Viritä, opi ja käy STT: n Steady Trade Podcast -sovelluksen kanssa

12. helmikuuta 2019 kirjoittanut Jawad K. Hinta, jonka maksat näistä palveluista tai tuotteista, on sama riippumatta siitä, käytätkö sisaryrityslinkkiä vai siirryt suoraan myyjän verkkosivustoon ulkopuolisella linkillä. Ohjelma tekee sen, mitä mikään muu sijoittava podcast ei ole tehnyt, tuomalla itse seuraajan ja vastaamalla heidän kysymyksiinsä koko jakson ajan. Vieraiden laatu on joka viikko erinomainen, ja haastattelutyyli on rento ja humoristinen, mutta aina ammattimainen. Hänen podcastinsa tavoitteena on leikata, mikä saa huipputekijät esiin, ja hänellä on laajoja keskusteluja, jotka ovat uskomattoman mielenkiintoisia. Viimeaikaisiin aiheisiin kuuluu esimerkiksi miten hallita sijoituksiasi, kun markkinoiden merkit osoittavat korjauksen ja edut ja haitat tavoitteen päivämäärän rahastojen käyttämiselle eläkkeelle suunnittelemiseksi. Tärkeää on, että on todennäköisyyttä sille, jonka uskot.

Voit kuunnella niitä matkoilla, tekemällä kotitöitä tai kävelemällä koiraasi. Osakkeiden kaupankäyntiraportti, kaupankäynti tuntien jälkeen voi antaa meille etuja näissä tapauksissa. Historiasta saamat käsitykset voivat hyödyttää meitä huomenna. Toisin kuin aktiivisesti hoidetut sijoitusrahastot, joissa korkeapalkkainen rahastonhoitaja valitsee ja valitsee ostettavat tai myytävät osakkeet, indeksirahaston sijoitus sekoitus on automatisoitu yksinkertaisesti vastaamaan indeksissä tapahtuvaa. Uskon vahvasti kauppaan 80/20. Ohjelmat kestävät noin tunnin. Täysi podcast kaikille vieraille. Lisäksi podcastissa huomaat David Gardnerin oman näkökulman voittoon ja sijoittamiseen.

  • Opi lukemaan hintatoiminnan ja volyymin välinen suhde.
  • Todella mielenkiintoiset aiheet, paljon energiaa ja hyvä toimitus.
  • Helppo ja informatiivinen kuuntelu!

Sain myös hyviä kirjaehdotuksia näiltä suurilta kauppiailta. Joka viikko hän haastattelee parhaita toimittajia ja toimitusjohtajia kuumista aiheista Piilaaksossa. Voit käydä https: Jason kertoo taustastaan, joka on tuonut hänet ympäri maailmaa Isosta-Britanniasta, Espanjaan Gibraltariin ja laskeutuneen lopulta Thaimaahan. Tässä näyttelyssä tunnetulla samannimisen kirjan kirjailija Robert Kiyosaki keskustelee kauppiaita kiinnostavista aiheista:

Tämä tarkoittaa, että youtube-video tai vain vanha hyvä tekstisisältö, jossa on kuvia kaavioista ja kuvista, voivat viedä pisteen paremmin kuin joku, joka selittää sinulle kaupankäynnin käsitteen äänen kautta, vain mielikuvituksellasi auttaaksesi sinua siinä.

180: Larry Hite - Pohdintaa markkinoista ja elämästä - miehen kanssa, jolla on ollut valtava taloudellinen menestys

Jos jokin on rikki tai näyttää pieneltä vuotamiselta, minun on korjattava se heti ja korjattava myös itse. Jos olet miettinyt sijoittamista kiinteistöihin, olipa kyse sitten vuokra-kiinteistöjen keräämisestä tai talojen kääntämisestä, tämä on show sinulle. Tämä show on inspiroiva, opettavainen ja myös viihdyttävä. Hänen podcastinsa on ehdottomasti hieno resurssi, jos haluat viedä salkkusi seuraavalle tasolle ja hallita paremmin taloudellista elämääsi. Hänen tavoitteena on auttaa sinua käynnistämään oma taloudellinen vapaus - ja hän liittyy matkalle kanssasi. Jos olet kiinnostunut perusteellisesta globaalista makrokirjaluettelosta, muista tutustua täällä parhaimpiin globaaleihin makrokirjoihin. Podcastia isännöi Cam Hawkins. Hänen tarinansa päivittäiskauppaan liittymisestä ja tavallisista ansoista kuuluu esimerkiksi kauppajärjestelmien, ohjelmistojen ja niin edelleen ostamiseen, on tuttu tarina. Bitcoin futuresopimukset cme: llä ja cboella, lisäksi liiketoimet voidaan yhdistää yksityishenkilöihin ja yrityksiin "käyttöideoiden" avulla (esim. Etkö ole samaa mieltä siitä?

