Turvallisuus

Amazon tarjoaa kuitenkin myös uraa kotonaan. Se on helpompaa kuin luulet! Hinnoittelu alkaa 14 dollarista. Maksu on tuotetta kohti.

Jos olet Rubyn kehittäjä, sinun ei tarvitse etsiä kauempaa kuin tämä etätyötaulu! Työt, joita nämä yritykset palkkaavat monenlaisille kokemuksille lähtötasosta korkeamman tason johtoon saakka ja joilla on monipuoliset koulutustarpeet. Se on vain kymmenen parhainta. Sinua pyydetään myös tekemään ajoittain tiettyjä kertaluonteisia töitä. Ammattikirjoittajana oleminen on hyvin erilaista kuin freelance-kirjailija. Keskimääräinen mysteeriostaja voi ansaita jopa 800 dollaria kuukaudessa. Tunnisteen ”Work Your Way” avulla Guru antaa freelancereille mahdollisuuden rakentaa profiileja työportfolioineen.

 • Hyppäät sängystä kello viisi, pakkaat lounaasi, sekoitat kahvia, heität bleiserin päälle ja soljet sitten tunti ajaaksesi hullua liikennettä.
 • Aiempiin avajaisiin on osallistunut myyntiedustaja ja kenttähaastattelija.
 • Nykyään on olemassa useita verkkosivustoja, jotka yhdistävät sinut opiskelijoihin ympäri maailmaa, jotka haluavat opetusta monenlaisissa aiheissa.
 • Voit tehdä 10–15 dollaria tunnissa.
 • Sivustoja, jotka voivat vuokrata sinut tietojen syöttämiseen, ovat SigTrack, Capital Typing ja DionData Solutions.
 • Jotkut palvelut vaativat kuitenkin korkea-asteen koulutusta ja opetustodistuksia.
 • FlexJobsin avulla hän löysi osa-aikaisen etätyön mielenterveysterapeutiksi - ja ammattimaisesti ja henkilökohtaisesti tarvitsemansa joustavuuden.

Työllisyystilastoviraston mukaan web-kehittäjien mediaanipalkka vuonna 2019 oli vajaat 68 000 dollaria vuodessa. Sosiaaliset verkostot ovat kuuma paikka kotona tapahtuvaan vaaraan. Mitä taitavampi olet, sitä enemmän asiakkaita saat todennäköisesti suusanallisesti. Samoin kuin oikoluku ja kirjanpito, sertifikaattia ei vaadita, käynnistyskustannukset ovat erittäin pienet ja ansaintamahdollisuudet ovat korkeat. Jos olet koskaan etsinyt minkäänlaista työtä, olet todennäköisesti törmännyt todellakin.

Jos pidit tästä sivusta, napsauta alla olevaa like-painiketta ja kirjoita kommentti!

Valmennustyöt

Mikä tekee Amazonin FBA-ohjelmasta niin suurenmoisen, että he lähettävät tuotteet asiakkaillesi ja hoitavat asiakaspalvelun! Kirjanpito- ja kirjanpitotöitä ovat joitakin kannattavimpia etäasemia ammattilaisille, jotka haluavat työskennellä kotoa, ja jotkut yritykset tarjoavat etuja, kuten sairausvakuutusta tai koulutusta. Tämä on hyvä vaihtoehto vain, jos sinulla on taitoja laskeutua kehittäjätyö.

Lue VIPKID-arvostelu, niin saat lisätietoja opettamisesta siellä. Appen on teknologiapalveluyritys, joka työskentelee useilla toimialoilla parantaakseen korkealaatuisella tiedolla varustettuja tuotteita. Koska työpaikka on GitHub, työpaikat ovat keskittyneet verkkokehitykseen ja etäluetteloihin kaikkialta maailmasta. Sivuston mukaan aloittelevien yritysten on tarjolla lähes 20 000 työpaikkaa.

 • Se on myös helppo skaalata, joten tulosi riippuvat siitä, kuinka paljon aikaa käytät projektien hyväksymiseen.
 • Kylmä sähköposti lähettää sähköposteja tai viestejä sosiaalisen median alustan kautta yrityksille, pienille ja keskisuurille yrityksille, yrittäjille tai aloittelijoille ilmoittaaksesi palveluistasi.
 • Vain jatka katsomista ja löydät yhden!
 • On olemassa kaksi tapaa ansaita elantonsa ammattimaisena eBay-myyjinä.
 • Tytäryhtiömarkkinoinnissa sinusta tulee tytäryhtiökumppani kauppiaan tai verkon kanssa.

Yhteiset Kotona Tehtävät Työt

Vaikka tämä on pitkä luettelo, se ei ole lähellä sitä, että se olisi ainoa vaihtoehto kotona työskentelevälle työlle. He hyväksyvät yhdysvaltalaiset hakijat ja palkka on noin 6 dollaria tunnissa. Tämä asema maksaa 8 dollaria. Päiväkauppa: Älykäs vai tyhmä? Ei mitään rikollista, mutta voit kuvitella, kuinka tämä voisi vääristää "puolueettoman" Day Trading Academy -katsauksen tuloksia. Jos he eivät halua antaa viitteitä tai yhteystietoja, se ei ehkä ole hyvä merkki. Alla on joitain sivustoja ja yrityksiä, jotka olemme päättäneet laillisiksi.

