Vedonlyönti Selitettiin 2019… (esimerkkeinä)

Näin ollen useiden lyöntivedosten tekeminen samoilla markkinoilla voi kasvattaa tulojasi tehokkaasti (säästöpalkkiot) ja kassavirranne tehokkaampaa. 0 ennen kilpailua tietäen, että se on eturintamassa ja todennäköisesti lyö huomattavasti alhaisempaa hintaa juoksussa, vaikka se ei jatka voittamista. 2 Emme ehdottomasti tarjoa vedonlyöntiä varmistamatta kaikkia riskejä. Mutta järjestelmämme oli järjestelmämme, ja sitä oli noudatettava. Jos valittu hevonen epäonnistuu ja joku muista 11 kilpailijaa jatkaa voittaa kilpailu, menetät panoksesi rahaa. Oikeudenkäynnin aikana oli 69 valintaa, joista 56 menetti antamallaan lakkoasteen 81. Ymmärrä enemmän kaikki futurististen vedonlyöntijärjestelmien kiehtovasta maailmasta. Voit myös nyt voittaa säännöllisesti häviäjien maailmasta. 0, jossa mielestämme suosikki saa ensimmäisen maalin, ja vaikka he eivät tekisivät, tappiot eivät tule olemaan liian suuria.

Aseta se 5: een vaihtoon ja aseta se sitten käyntiin 2: lla.

Useimmissa vedonlyöntipaikoissa on nyt myös osittainen käteisvaroitus. 5 vaakalaudalla, voisimme taata 3 punnan voiton, jos arvonnan ja 3 punnan. Tämä mahdollistaa paljon johdonmukaisemman lähestymistavan vedonlyöntiin. Ensimmäinen vedonlyöntistrategia, jota tarkastelemme, on yksinkertainen Takaisin-asemaan-strategia (katso YouTube-video alla). 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13... ja niin edelleen.

  • Hyvin yksinkertainen, eikö niin?
  • Vakaaseen rahanhallintaan perustuva Kelly-kriteeri on vedonlyöntijärjestelmä, joka toteuttaa lasketun menetelmän määrittääksesi vedonlyönnin tulokseen, jolla on odotettua suuremmat kertoimet.
  • Itse asiassa on olemassa ylimääräinen paikastrategia, tarkista 2 parasta tekniikkaa, joilla varmistetaan massiivinen voitto kummastakin suunnasta vedonlyönti - päänahan leikkaaminen ja lisäkustannusten poistaminen; Tämä asiakirja kattaa kaikki hevoset samoilla markkinoilla, joissa tämä taktiikka säästää Betfair-palkkionne huomattavasti jopa nollaan.
  • Hän etsi voittajaa, joka osoitti "jalka käännöksen" - kuten hän kutsui - voittaakseen kilpailun.
  • Joten keskitymme otteluihin, joissa vähintään 30 000 puntaa on sovittu ennen potkua ottelukertoimien markkinoilla Betfairilla tai muilla käyttämilläsi vaihtoilla.
  • Ensimmäinen kerta menin kilparatalle vuonna 1978.

Yhteenveto

Enemmän rakkautta kuin vihaa. Kuulostaako tämä silti vielä hieman vaikealta? 5 Betfair Exchange -palvelussa - voitto on 350 puntaa. Joten jos et näe etsimääsi kertoimia, aseta vain omat ja toivo, että siellä on tukija tai kerros, joka ottaa ne. Saatat ajatella, että "ah, 50/1, sillä ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa, joten laitan sen ja ansaitsen helppoa rahaa, kun se menettää", mutta sinä olisit yllättynyt siitä, kuinka usein tällainen ajattelu voi kääntyä ja haastaa sinut, jos et käy kauppaa/panosta järjestelmään, johon luotat. Kirja on tyypillinen John Duncan -yritys siinä mielessä, että se on hyvin kirjoitettu ja helppo seurata, ja linkit sivustoille selittävät monimutkaisempia alueita niille, jotka ovat uusia vedonlyöntiä. Kun lyöt vetoa Manchester Unitedista näytteessäsi, voitat vedon, jos Leicester City voittaa ja myös jos he vetoa. Välitysmahdollisuudet syntyvät, kun vedonlyönnin pöydän myyntihinta on lyhyempi kuin toisen vaihto- tai vedonvälittäjän takakertoimet.