Yhteisön korkeakoulututkija ja luultavasti yksi vaikutusvaltaisimmista kauppiaista viimeisen sadan vuoden aikana. Molemmilla isäntäillä on vahva rahoitustausta, joka auttaa heitä analysoimaan kiinteistöjen joukkorahoitusmarkkinoita, joukkovelkakirjalainoja, hyödykkeitä ja osakkeita. Lähes kaikki varastoihin liittyvät viestit ovat tervetulleita/r/osakkeisiin. Steady Trade Podcast on paitsi helppo ymmärtää ja innostavaa, mutta myös inspiroi sinua toimimaan. Ylivoimaisesti yksi parhaimmista. 7. heinäkuuta 2019 kirjoittanut PhD Thomas O'Grady, Yhdysvallat. Se on kiehtova, viihdyttävä ja erittäin hyödyllinen show. Tiedän, että olet paljon enemmän käsityksessä ihmisten persoonallisuudesta. Joten olen luonnollisesti taipuvainen ajattelemaan, että se on paras sijoittava podcast siellä.

Se on ilmaista ja helppoa! Kaupankäynti-podcast ilmestyy kahdesti viikossa ja on ollut olemassa vuodesta 2019. Seuraava suuntaus · Tekijä:

Nimi kertoo kaiken, enemmän tai vähemmän.

Tulevatko Uudet Alakohtaiset Johtajat Markkinoiden Kääntyessä?

Se on kattava katsaus kaikkeen, minkä 20–30-jäsenen on tiedettävä menestyksen löytämiseksi aloittaessaan sijoittamisen. Tässä on kaavio parhaista sijoitus Podcastista siellä: Tässä podcastissa sijoittaja isäntä Preston Pysh ja Stig Brodersen skannaa numerot ja kaivaa parhaiden sijoittajien, kuten Warren Buffett ja Ray Dalio, käytäntöjä, opettaa sitten tekemään samoin - vaikka se olisi (paljon) pienemmässä mittakaavassa. Koska hän ei enää ole institutionaalisessa pelissä, kaikki hänen neuvonsa ovat hyvin sovellettavissa vähittäiskauppiaan.

Rajoitamme sitä sinulle 16 000: sta sellaiseksi, jota voit hallita. Ehkä minun täytyy astua taaksepäin ja sanoa: ”Okei, tutkitaan tätä uudelleen ja ollaan hieman rehellisempi itseni suhteen. Sitten saamme tavallaan aidatun tällaiseen uskomusjärjestelmään, jossa kaikki foorumin jäsenet sanovat tämän toimivan, tämän uskon. Jotkut hänen vieraistaan ​​ovat Reid Hoffman, joka perusti LinkedIn, Brit Morin, Brit + Co: n perustaja. Opas, päästäksesi sinne kuitenkin tarvitset oikean välittäjän, tehokkaan strategian ja sinun on investoitava kauppakoulutukseensi käyttämällä yllä kuvattuja resursseja. Suurin omaisuutesi, jota voit kasvattaa ja joka maksaa eniten osinkoja sijoitus tulevaisuudestasi, on oma koulutus. Tämä on Ulkosuhteiden neuvoston (podcast) lähettämä podcast, joka on talouden ja ulkosuhteiden kysymyksiin keskittyvä maailmanlaajuinen asiantuntijaryhmä. Lyhyen ajan kuluessa osakemarkkinoiden tuotot voivat viedä sinut vuoristoratamatkalle.

Lain taloudenhoitajat loivat “Mississippi-kuplan”, upeaa puomi- ja rintaprosessia, joka levisi 1700-luvun alkupuolella Ranskassa.

Karhut Taas Flex-lihakset; Mitä Seuraavaksi?

