteistaan. Vaikka se aloitti pelialustana, se kehittyy nopeasti sisällyttämään muun tyyppistä sisältöä. ThemeForest myy laajan valikoiman kehittäjäteemoja, kuten teemoja WordPressille, Shopifylle, Weeblylle ja Tumblrille muutamien mainitsemiseksi. Jos olet jo notaari, voit myydä palvelusi verkossa. Userfeel-jäsenet voivat testata verkkosivustoja ja sovelluksia näytön tallennuslaitteella ja puhua ajatuksistaan ​​suorittaessaan erilaisia ​​tehtäviä. Vaikka tämä saattaa kuulostaa ehdottomalta pähkinäiseltä, se on totta. Voit ansaita rahaa Survey Junkie -sovelluksella, vaikka istuisitkin katsomassa televisiota tai istuessasi odotushuoneessa hammaslääkärin vastaanotolle.

Voisit mahdollisesti ansaita enemmän Twitchilla kuin YouTubessa, mikä tekee siitä yhden parhaista rahaa tuottavista ideoista videon luojalle. Usko tai älä, siellä on yritys, joka maksaa sinulle television katselusta. Tavaroita, joita et voi myydä verkossa, voit myydä autotallista viikonloppuisin. Voit myydä yliopistosi muistiinpanoja verkossa. Tapa saada rahaa kätesi päivittäin täältä on pyytää maksua joka päivä. Kun sinulla on numerot, sinun on löydettävä maksetut mahdollisuudet. Mitä enemmän keikkoja sinulla on, sitä todennäköisemmin sinua löydetään. He tulevat sisään ja veloittavat sinulta joko kiinteän maksun huoneelta tai tunnin maksun siivouksesta.