Yritin Ansaita Rahaa Verkossa, Ja Kaikki Mitä Sain, Oli Tämä Nagging Tunne, Jota Sain Huijatuksi

Mikä on parempaa kuin vapaa-aikasi käyttäminen? Sata pistettä vastaa yhtä dollaria, ja ne voivat maksaa lahjakorteissa, Paypalin kautta ja jopa Bitcoineissa. Voit liittyä sellaisten online-kyselysivustojen jäseneksi, suorittaa säännöllisiä tutkimuksia ja tehdä säännöllisiä kuukausituloja.

Ohjelma kehitettiin keräämään tietoja televisio-ohjelmien yleisön koosta ja kokoonpanosta Yhdysvalloissa. Tämä on luettelo laillisista maksutetuista verkkotutkimuksista, joihin voit luottaa. Näen ne eräänlaisena kyselyhakemistoina. Älä myöskään yritä arvata järjestelmää toistaiseksi sanomalla, että olet varakas liikemies tai nainen saadaksesi lisää tutkimuksia. Saavuttuaan kiusallisen kuulostavan nimen pystyimme näkemään, kuinka Swagbucks on yksi arvostetuimmista yrityksistä online-kyselytilassa.

Ota tutkimuksia milloin tahansa missä tahansa
Suurin osa antamastamme tiedosta vaikutti vaarattomalta - esimerkiksi ostointitapoilta ja matkasuunnitelmiltamme.

20 000, joka riippuu profiilistasi, kuinka monta tutkimussivustoa liityt ja kuinka monta kyselyä suoritat kuukaudessa. Ja myös vähintään 13-vuotiaat teini-ikäiset voivat liittyä! Yksi asia, josta en pidä tällä sivustolla, on sekin saaminen voi kestää 4–6 viikkoa. Parasta on, että he maksavat PayPalin kautta, joten ansaitsemasi voit siirtää suoraan käteisellä. Mutta se on parempi kuin Nielsen, koska sen sijaan, että ansaitset vain kilpailuihin kilpailuja, saat tosiasiallisesti rahaa. Tietenkin saat myös palkkaa suorittaa tutkimuksia!

Tilaa Survey Juinkie tähän. Valitettavasti monet ihmiset romahtavat nopeasti rikastuvien huijausten vuoksi. Yksi suurimmista online-kyselysivustoista, I-Say by Ipsos, antaa sinun ansaita pisteitä, joihin voit kerätä rahaa, yleensä Amazonin lahjakortteihin. Katso koko Swagbucks-arvostelu. Ansaitset pisteitä kyselyjen suorittamisesta ja ystävien kutsumiseen. InboxPays-suosikkini on paljon tapoja, joilla voit ansaita. Näiden kyselyjen suorittaminen vie kuitenkin aikaa, joten jäsenille maksetaan palkkioita 1 - 20 dollaria kunkin kyselyn suorittamisesta tutkimuksen pituudesta riippuen.

Älä missaa toista City For Millennials -viestiä

Parhaat ansaita rahaa Australiaan

Maksu tapahtuu käteisellä, Amazon-lahjakortteilla ja arvonnoilla. Sijoittajien maanalainen katsaus - day trading -huone, "Rajaton vauraus - päivän kauppa", "feed_image_url":. Lyhyistä ja makeista tutkimuksistaan ​​tunnettu OnePoll on loistava sivusto upottamiseen ja sieltä poistumiseen joutumatta omistamaan paljon aikaa. Tilaa Earning Station täältä.