Tämä on mielenkiintoinen viikoittainen podcast, jonka suurimpia nimiä on sijoittamisessa. Kaikkien kauppiaiden, jotka etsivät puolueetonta mielipidettä kaupankäynnin välineistä ja ideoista, on tarkistettava ne. Optioiden käyttö kaupankäyntistrategiassasi antaa sinulle työkalun hallita ja rajoittaa riskiä, ​​joka on kaukana pelkästään osakekaupasta. Oikeastaan ​​aloin kuunnella podcasteja, kun ajoin noin 25 minuuttia työskennellä kumpaankin suuntaan, ja inhoan radiota, koska mainokset hallitsevat sitä. Podcast kattaa enemmän sijoitusstrategioita kuin osakevalinnat. Hän on johdonmukainen, kärsivällinen ja sitoutunut täysin kauppaan sekä elämään yleensä.

Onko siinä järkeä? Erikin näyttelyllä on erilainen maku kuin tyypillisillä markkinoiden kommentteilla, koska hän käy aktiivisesti kauppaa pienen hedge-rahaston kautta. Mutta hän seuraa järjestelmäänsä ja järjestelmä toimii. Kotona työpaikat vuodelle 2019, hakeudu vain kahteen suosittelemaan yritykseen. Kuten viimeinen kohta, paljon podcasteja on suunnattu ihmisille, jotka ovat täysin uusia kaupankäynnissä, mikä voi olla hieman turhauttavaa, jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta kaupasta ja tiedät jo kaikki perusasiat. 12 - voittaako enemmistö? Aiheet ylittävät tavanomaiset sijoituskeskusteluja ja kattavat monimutkaisempia aloja, kuten salausvaluutta-sijoitukset, pääomasijoitukset ja korkeatuottoiset luottosijoitukset. Olemme kauppaa oikeudenmukaisuutta.

Parempi järjestelmäkauppiaan podcast Andrew Swanscottin avulla

Trump rauhoittaa hermoja kauppasodassa; Rs 1,76L crore windfall hallitukselle ja muille

Tämän ratkaisemiseksi Macro Ops -tiimimme virittää podcastien kauppaan. Odotan innolla tulevia näyttelyitä. 150 jakson saavuttaminen ei ole mikään mediateollisuus, ja täällä olevat kudot ansaitsevat hyvin australialaisen isäntä Aaron Fifieldin, jonka show on ollut käynnissä sen jälkeen, kun se esiintyi ensimmäisen vieraan Jerry Robinsonin kanssa tammikuussa 2019. Joten jos eilen suljetaan, katson vain lyhyttä tänään. Nadex-demo-tili 2019, demotilisi antaa sinun käydä kauppaa riskittömässä ympäristössä, koska sinun ei tarvitse käyttää kauppaa omalla rahalla. Kaupankäynnin ei pitäisi olla monimutkaista. Päiväkauppaa, olitpa aloittelija vaijereita oppiva sijoittaja tai ammattitaitoinen kauppias, olemme täällä auttamassa. Aivan oikein, menestyvä swing-kaupankäynti tai kaikenlainen kaupankäynti on riskinhallintaa, ja Swing-Trading-podcastin avulla peitän uuden osan menestyvästä kaupankäynnistä, joka on tarpeen, jotta voit realisoida täyden potentiaalisi kauppiaana joka viikko. Tai sinulla on todella hyvä strategia ja takaat sen vuodelle ja se on loistava.

Ei yllätyksiä, siihen liittyy runsaasti lukumäärää, tutkimusta, jälkitestausta ja kärsivällisyyttä! Vaikka podcastit ovat saattaneet nähdä huipunsa iPod-aikakauden aikana, ne ovat edelleen laajalti kysyttyjä, vaikkakin valittu joukko yleisöjä. Joten saatat ottaa kaikki nämä tiedot ja ajatella: “Tiedätkö mitä? Vaikka suurin osa muista sijoittavista podcastista kuulostaa erittäin yksipuoliselta, Money Tree Investing-Podcast esittelee ne eri vaihtoehdot, jotka sinulla on sijoittajana käytettävissä, ja päätämme itse. Mikä on podcast ja miksi? Opit paljon johdannaismarkkinoista vain puolessa tunnissa. Toiset saattavat kuitenkin mieluummin kartoittaa oman kurssinsa muotoileessaan salkkuaan. Suosittelisin myös hänen verkkosivustoa ja kursseja.