 • Peruskoulutuksesi jälkeen todellinen työ alkaa.
 • Tänään jaan melko pitkän viestin, jossa on erittäin suuri luettelo laillisista töistä kotitöistä, jotka maksavat missä tahansa välillä 8–25 dollaria tunnissa.
 • Blogituloja on tunnetusti vaikea ennustaa, ja heilahtelevat villinä kuukausittain, etenkin kun he aloittavat ensimmäisen kerran.
 • Palkkaa virtuaaliassistentti, joka auttaa hallitsemaan suhteita tavarantoimittajaasi.
 • Etätoimistot tekevät hienosta, jos tiedät, että on olemassa tietty yritys, jonka haluat tarkastella etätöitä.
 • Voit esimerkiksi laskuttaa itsesi terveellisesti syövän kasvissyöjäksi, joka voi auttaa sinua kohdistamaan tiettyyn väestöryhmään ja saamaan lisää yrityksiä.

Suosittua Nyt

Nämä luettelot sisältävät asiakaspalveluasemat, suunnittelumahdollisuudet, kehittäjätyöt, rekrytoija- ja HR-roolit, myyntityöt ja muut etätyöt (mukaan lukien kirjoittajat, johtajat ja markkinoijat). Tietojen syöttäminen on toinen kotityö, joka ei yleensä edellytä kokemusta tai pätevyyttä. Täällä lukemasi tiedot ovat aina objektiivisia. Joitakin nykyisimpiä ja esiin nousevia kotikoodaustehtäviä ovat:

Online-opetus

Aina on hyvä katsoa työpaikkojen avaamista toimistoissa. Ole valmis tekemään enemmän kuin pelkkä käännös. Osa-aikatyön katsotaan yleensä olevan alle 30 tai 35 tuntia viikossa. Se on yksinkertainen kaava, kun olet vasta aloittamassa; mitä haluan kutsua Enfroyn 3: ksi liikettä: Menestyneimmät yritykset haluavat päästä kuluttajien pään sisälle. Napsauta vain mitä tahansa sivun sosiaalisen median painikkeita. Jos se olet sinä, sinun tulee harkita elämävalmentajaksi tulemista. Saat hallinnan elämästäsi, joten voit työskennellä missä ja milloin haluat, mutta voit silti hyödyntää yrityksessä työskentelemisen etuja - etuja, kuten työsuhdeturvallisuus, luotettava kuukausipalkka ja jännitys, joka syntyy työskennellessäsi muiden kanssa.

Luo salkkuTästä syystä vähittäiskauppa jatkaa työllisyyttä

Asiakaspalvelun Edustaja

Työtaulu, joka on kokonaan omistettu Ruby-kehittäjille. Se on myös ei-kiinnitetty, joka tarjoaa ilmaisen palvelun ilman rekisteröintiä. VIPKID on suora, yksilöllinen verkko-oppimisympäristö, joka vastaa englannin opettajia Kiinan opiskelijoiden kanssa. Palkka on 16–20 dollaria tunnissa.

ClixSense - ClixSense maksaa sinulle pienten yksinkertaisten online-tehtävien suorittamisesta. Se on saatavana Amazonista. Rekisteröidy vain alle, niin saat sen suoraan suoraan postilaatikkoosi. Kun kirjaudut palveluun, Working Nomads toimittaa sitten kuratoidun luettelon etätöistä suoraan postilaatikkoosi. Rekisteröidy online-tutorointisivustoille, kuten Chegg tai Tutor, joilla voit aloittaa keikojen etsimisen. Ole hyvä ja lue lisätietoja ilmoituksesta. Aluksi vanhenee sähköposteja, ja sitä on helpompi hallita toisella tilillä.

Nodesk

Positio maksaa 11–11 dollaria. Ennen kuin haet mihin tahansa alla olevista luetteloista, kannattaa ehkä lukea kirjoittamasi viesti kotona tapahtuvista tietojen syöttötöistä. DesignCrowd on online-markkinapaikka, joka tarjoaa logo-, verkkosivusto-, painatus- ja graafisen suunnittelun palveluita tarjoamalla pääsyn freelance-graafisille suunnittelijoille ja suunnittelusstudioille ympäri maailmaa. ESL-yritykset maksavat hyvin - joskus yli 20 dollaria tunnissa. 30/min ja 1 dollari. Suosittelen yleistä transkriptiouran e-kirjaa Jump-Start. Ja jos käytät Ways To Wealth-yksinoikeuslinkkiä, saat 50 prosenttia alkuperäisestä hinnasta, joka on 7 dollaria.