Sivustolla on ollut joitain ilmoituksia teknisistä häiriöistä, jotka estävät käyttäjiä saamasta ansioita, mutta asiakaspalveluihin on tavoitettavissa, ja niiden on sanottu puhdistavan useimmat työntekijöiden ongelmat. Oletko koskaan ansainnut rahaa online-kyselysivuston kautta? Sinun tulisi myös ymmärtää, että monet heistä eivät edes tarjoa todellista käteistä. Cash out PayPaliin (enimmäismäärä on 10 päivää talletusvahvistukseen). Tolunassa on loistava yhteisöfoorumi, jossa voit ilmaista ajatuksiasi suoraan luomiesi kyselyiden ja mielipiteiden avulla ja voit halutessasi upottaa nämä kyselyt omalle verkkosivustollesi tai blogiisi. Tässä on viisi suosituinta rahan ansaitsemista tutkimussivustoamme, jota seuraa täydellinen opas 23 parhaan ilmaisen kyselysivuston joukossa. Kuten muutkin kyselypaneelit, saatujen kyselyiden määrä riippuu väestötietosi.

  • David on Melbournessa asuva tutkimusfanaatikko, joka on ansainnut rahaa verkkotutkimuksista yli 2 vuoden ajan.
  • Kuten käy ilmi, kyllä.

Palkintoja

Ensinnäkin voit lunastaa pisteesi käteiseksi Paypalin kautta. Kyselyillä on monia tapoja ansaita rahaa. PayPal-talletukset ovat saatavana 10, 25, 50 ja 100 dollarin välein. Joten siksi kaikissa tutkimuksissa on niin kutsuttuja esiseulontakysymyksiä. Onneksi suurin osa tutkimussivustoista maksaa sinulle enemmän kuin penniäkään ajatuksistasi. Jos olet kärsivällinen ja sinulla on aikaa säästää, se voi olla kokeilun arvoinen, mutta ehkä ei ennen muuta sivustoa. MySurvey-ohjelmassa on mobiilisovellus, jota voidaan käyttää seulontakyselyjen täyttämiseen.

Asenna sitten ilmainen sovellus tietokoneellesi tai muihin laitteisiin. Kymmeniä tutkimussivustoja ansaitsee rahaa verkossa, mutta kaikki maksetut tutkimussivustot eivät ole hyvämaineisia, ja jotkut ovat tuottoisampia kuin toiset. Mutta oli hikka. Tämä artikkeli sisältää tytäryhtiölinkit. Tällä sivustolla on yleensä melko vähän australialaisia ​​maksettuja tutkimuksia. Voit ansaita jopa 5 puntaa tutkimusta kohden, minkä voit nostaa lahjakortteihin sellaisissa paikoissa kuin Amazon UK, John Lewis, M&S, Boots ja monissa muissa! Tämän vertailun pitäisi auttaa sinua päättämään näiden kahden välillä. Tunnetuin kaikista aiheista tehdyistä lyhyistä, nopeista kyselyistä.

Valitettavasti monet ihmiset romahtavat nopeasti rikastuvien huijausten vuoksi. Suosittu ja ilmainen tutkimussivusto, Toluna, jolla on yli yhdeksän miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa, ja se on alalla hyvin tunnettu, ja se on toiminut 17 vuotta. Ja saat 2 dollarin tervetuliaisbonuksen liittymisen jälkeen ilmaiseksi! Voit lunastaa pisteesi käteisellä, joka voidaan tallettaa suoraan tilillesi tai jolla voit vastaanottaa ennakkomaksutettuja Visa-pankkikortteja. Liity 6 viikon ilmaiseen rahanvaihtokurssilleni, tehtävät ovat yksinkertaisia, ja sinulle maksetaan pieni summa jokaisen suorittamiseksi. Kieli tuettu, vaikka ominaisuuksien suhteen se on rajallinen, se on silti helppo tapa saada kotitietokoneesi louhimaan Bitcoinia. Pienellä 10 dollarin vähimmäistasolla ja PayPalin kautta suoritettavilla maksuilla (he myös lahjoittavat lahjakortteja) tämä on toinen suuri valinta kyselypaneelista, jos haluat nopeaa rahaa.