(85 yksikköä United). On erittäin mahdollista, että vaihtoja on manipuloitu siten, että kertoimet ovat paljon korkeammat kuin niiden pitäisi olla. Tämän vuoksi käytettävissä on paljon pienempiä asteittaisia ​​muutoksia. Jos se on todennäköisesti korkea pisteytys, niin luonnollisesti vetovoiman todennäköisyys - ja erityisesti 0-0 - on pienempi. Ehkä tästä syystä monet vedonlyöjien välttyvät vedonlyönnin takaosa-/maastostrategioista. Monet vedonlyövät vedonlyönnin vaihtojärjestelmää hämmennyksellä ja ahdistuksella. Punnitsen melkein Sir Donald Bradmanin lyöntivuoron keskiarvon ja olen varma, että olen voinut ajaa mestarin paremmin kuin Paddy Payne sinä päivänä.

Tämä on Leverkusenin ja Roma välinen ottelu Mestarien liigan ottelussa. Kolmen viikon sisällä kisu ja itseluottamuksemme olivat kadonneet. Hän teki sen kuukauden ajan ja me keksimme uuden suunnitelman. Likviditeetti on se, kuinka paljon rahaa markkinoilla on käytettävissä panostamiseen. Vedonlyönnin vaihto varmistaa rahan siirron henkilöiden välillä. Kaikilla menestyneillä pelin sisäisillä vedonlyöntiyrityksillä on muutama keskeinen lähestymistapa, jotka perustuvat huomiointiin yksityiskohtiin ja muutama avainkäsitys.

Tällaisten vedonlyönti on myös erittäin helppoa Betfair SP: llä - asetat vain makaa hevoselle ja määrität vastuusi (enimmäisvahinko).

Tässä On Tarkempi Kuvaus Selkä- Ja Maastostrategian Ymmärtämisestä

Älä aseta suosikkeja, kun ne ovat parhaimmillaan, se on selvästi tyhmä. Nyt sijoitat 6. Onko se tosiasia tai satu, 'mukipeli', joka voittaa 9 kertaa 10: stä seuraamalla tuottoisaa jalkapallovedonlyöntijärjestelmää? Vedonlyöjät ympäri maailmaa laittavat yksityiskohdat panosta, jonka he haluavat, ja toiset “laittavat” nämä vedot. Vaikka keräät yleensä hyvin usein, voittojesi kerääminen vie paljon enemmän vetoja ja tappiot voivat kasvaa nopeasti, jos teet muutama epäonnistunut veto lyhyellä aikavälillä. Sen lisäksi, että asetat (vetovoimaisesti) tarjoamasi kertoimet laskujen aikana, sinun on myös asetettava enimmäismäärä rahaa, ns. Backer (panostajasi ostaa) voi panostaa. Tämän vedonlyöntijärjestelmän toinen ja merkittävin vajaus on Kelly-kriteerin oletuksessa, että vedonlyönti pystyy ennustamaan tarkasti tietyn tuloksen todennäköisyyden. Tämä on strategia, joka on mahdollista vain vedonlyöntivaihdoissa, kuten Betfair- tai Betdaq-vaihto.

Ennätyksenä, jos on ilmeistä epäselvyyttä, viittaan aina vetoan hevosen sijasta. Verkkopäivän kauppahuone, hanki lisää ilmaisen päivän kaupankäynnin videotunteja osoitteessa http:. Kanssani - ja tämä on henkilökohtainen valintani - heti kun olen ansainnut rahat, kutsun joskus sitä päiväksi ja nautin perheestäni tai menen katsomaan elokuvaa. Ilmaisia ​​tuloksia ja lisätietoja on osoitteessa:

Vedonlyönnin vinkkejä

Koti

Tiesin, että suosikit voittivat keskimäärin 30 prosenttia kaikista kisoista. Vedonlyönti keskittyy vastakkaiseen strategiaan panostaa suosikkia vastaan. 22, ja päättäjän panos on vain 10 puntaa. Etsitkö jalkapallovedonlyöntijärjestelmää, joka toimii joka kerta? Esimerkki vedonlyönnistä Esimerkiksi Chelsean vedonlyönnistä (tukemisesta) voittaaksesi Premier League -pelin, asetat Chelsean. 1 Palveluumme on aina ilmaisia ​​kokeiluversioita, jotta käyttäjillä olisi mahdollisuus päättää ennen ostamista. Jos epäilet, että joku muu tietää salasanasi, ota meihin yhteyttä välittömästi. Itse asiassa teoksessa käsitelty 80%: n kauppa on täydellinen bonuskäyttöön, koska et voi menettää omaa rahaa ja voit saavuttaa huomattavasti kasvatetut marginaalit.