Kuinka myydä käytettyjä kamera- ja valokuvausvälineitäsi ostamaan uusia
 • Swagbucks on luultavasti tunnetuin maksettu sivustolle.
 • Ne voivat olla maantieteellisesti riippumattomia ja suorittaa omalla aikataulullasi.
 • Käynninopeus vaihtelee 8–15 dollaria tunnissa.

Verkkokurssit, Valmennus Ja Konsultointi

Työnantajana se pyrkii olemaan perheystävällinen ja tarjoaa monia etätoimintaa tiedekunnan tehtävissä. Kehität koulutusarviointitehtäviä ja testiaineita. Katso sivu, johon linkimme yllä, nähdäksesi mitä on käytettävissä. Pienellä sijoituksella voit olla käynnissä ja hoitaa kotisi asiakaspalveluyritystäsi nopeasti. Kaikissa tarjotuissa työpaikoissa ei voida tarjota ylin palkkaa. Tässä on useita tietojen syöttämistä koskevia töitä ja verkkosivustot, joista löydät nämä työt. Stepes - online-tietokanta freelance-kääntäjien tilattavissa olevista käännöstyöpaikoista.

Tässä on muutama pohdittava kotitietojen syöttämistä koskeva työpaikka: Tämä uusi (mutta nopeasti kasvava) sivusto on Skillcrush-unelma. 10 Talous-, kirjanpito- ja kirjanpito Alexander Kirch/EyeEm/Getty Images Lakitut kotona työskentelevät työt kirjanpito- ja finanssialan ammattilaisille ovat varmennettuja julkisia kirjanpitäjiä (CPA), kirjanpitäjiä ja asuntolainanvälittäjiä. Voit saada todistuksen ja tulla opettajaksi tai työskennellä kotona kääntämällä asiakirjoja asiakkaille. Suositeltavat valtakirjat ovat kandidaatin tutkinto, opetussertifikaatti, maisterin tutkinto ja muut tutkinnot, kuten ESL-todistus. Jos olet tällainen työntekijä ja haluat työskennellä kotona, käy etätyössä. Verkkokauppana Cozymeal auttaa ihmisiä löytämään ruoanlaittokursseja, ateriapalveluita, ruokamatkoja, yksityisiä kokkeja ja paljon muuta.

PeoplePerHour on kahteen ensimmäiseen verrattuna pienempi alusta, jolla voit etsiä töitä ja sopimuksia. Kokeile sovelluksia, ota kyselyitä, tarjouksia ja katso mainoksia. Gift Hunter Club antaa sinulle rahaa PayPalin kautta. Tutustu seuraavaan etätöisi. Etunimi, jota ajattelet kuullessasi sanat “työtaulu”, Monster todellakin isännöi lukuisia etätyöpaikkoja.

Aksiomalaki

Vastoin yleistä käsitystä, tippauskuljetus ei ole rikastu-yön yli -järjestelmä. Siksi kilpailu tietojen syöttötyöpaikoista on kovaa. He luetteloivat tällä hetkellä yli 36 675 aktiivista työpaikkailmoitusta 4000 yrityksestä, jotka on organisoitu toimialaluokkiin, kokopäiväisiin ja freelance-mahdollisuuksiin. Luo profiili ja ala tarjouksia töistä! Se on hauska työ, jos nautit surffailusta Internetissä. UserFeel Löysitkö jotain, joka kiinnostaa sinua? Kehittääkseen vertaansa vailla olevaa opetussuunnitelmaa opiskelijoilleen, he työskentelevät yhteistyökumppaneiden, kuten ETS, TESOL ja National Geographic Learning, kanssa.

Kaikki riippuu heidän työnsa laadusta, kapeudesta, johon he kirjoittavat, ja heidän kokemustasostaan. Tehtäviin voi kuulua käytännöllisesti katsoen mitä tahansa hallintotehtäviä, joista voit ajatella - mukaan lukien sähköpostien käsittely, kirjanpito, myynnin loppuun saattaminen, asiakaspalvelu, verkkosivustojen muokkaaminen ja paljon muuta. Korkeakoulutus ja kokemus vaaditaan yleensä. Toinen myytti on, että et ansaitse tarpeeksi rahaa tietojen syöttötyöllä.

Athreon

Keskustelu

75/ääni minuutti, joka riippuu työstä, läpimenoajasta ja työn laadusta. Remotive on etätyöntekijöiden yhteisö. Kysy haastattelijoiden nimi, jotta voit tutkia ihmisiä, joiden kanssa puhut, varmistaaksesi, että he ovat oikeita. Kauniisti suunniteltu ja helppo käyttää, kuten voit odottaa mainostajien ja kehittäjien työpöydältä! Tunnen henkilökohtaisesti kymmeniä ihmisiä, jotka tekevät yli kuusi lukua vuodessa blogistaan, mukaan lukien oma perheeni. Glassdoorin mukaan keskipalkka on 18 dollaria tunnissa. Selaat eniten Pinterestissä?

Oletko koskaan unelmoinut yrityksen johtamisesta tien päältä? Näin teen sen...
Työskentely freelance-assosioituneena tieteellisenä johtajana merkitsee ensisijaisesti sisällön luomista monille terapia-alueille.