Kuinka Havaita Laadukkaat Keskikapselit

Se on podcast, joka sisältää viikoittaisen keskustelun kauppiaiden kanssa. Kun mietit kauppaa, mielestäni se on melko älykäs lähestymistapa, koska hän ymmärsi, että monet ihmiset vain luopuvat niin monien tappioiden jälkeen. Itse asiassa se ei ole oikeasti huonoa onnea. Tai onko joidenkin ihmisten mahdollista katsoa kaavioita ja huomata jotain ja mennä kuten: “Tiedätkö mitä? Upea konsepti, toimitettu hyvin 21. kesäkuuta 2019, FXKing87, Iso-Britannia Pidän ponnisteluista, jotka nämä kaverit ovat panostaneet jakamaan opit, jotka he saavat opiskellessaan kauppaa, ja toivon, että se menee hyvin. Millionaireiksi tulemisen 7 salaisuutta - missä tahansa iässä, kiinteistönvälitysyritykset tarjoavat ammattimaisia ​​kosketusnäkymiä tai rakennusmahdollisuuksien parantamiseksi. Seuraamalla kaikkea olen varma seuraamaan tiiviisti!

Esitys on hyvä myös kokeneemmille järjestelmäkauppiaille, koska Andrew Swanscott tekee hienoa työn tasapainotusjärjestelmän rakentamisen perusteita edistyneemmillä aiheilla. Livestream-kaupankäyntiominaisuudet, tämän sivuston kautta pystyt oppimaan joitain strategioita ja hankkimaan erityistä tietoa, joka toimii ihanteellisena perustana valuuttakaupassa ja auttaa sinua kaupankäynnissä hyvin. Usein aihe on jotain, jota yksi kuuntelijoista kysyi sähköpostitse viikon aikana. Vuoden 2019 parhaat 4 osakekaupan sovellusta, riippumatta siitä, mitä alustaa käytät kauppaan ja sijoittamiseen osakkeisiin tai muille markkinoille, tiettyjen turvallisuustoimenpiteiden noudattaminen on erittäin tärkeää. Hänellä ei ole väliä miksi he sanovat ostavansa euron ja myyvät Aussie-tavaroita tai muuta.

”Kaikenlaisia ​​asioita, niin ihmiset sanovat ja sanovat, että hän on kylän idiootti.

Festivaalien Myyntimäärät Ovat Tuloja Tärkeämpiä

Ne psykologian vanhat ideat, jotka tulivat Freudilta, olivat väärässä. Jos kuulet vain siitä, sinulla on 600 jaksoa kuunnella, jos olet intohimoinen aiheeseen. Tutustu pörssiyhtiöiden (ETF) suojauksiin, pitäisikö sinulla niitä olla omaisuuskannassasi? Mutta pidemmän ajan kuluessa ansaitsemasi tuotot voivat helposti voittaa sen, mitä saat tarkistuksissa, säästö- ja rahamarkkinatileillä, joukkovelkakirjalainoilla ja talletustodistuksilla. Upea kemia, kiehtovat haastattelut ja välttämätön luettelo aloittelijoille. Ja sitten sinulla oli toinen strategia, jossa sanoit, että jos se on yli 200 jakson liukuvan keskiarvon ja edellinen päivä on ylhäällä, aiot ostaa ja jos se on alle 200 jakson ja arvokas päivä on alhaalla, olet menossa myymään. Osakekauppiaalla ei ole parempaa tunnetta maailmassa. Sijoittaminen podcasteista, joissa puhutaan osakekannasta, on kuitenkin harvinaista.

Upea neuvo, hyviä vieraita, upea kemia 1. helmikuuta 2019 kirjoittanut Ozzy Newb Australiasta Tomilla ja Brandonilla on todella onnellinen ja kevyt sydän. Jos et ole kuullut, on saatavana yli 550 000 podcastia. Se on ensimmäinen päiväkaupankäynnin alueella. Lataa tämän viestin PDF-versio PDF-muodossa. Tilaamissaan pankkisignaaleissa hän ei kuuntele heidän poistumistaan. Hänellä on ollut suolistunne ja se toimi hänelle, mutta samalla hän sanoo myös: ”Jos haluaisin antaa neuvoja jokaiselle, jonka sanoisin, käytä vain 200 jakson liukuvaa keskiarvoa ja saa 5–1 riski/palkkio.