Kuten odotit, hevosesi osuu hintaan juoksemassa, ja lyö veto hyväksytään. Rekisterinumero: Verkosta löytyy myös vinkkejä, kuten Lay Betting Code, jotka keskittyvät erilaisten urheilutapahtumien ennusteiden toimittamiseen, mikä antaa sinulle hyvän mahdollisuuden määritellä paremmin alakoirat, joihin panostaa. Mutta jos Chelsea menettää, se tarkoittaa, että menetät 100 dollarin panoksen plus 99 dollarin vastuut (1: stä).

Strategian Kuvaus

Joten lyöt vetoa, että joko joukkue A tai joukkue B voittaa. Vedonlyönnin sijasta voit nyt antaa Man Citylle kerroin 9. Mikä tarkalleen ottaen merkitsee arvovetoa, vaihtelee täyttäjäkohtaisesti. Totuus on, että jalkapallovedonlyöntijärjestelmät, jotka on suunniteltu lyönninvedonlyöntiin, ovat todella hyvin helppokäyttöisiä vain pienellä harjoituksella, mutta voin ymmärtää kaikki mahdolliset ensimmäiset huolenaiheesi.

Hyvä: Kelly-kriteeri

Heti kun kuvitellaan mitä tahansa "vedonlyönnin" menetelmää, ajattelet automaattisesti "takaisin vedonlyöntiä" kunnioitetulla tavalla. Vaihtoehtoisen vedonlyönnin strategia on nyt yleisimpiä urheiluvedonlyönnin arbitraasimenetelmiä ja koostuu kahdesta vedosta vedonlyönnin ja vedonlyönnin vaihdon välillä. Tarpeeksi yksinkertainen.

Niille, jotka ovat harjoittaneet taiteen voittamista, ymmärtävät kuinka kaikki toimii hienosti. Tässä esimerkissä; Oletetaan, että olet nähnyt hevosen lyhentyvän dramaattisesti Smarkets-pörssissä viisi minuuttia ennen lähtöä, mutta vedonvälittäjä ei ole reagoinut uutisiin. Strategiat, 3650 ja osto-optiohinta 1. Kuka ei halua ylimääräistä 6000 puntaa vuodessa? Toinen tuotetyyppi on manuaalinen (joskus kutsutaan mekaaniseksi) järjestelmään.

Uuden käyttäjän rekisteröinti
Jos "makasisit" suosikkisi 3 dollarilla voittaaksesi 50 dollaria, olet vaarassa maksaa 100 dollaria, jos hevonen voittaa.

32 Asiakasarvostelua

Betfair Sportsin pörssimarkkinoita kannattaa kuitenkin ehdottomasti tutkia, koska vaihtoehtoja on yleensä monia. Peruskonsepti selkänojan strategian takana on, että edessä lähtevien hevosten kertoimet (etujoukot) lyhenevät juoksemista. Tärkeimmät tulot, jotka sinun on tarkistettava, ovat; Panos €20 Sky Bet -pelissä. 25 pistettä, mikä maallikkojärjestelmälle on aika vaikuttava. Vedonlyönti pörssihinnoittelusta on suhteellisen tehokasta. Aseta pieniä suosikkeja Saksan, Ranskan ja Italian liigaissa.

Arvoveot edellyttävät myös suurta tietoa ja kokemusta tulosten todennäköisyyksien arvioinnista, arvon havaitsemisesta ja arvon oikeasta soveltamisesta. Tämä antaa sinulle täydellisen mahdollisuuden laskea matalalle ja lukita voittoja. Valittu veto on antaa Musta Kaviaari voittaakseen kilpailun tarkoittaen, että uskomme, että hän ei voita kilpailua. Takaosan ja maadoituksen kertoimet näkyvät alla: Muista, että sinun pitäisi asettaa vedonlyönnin veto ensin, tämä on tärkeä teoria (älä ajattele tässä vaiheessa liikaa vain seuraa tätä periaatetta, tiedät miksi aikanaan). Vedot sitten vedonlyöntiä ottelua tai pelin sisällä, voit käyttää kaupankäyntiä takaamaan voitot. Kuvittele olevanne mukana järjestelmässä, joka edellyttää, että sinulla on 236 voitettua kilpailua saadaksesi tasainen.