Määritä Aliaksen Sähköposti

Voit ansaita palkitsemispisteitä jokaisesta tekemästäsi kyselystä ja nämä pisteet voidaan lunastaa käteisellä PayPalin, lahjakorttien, Amazon-tositteiden ja jopa arvontallennusten kautta. LifePointit voidaan lunastaa eri lahjakorttien kautta esimerkiksi Myeristä ja JB Hi-Fi -laitteista sekä PayPalin kautta. Hei 50 dollaria, en välittäisi, vaikka se kesti täyden tunnin! Yksi suosituimmista ja suosituimmista tutkimussivustoista on American Consumer Opinion. Ne voivat olla hieman turhauttavia, koska et välttämättä saa palkkioita heti.

Vastaa vain

Pudota

Lisäksi syyt tutkintotodistuksen hylkäämiseen olivat usein epäselviä. Viimeisimmät bitcoin futures-markkinatiedot-signaalit nousevaan hintaan, 500 ja levitteet alkavat nollasta. Meillä on luettelo sivustoista, jotka maksavat sinulle verkkosivustojen testaamisesta täällä. Jaamme lisää vinkkejä oppaan lopussa! Ansaitse pisteitä tekemällä tutkimuksia ja lunasta käteistä, talletuksia PayPaliin, lahjakortteja ja jopa Bitcoinia.

Ja jos olet huolissasi erottaa luonnoskohtaiset ja lailliset sivustot, ei hätää. Mahdollisuudet ovat hyvät, olet todennäköisesti kuullut Nielson Companystä aiemmin. Vielä parempi, mieltymyksesi sovitetaan mielenkiinnon kohteisiin sopiviin kyselymahdollisuuksiin. Tolunan avulla on mahdollista maksaa paljon erilaisia ​​tapoja. Vaikka painopiste on pääosin ostoskäyttäytymisessä, jotkut heidän kokeiluistaan ​​ja tutkimuksistaan ​​kattavat laajemmat markkinoinnin, psykologian ja talouden alueet. Voi olla palvelu, joka tarjoaa jopa enemmän vaihtoehtoja kuin MySurvey, mutta pelkkä määrä mahdollisuuksia, joihin olen joutunut täällä, oli yksinkertaisesti hämmästyttävä.

Ota kyselyjä, katso videoita ja tilaa eri palveluita ansaitaksesi rahaa. +18, okei, joten ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä ennen Bitcoin-louhinnan aloittamista, on kirjautua Bitcoin-lompakkoon. Mutta älä osta vain jotain rahojen takaisinmaksun takia. Pidän siitä, että voit ansaita pisteitä myös katselemalla videoita, pelaamalla pelejä tai surffailla verkossa Swagbucks-portaalin kautta. Ovatko nämä sivustot aikaasi arvoisia?

LiveTribe-paneeli

Sen kojetaulu on informatiivinen ja näyttää hyödyllisiä osioita, kuten toimintasi ja asiakastukilomakkeen. Voimmeko ja voimmeko luottaa sosiaaliseen mediaan? Voit myös lahjoittaa pisteitä hyväntekeväisyyteen, mikä on melko ainutlaatuinen vaihtoehto.

Rekisteröitymislomake kysyy sinusta ja kotitaloudestasi. Jos huomasit 36 ​​dollaria makaavan maahan, nousit sen, eikö niin? Heidän online-paneelinsa VIP Voice (jota aiemmin kutsuttiin nimellä NPDOR) on yksi pisimmistä tutkimuspaneeleista. Suuremman kyselyn täyttäminen tai online-päiväkirjan täyttäminen voi antaa sinulle korkeampia pistearvoja ajallesi, mutta ne vaativat myös enemmän vaivaa. Online-kauppa binary.com-sivuston kanssa, voit suorittaa talletuksia ja nostoja muutamassa sekunnissa ja omalla vapaudellasi. Mitkä ovat selvitykset, jotka maksavat käteisellä heti?

+ Hanki WordPress-kurssimme ILMAISEKSI (120 dollarin arvo)
Mutta parasta tässä suhteessa on, että he maksavat käteisellä (samoin kuin lahjakortit ja muut palkinnot).