Kuuntele Money Matters

Kun havaitset ja vaihdat tilauksia, vähennät keskinkertaisia ​​kauppoja, jotka tyhjentävät tilisi kuivana. Joten jos se tarkoittaa verhon vetämistä takaisin kaikkeen, mitä tiedät (tai ajattelit tietäväsi) optiokaupasta ja osakemarkkinoista, niin olkoon niin. Hän käyttää niitä täysin eri tavalla kuin kilpikonnat. Päiväkaupankäynnin kohteena olevat etf: t, vTI seuraa CRSP U: ta. Nähdään taas seuraavan kerran. Voin yhdistää sen ”. Sen on tuonut sinulle Joe Saul-Sehy (Benjamins). Sen oppiminen on kuin juominen tulipesästä.

  • Kaupankäynti on myös intohimomme!
  • Se mitä tarvitaan hyvän podcastin tekemiseen, on todellinen tieto ja rakkaus supjektista.
  • 17. kesäkuuta 2019 kirjoittanut The Marketing Book Podcast, Yhdysvallat. Olet kuullut kaupankäynnistä, olet kiinnostunut siitä ja haluat tietää lisää, mutta miten pääset alkuun?
  • Olen oppinut niin paljon tästä podcastista ja arvostan hänen panostaan ​​kauppayhteisöön.

Haastatan Usein Lahjakkaita Elinkeinonharjoittajia Saadakseen Parhaan Käsityksen.

Vaikka saatat haluta mennä all-in ja sijoittaa suuria kauppoja, jotka etsivät suuria voittoja, useimmiten kauppias, joka yrittää sprintin maaliin, lopulta vain lopputtaa tilinsä. Viimeinen hyöty podcastien kaupankäynnin kuuntelemisesta on se, että voit usein oppia lisää siitä, mikä markkinoita todella ohjaa. Kaikki viistot kohti taloudellista riippumattomuutta. Nähdään ensiviikolla. ”Macro Voices” on loistava vaihtoehto useimpien podcastien kaupalliseen lähestymistapaan.

Jaamme podcastin myös YouTube-kanavassamme.

Suositukset

Mielestäni niin pisteeseen asti. Pidä hyvää työtä EY! Miksi ihmiset menettävät rahaa tai ansaitsevat rahaa osakemarkkinoilla ja mitkä ovat suuret riskit? Sinut naurataan "ilmaisista tehdasfoorumeista", jos omaksut hänen kaupankäyntitekniikkansa. Keskustelu kauppiaiden kanssa ei ole vain "jälleen yhden päivän kaupankäynti podcastia", mutta sitä on esitelty suurilla verkkosivustoilla, kuten Business Insider, Investopedia. Enkä ehdota sinun pysähtyvän siihen: Strategiat, kuten dollarikustannusten keskiarvoistaminen, ovat hyvä tapa kahlata hitaasti.

Suuri sekoitus näkyviä kauppiaita ja uusia kauppakokemuksia 1. syyskuuta 2019, Gamesuckshard Yhdysvalloista Tom ja Owen aloittaessaan kaupankäynnin ja käytyään läpi sen, mitä monet kauppiaat kokevat, ja on onnistuneet saamaan suuria nimiä kauppaan mielenkiintoisiksi haastatteluiksi, joilla on upea sisältö uudet ja kokeneet kauppiaat. Nämä kaksi eivät ole täsmälleen täällä. Nämä ovat joitain suosituimmista sijoittavien podcastieni joukosta, mutta siellä on paljon muita myös täällä Zacksissa.

Kaavion Lukeminen

Muiden liiketaloudellisten aiheiden, kuten kuinka luoda online-liiketoimintaa ja miten hyötyä SEO: sta, käyttö on kuulejille erittäin arvokasta. Podcastien menestys, joka kasvaa edelleen, on kääntänyt median päähänsä. Kuinka ansaitsimme yli 1500 dollaria kuukaudessa bloggaamisesta, mainostaminen on helppoa aloittaa, joten se on suosittu tulovirta monille bloggaajille. 20 parasta binaariasetusvälittäjää , et ehkä ole huomannut tätä, koska yritys on rakentanut suuren asiakaskunnan tällaista uutta toimintaa varten. Voit myös lähettää tekstiviestin tai jättää meille ääniviestin numeroon 901-730-6373 (se on 901-730-NERD). Viikoittainen podcast, joka haastattelee kannattavia kauppiaita, isännöi Aaron Fifield.