Tämä kyky vaatii vähän tietoa vedonlyönnistä, paitsi kun tunnistetaan, milloin kertoimet ovat korkeammat kuin niiden pitäisi olla, mutta myös silloin, kun on lyödä vetoa oikeaan aikaan lukkiutuaksesi voitto. Esimerkiksi hinta muuttuu 5: stä. Jos joku muu 11 hevosta todella menee ja voittaa kilpailun, voitat, yksinkertaisesti siksi, että olet asettanut itsesi ainutlaatuiseen asemaan, jonka mukaan kilpailun KAIKKI jäljellä olevista 11 hevosesta juoksevat puolestasi. Ehkä yksi lyhennysvedon haittapuoli on, että sen käytön mahdollisuudet ovat rajalliset. 2 Jokainen verkkopalvelun tili on tarkoitettu vain yhdelle käyttäjälle. Avaintekijä laskettujen vedonlyöntiperusteiden selvittämisessä on ymmärtää lisääntynyt vastuu, joka voi olla, kun panostat.

Arvo Kertoimien Asettamisessa

Joten olemme tarkoituksellisesti ottaneet lukuja, jotka antavat samanlaisia ​​tuloksia, vain korostaaksesi laskennan pääasiallista eroa. On selvää, että vedonlyöntistrategia vetovoiton avulla ei tuota sinulle välitöntä voittoa, mutta se voi antaa sinulle tietyn tulon pitkällä matkalla. Siksi Kemptonin toisen, jonka kertoimet ovat pidempiä, on oltava sopivampi valinta (katso laskelma myöhemmin). Eikä ihme - pelaajalle koituvat edut ovat huomattavat.

Tämä lisää vipuvaikutustasi "vahvan mielipiteen" kilpailussa.

Vedonlyönti selitettiin: Urheilusesimerkki

Pohjimmiltaan se kattaa kaikki tapahtuman tulokset takaisinpanolla. Jos esittäisit seuraavan kysymyksen poikkileikkaukselle henkilöitä, mistä uskot heidän vastauksen olevan? Nyt tiedän, että monet blogin lukijat voivat ajatella, että tämä on vain myyntipuhetta, mutta toivon, että 1 kuukauden arvostelu osoittaa minulle oikean. Seuraava kilpailu, sama tulos.

Luulin voivani ansaita 40 puntaa päivässä tukemalla suosikkia voittaa 40 puntaa. 0 ja lukitaan sama voitto riippumatta siitä voittavatko vai häviävätkö ne. Live-vedonlyönti on mahdollistanut uudenlaisten vedonlyöntityyppien käyttöönoton ja jalkapallostrategioiden muodostumisen. 99 kuukaudessa (14 päivän ilmainen kokeiluversio on saatavilla, kun olet ostanut järjestelmän); nämä saapuvat noin 9. Jos työskentelet elantonsa puolesta - shokki kauhu: Seuraavassa vaiheessa sijoitat “makaa” -vedon Betfairiin Draw-pisteeseen. Ensinnäkin saadaan jalkapallovedonlyöntijärjestelmät, joita tulisi välttää, tieltä.

Lue Lisää Jalkapallokaupasta

Hevosen mahdollisuudet voittaa kertoimella 55 ovat vähäiset melkein ollenkaan, mutta niin voi tapahtua, joten vaikka voit ansaita säännöllisiä voittoja järjestämällä tapahtumia, jos joku ei mene tiellesi, se voi tuhota pankkisi! Keskitymme otteluihin, joissa: Vedonlyönnin vaihto helpottaa käyttäjiään asettamaan ja hyväksymään monenlaisia ​​vedonlyöntejä sekä voittavien että häviävien tulosten (tuen tai laskun) suhteen. Vaihtovedonlyönti antaa sekä rahoittajien että tasojen asettaa omat kertoimensa. 0, kun panoksesi on 50 dollaria (kuten yllä olevassa vedonlyönti tapauksessa). Lisätietoja, mukaan lukien käytettävissä olevat hallintalaitteet:

Premium-vedonlyöntijärjestelmäämme kuuluu…

Mikä on takana arbitraasi-vedonlyöntistrategia? Käsittelimme aikaisemmin rahansiirtotoiminnon käyttöä, jolla voidaan sulkea veto aikaisin ja kävellä pois voitosta. Kun todellinen Madrid voittaa, saldo on - €75, kun taas Bayern Münchenin voitto saldo on jopa positiivinen €68. Suosittelemme, että hevoset eivät koskaan lyö vetoa yli 5/1 (5/2, jos olet konservatiivinen tyyppi). Yhdistän myös tämän pinoamissuunnitelman räikkäjärjestelmään (katso alla). Mikä on VEROTTAMINEN? Monimutkaisempiin taaksepäin sijoittamisen strategioihin sisältyy markkinoiden tarkasteleminen ja valinnan tukeminen tarkoituksenaan asettaa se peliin.

Luuletko, että sinun on käytettävä vaihtoa panostaaksesi? 6 maata tappiota vähennetään €20 x 2 (2 maata voittoa). Pelityypit, joita päätät käyttämään tasapeliä, riippuvat jossain määrin riskisuunnittelustasi. Jos munet riittävästi hevosia, silloin menee läpi ajan, jossa annat muutaman voittajan lyhyellä jaksolla ja sinulla on iso haaste jälleenrakennusta varten. ”, Koska ne voivat kompastua termillä, kun luet vedonlyöntivaihtoa tai vastaavaa vedonlyöntiä.

Vedonlyönti Selitettiin Vastakohtana Takaisinvedonlyönnille

Oli valintoja, jotka sopivat kriteereihin, joita rehellisesti sanoisin tukevani, jos olisin radalla. Sillä on merkittävä vaikutus pitkällä tähtäimellä vastaaville vedonlyöjille, jotka vetoavat tuhansia vastineeksi. 67, josta vähennetään 100 punnan panos, mikä johtaa myös 26 punnan voittoon. Muut vedonvälittäjät tarjoavat tämän vedon "kaksinkertaisena mahdollisuutena" - kotivoitto tai tasapeli, vierasvoitto tai tasapeli ja kotivoitto tai voitto kotona. Jalkapallo-pelaajille tällaiset mahdollisuudet saattavat esiintyä suoraan voittajamarkkinoilla - kuka voittaa Premier League -sarjan?

Parhaiten arvioidut tuotteet testattu

Ehdotukseni sinulle on analysoida tietoja itsellesi ja katsoa kuinka hyvin valinnat suorittavat tietyillä hintaluokilla. 7 Betpractice ei takaa voittoja, eikä sitä voida pitää vastuussa menetyksistä, jotka aiheutuvat täältä saatujen tietojen käytöstä. Kun palaat vedonlyöntiyrityksiin, vastuusi on vain panoksesi. Ei sopimuksia, ei velvoitteita, peruuta milloin tahansa. Tästä strategiasta tuli tunnetuksi "meltatone" jalkapallokaupan piireissä. Nyt tietysti tiedämme, että voitto on giong pienempi kuin yllä on esitetty, koska Betfair SP on korkeampi kuin alan SP. 0, mikä vastaa 155 euroa.

Suositellut tuotteet

Valinnan Asettaminen

Tässä tapauksessa mahdollinen vedonlyönti antaa pelaajille mahdollisuuden tukea uskoasi ja panostaa, että jotain ei tapahdu. Jos vedot tehdään oikein, nämä vedot kattavat kaikki tapahtuman tulokset, joten lukitset voiton tuloksesta riippumatta. Tämän strategian selittämiseksi katsotaan ensin terminologiaa. En käytä tätä kahdesta pääasiallisesta syystä:

Tämä strategia toimii peleissä, joissa todennäköisesti on tavoitteita. Siinä on yksi tai kaksi poikkeavuutta, mutta alkuaikojen paljon analysoinnin ja laskelmien jälkeen olen viime vuonna löytänyt tämän järjestelmän käytännölliseksi, suoraviivaiseksi ja vankkaksi. Se ei ole heikkoherkkä! Tämä verkkosivusto auttaa tekemään jalkapallo-vedonlyöntijärjestelmien maailman paljon selkeämmäksi, vaikka et ole koskaan edes kuullut aika-vedonlyönnistä. Kuinka se toimii? A Näet yllä olevasta kuvasta riippumatta siitä, mitkä mahdolliset voitot voisivat olla, vastuusi on vain sinun panoksesi, tässä tapauksessa 20 puntaa.

Avain voiton saavuttamiseen back/lay-strategiasta, jotta voidaan varmistaa, että myyt lyöntivedon enemmän kuin takaisinpanoksen panos. Voit myydä 10 €veto Leicesteristä voittaaksesi FC Copenhagenin kertoimella 3. Kuten Martingale-menetelmä, Fibonacci-ajattelu riippuu panoksen jatkuvasta kasvattamisesta aiempien tappioiden kattamiseksi. Monet sovittajat mukauttavat järjestelmää hiukan sopimaan heille, kun he ovat kokeilleet löytääkseen parhaiten toimivan järjestelmän. Tallettamisen jälkeen sinulle annetaan talletustasi vastaavat bonusrahastot, jotta voit pelata tietyn määrän kertoja. Entä jos saat sarjan häviäjiä 9/1: llä?