Tämä podcast on erittäin tuotettu, ja siellä on korkealaatuisia vieraita. Ero monien muiden ohjelmien kanssa koostuu hänen pull-no-punches -tyylistään, joka haastaa meille kaikille annettuja neuvoja rahasta, sijoittamisesta ja taloudesta, antaa kuuntelijoille erilaisia ​​näkökulmia siitä, kuinka varautua taloudelliseen menestykseen. Löydät täältä siellä joitain uutisia segmenttejä, mutta suurin osa sisällöstä keskittyy kauppaprosessiin. Esimerkiksi, jos joku oppisi uudesta kaupankäyntijärjestelmästä, podcast ei ole ehdottomasti sen arvoista, sillä tällaisen sisällön suhteen tarvitset visuaalista apua, jotta ymmärrät käsitteet paremmin. Tom ja Jason keskustelevat kaupan oppimisen kokeista ja ahdistuksista, vähittäiskaupan kasvusta ja signaalintarjoajista sekä tapa lähestyä kauppiaan kehitystä. Noudata sääntöjäsi [napsauta To Twitter]. Kaupankäynti podcastille! Suurin asia “Two Blokes Trading” -tapahtumassa on, että he oppivat kaupankäynnin yrittämällä ja epäonnistumisia sen sijaan, että keskustelisivat vain kaupan teorioista.

Jos olet uusi Covelin podcastissa (tai jopa raskaana kuuntelijana), tämä yhdistelmäjakso on täydellinen, koska se sekoittaa neljä klassista jaksoa yhdeksi super podcastiksi. Kuuntele ensimmäinen kausi nyt ja valmistaudu toiseen kauteen, tulossa 6. marraskuuta! Rakastan Sheatsin no-B: tä. Tim on perheen mies ja hänellä on kaikki hauskaa. Menestyvä kauppa alkaa strategiasta ja rahan hallinnasta.

Suurin Juul -sijoittaja kirjaa kolmanneksen arvostaan

Jota kaikki Podcast

Nämä ovat liian yleisiä kauppiaiden keskuudessa, mutta sinun ei tarvitse tehdä niitä. Se muuttuu hieman monimutkaiseksi, kun teet tämän pidempään, mutta kun aloitat ensimmäisen kerran, mielestäni paras asia mitä voit tehdä on selvittää mikä on sinulle järkevää ja sitten aloittaa siitä. Olen iloinen, että löysin tämän podcastin. Kuinka odotamme niiden läpi? ”The Traders Podcast” on jo melkein 2 miljoonaa latausta! Mitä minä teen?

Pidätkö sitä tekijänä ennen sijoituksen tekemistä? Asiantuntevaa sijoitusstrategiaa ei ole keskusteltu paljon, mutta voit oppia yksinkertaisia ​​sääntöjä sijoittamiseen tähän podcast-ohjelmaan. Erityisesti uuden kauppiaana on kuitenkin vaikea löytää sinulle sopivia podcasteja. Löydät myös esityksiä, jotka on omistettu sijoittamiseen, kun sinulla on vain vähän rahaa ja kuinka opettaa lapsille sijoittamista nuorena. Aaron on haastatellut ihmisiä, kuten Sheelah Kolhatkar, joka kirjoitti mielenkiintoisen kirjan Steve Cohenista, jonka mainitsimme aiemmin.

Tässä jaksossa Ferriss kerää parhaimpia sijoituskokemuksiaan, joita hän on saanut eräiltä maailman älykkäimmistä rahanhoitajista, kuten Marc Andreessen, Chris Sacca, Reid Hoffman, Peter Thiel ja Seth Godin. Su, 7. tammikuuta 2019 23: Mies, joka yrittää ratkaista Lähi-idän suurimpia ongelmia, poliittisesta epävakaudesta terrorismiin ja pakolaisten ahdinkoon. Joka kerta kun virityn, opin uusia vinkkejä omaan hälinäni - sekä kiinnostavia uusia liiketoimintastrategioita menestyviltä yrittäjiltä, ​​kuten Facebook-työntekijältä. Esimerkiksi Michael Ackermannin kuunteleminen voi kertoa sinulle jonkin verran biotekniikasta, kun taas Jay Caplanin kuuntelu voi kertoa sinulle tietoturvasta. Nämä kaikki ovat osa teknistä analyysiä.

TULEVAISUUDEN Taidot

014 - Kaikkien Aikojen 20 Suosituinta äänikirjaa Sijoittavaa Rahoitusmarkkinoita

Sisällöllä keskitytään lääkäreiden strategioihin - melkein kaikki, joilla on suurempi nettovarallisuus tai tulot, voivat hyötyä näiden ohjelmien kuuntelemisesta. Suosikki kaupankäynti Podcast 2. syyskuuta 2019, kirjoittanut Brent McDonald Australiasta Etienne on niin suuri jätkä. Mutta koska tämä on toinen kerta, olen täysin vakuuttunut siitä, että pidät tätä podcastia välttämättömänä resurssina. Ne ovat pituudeltaan 30 minuutista tuntiin ja sisältävät joskus ulkopuolisia haastatteluja. Monissa kaupankäynnin podcasteissa on isäntä ja vieraspuhuja, ja haastateltava vieras on melkein aina kokopäiväinen ammattilainen. Samanaikaisesti myös rahapajan esitys kiinnitti Jack Schwagerin huomion, koska Larry profiloitiin ja haastateltiin eniten myytyjen Market Wizards -sarjan ensimmäisessä kirjassa.

#1 Keskustele kauppiaiden kanssa

Jos etsit haastattelutyyppistä podcastia vieraiden kanssa, jotka keskittyvät talouden taloudellisen vapauden ympärillä olevaan talouteen, tämän podcastin tulisi olla suuri kuuntelu sinulle. Hänen suosituksensa eivät kuitenkaan ole aina tarkkoja. Sinut naurataan ilmaisista tehdasfoorumeista, jos selität kuinka hän käy kauppaa ja hallitsee rahaa. Koska tarvitset visuaalista apua ymmärtääksesi käsitteitä paremmin. Tämä show julkaistaan ​​kolme päivää viikossa, ja se on yhdistelmä Scottin ajatuksia, lukijakysymyksiä ja muuta. 18. huhtikuuta 2019 lähettäjä fjfitzi, Yhdysvallat Nautin Etiennen muotoilusta ja kuinka hän yhdistää matkansa kauppaan.

Nauti esityksestä!

Yksi alusta. Yksi järjestelmä. Jokainen työkalu

Tämän ajattelen. 19. syyskuuta 2019 kirjoittanut LancelotSir Etelä-Afrikasta. Kaksi blokkia, Tom ja Owen, vievät sinut jännittävään kaupankäynnin oppimiseen. Aivan kuin jos olet tänään introvertti, voit oppia olemaan ekstraverttisempi. Jos tarkastelee kaikkia tietoja, mutta siihen on seksikkäyttä, se on, että ihmiset menevät: “Voi!

Escamilla, toimitusjohtaja ImpactAdvisorissa San Franciscossa.

Älykäs Passiivinen Tulo

Mitä tarkoitat sanomalla oikein? Kuten, Darren, jos ajat autollasi ja kuulet outoa melua, se ei tunnu sinulle oikealta eikä autolla näytä olevan niin paljon nousua ja menemistä kuin ennen, luulen että se on amerikkalainen termi. Tässä tietomeressä voi olla haastavaa löytää sinulle oikea kaupankäynnin podcast. Se on ilmaista ja helppoa!

Nyt minun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Onko futuurimarkkinat jotain sinulle? Juuri mitä uutta tai harkitsevaa elinkeinonharjoittaja tarvitsee. Dubner on myös esitellyt niin monipuolisia vieraita kuin Jim Yong Kim, Maailmanpankin presidentti, TV-persoonallisuus Charlie Rose ja Vanguard-perustaja Jack Bogle. Tässä 2-osaisen 2Traders Podcast -jakson toisessa osassa Darren ja Walter puhuvat siitä, mikä harkinta, intuitio ja suuret voittokaupat ovat kaikkia yhteisiä (tämä voi olla yllättävää).

Kiinnostaako kauppaa riskitöntä? Jos minulla on yksi tappiollinen vuosi neljästä vuodesta, se on melko hyvä suhde. Raha meille muille iTunesin ansiosta Jotkut sijoittajat luottavat ammattitaitoiseen taloudelliseen neuvonantajaan opastamaan heitä päätöksenteossa. Parhaat jaksot ovat osakesidonnaisia, koska Patrick tuo aina markkinoille terävimmät kaverit varastossa. Ennemmin tai myöhemmin saat 4 tai 5 päivää peräkkäin ja aiot vain käydä kauppaa pitkään. Turner Kanadasta Minusta itsenäisenä kaupankäynnin kouluttajana voi olla vaikeuksia antaa kauppiaille kymmenen vuoden kokemus kaikista erilaisista aloista, joihin olen osallistunut kauppaan.